FIFA2005
Nekem lövésem van de az kevés egy igényes oldalhoz szerintem! És ha Fifa Barca akkor legyen már jó szép meg minden...
szal aki ért vmit hozzá az szóljon!

Ha sok jelentkező lesz akkor készítek egy honlapot! De ha nem én enm fogok 5 ember részére honlapot készíteni! És honlapkészítéshez szeretnék egy társat is aki ért hozzá!
Az ip címet is leírtam hogy hol láthatod, egyrészt a játékban is kiírja a direct ip-nél másrészt pedig vezérlőpult hálózati kapcsolatok és rákattintasz az ikonra akkor bal oldalt megjeleníti!

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
én is szívesen jáccom, de melyik honlapon fifa.hu v. .com? és honnan tom meg az ip címem?
Olvass vissza már leírtam! 

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nekem!De mit kell csinálnom hogy tudjal Onlinon játszani?Mert Én csak simát szoktam játszani. 

Valakinek van kedve játszani egy meccset?
lassan el kell kezdenem gondolkodni az oldal nevén
mondjuk www.ffcb.atw.hu vagyis fifa footbal club barcelona
mit szóltok hozzá? várom az ötleteket! jah és aki igazán jól tud oldalt készíteni az is jó lenne mondjuk társszerkesztőként...

Sokan kérdezitek hogy kell neten játszani: Game Modes/ Multiplayer/ Direct IP menüpontba kell menned a fifa 2005ben!!! Aztán ott kérdez egy gép nevet, oda beírod hogy minek nevezed magad! Akármilyen nevet beírhatsz! Aztán Megjelenik egy olyan hogy jobb oldalon lesz 4 menüpont: Host, Connect, New és Delete! A két játékosfél közül az egyik hostol a másik pedig connectel! Aki hostol az adja meg az ip címét (amit láthatsz a jobb felső sarokban) a játszótársának! A connectelő játszótárs pedig a new menüpontba beírja az ellenfele nevét (az is mindegy milyen nevet írsz be) aztán ip címét! Ez a név fog megjeleni a bal oldalon, azt kijelölöd és utána connectelsz, miközben a hostoló pedig a hostol! Ennyi! Jó részletesen leírtam!
Jah és még vmi aki hostol az mindenképp kapcsolja ki gépén a tűzfalat!

Sziasztok! Látom elég sok az érdeklödő! Szóval akkor elmondom mégegyszer ebben a bajnokságban mindenki a Barcelona csapatával lenne! Így egyenlő esélyeket termetenék minden játékosnak! És mivel nyáron nem láthatjuk kedvenc csapatunkat így játsszunk velük!
A minimum követelménye hogy működjön neten a játék: mondjuk egy 512-es ADSL internethozzáférésed legyen! Ahhoz hogy hostolni is tudj ne legyen routered! Remélem egyre több lesz az érdeklödő! 

-
Ma csak ugy fék 3-kor leszek l. leszek gépközelben.
Mondjátok el hogy mit kell csinálnom hogy együttt
tudjunk játszani.
FORCA BARCA!!!!!!!!
Mondjátok el hogy mit kell csinálnom hogy együttt
tudjunk játszani.
FORCA BARCA!!!!!!!!
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Hát amatórben gyakorolni kell.Mindenki így kezdte.Legalább is én.Egyébként amatőrben a Realtól a Barnsley-val nem lenne szabad gólt kapnod.De próbálkozz csak.Vereség nélkül nincs végső győzelem.A hibáidat vedd észreZsolti írta:én multkor fifáztam kaptam egy hármast amatőr szinten a reáltól.annyira elment a kedvem azóta a fifától,hogy nem is játszottam azóta.mélyen érintett ez a dolog.

- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Most nem azért de ha jól csinálod akkor Eto'o-val és Dinhoval meg tudod verni az egész Realt World Classban. Eto'o gyorsaságát kamaotztasdbalboa7 írta:Ha valaki tudja akkor a Fifához direct ip-s játékhoz kb. milyen sebességű net kell?

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Érdekes... Életemben nem hallottam még ilyet...Raulito írta:Nem tudna vki segíteni nekem..? Régebben énis játszottam online,de ha akciógólt kaptam,rögtön +szakadt a kapcsolat..de ha szabadból v 11esből találtak be,ment tovább...a vége felé pedig ha már én rúgtam gólt,akkor is megszakadt a kapcsolat.Szal ha tud vki segíteni,megköszönném![]()
Balboa: Adsl 512-es nem árt.

Nem tudna vki segíteni nekem..? Régebben énis játszottam online,de ha akciógólt kaptam,rögtön +szakadt a kapcsolat..de ha szabadból v 11esből találtak be,ment tovább...a vége felé pedig ha már én rúgtam gólt,akkor is megszakadt a kapcsolat.Szal ha tud vki segíteni,megköszönném

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Csak így barátok közt érné meg vele játszani:), mert ha kimennénk a profik közé, akkor esélyünk nem lenne, mert a PARASZT EA-sek úgy lehúzták a Barcát, hogy csak na... Nagyon nem találták meg az erőviszonyokat:)))
Elmondom milyen értékeket kaptam a csapatok: a legjobb a Milan(ez érthető). 90 körüli értékeket kapott a támadásra, a középpályára és a védelmére is. Kb ugyanilyen értékeket kapott a MU, az Arsenal és a Margit
Komolyan mondom, hol van a margit a 90-es védekezéstől:D:D. Jelenleg a világ két legjobb csapata a Cselszki + a Barcelona 80-85 közötti értékeket kaptak... Nem normálisak... El is ment a kedvem az egésztől
, mert ilyen értékek mellett nem lehet felvenni a versenyt a komolyabb játékosok ellen:) Más csapattal meg nem akartam lenni

Elmondom milyen értékeket kaptam a csapatok: a legjobb a Milan(ez érthető). 90 körüli értékeket kapott a támadásra, a középpályára és a védelmére is. Kb ugyanilyen értékeket kapott a MU, az Arsenal és a Margit

En is akarok! Majd...majd én lexek a Real Madriddal 

Az alap!
De ha érdekel online bajnokság akkor szóljál! 

-
Én World Classon elverem a Realt a barcával.

nah akkor jelentkezzetek! én léptem! sziasztok! 

Mind1! A Barca biztos bajnok lesz!