Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jól van nyugi már! Én is lemaradok meg alapból nem fogom megnézni de mégse hisztizek meg káromkodok... Ez van, én is szívesebben nézném este de mivel psv meccset fognak közvetíteni....McLovin írta:...
Mert a La Liga vezetősége egy [autó_cenzúra] NAGY HALOM MOSOTT [autó_cenzúra]!!!barca99 írta:De miért pont a Real ellen nem játszik Navas?
Most ez igaz?lui1698 írta:Most ne bszattok már, hogy nem adják le a meccsünket!?
Gábor!Rivaldo11 írta:Alapból azt mondom, a most következő négy derbin 10 pontot kellene szerezni, de még ha 9-et sikerül, akkor is az élen maradunk a rangadók után. Mert 9 pontnál többet szerintem a riválisok sem kaparnak össze.
Ezzel csak arra utalok, nem biztos hogy rossz eredmény lenne ma a döntetlen. Persze az lenne az igazi, ha nyerni tudnánk. Erre minden esély megvan, többek között azért, mert ha jól tudom Kanouté és Navas sem játszhat. Ezt ki kell használnunk.
Jesús Navas-nak öt sárga lapja van. Viszont az egy meccses eltiltását a 14. fordulóban kell letöltenie. A mai pedig a 13. forduló. Azaz: játszani fog ellenünk, ha nem sérült.hady írta:Navas eltiltás miatt nem lesz.
3:1re nyerünk..
Eto inkább most sárguljon, be úgy a margit ellen tud játszani! ha most nem a Valencia ellen biztos kap lapot("véletlenül").
Mindenki irhat a sport tv-nek, pár ezer email csak felkelti a figyelmüket!
Ennek egyszerű marketing az oka. Előfizetnek gyengébb meccsekre, amik egy nagy előtt kezdődnek, és mivel az emberek tűkön ülnek már, és ha már be van kapcsolva a SportKlub, akkor miért ne néznék meg a gyengébb, holland bajnoki meccset?... Ez is a pénz miatt van, mint sok más dolog...MichaaBee írta:dettónagyon elegem van már a sport1ből, h kis szh.ros psv meccseket mutatnak spanyol bajnoki rangadók helyett
a PSV jelenleg ötödik a bajnokságban, a Heerenveen meg csak kilencedik. míg Spanyolországban a Barca első és a Sevilla ötödik, gyengébb gólkülönbséggel lemaradva a negyedik helytől. azt hiszem alap, h melyik meccs színvonalasabb
![]()
dettóXzibit25 írta:ebből internetes meccsnézés lesz
Én www.justin.tv -n szoktam nézni ezen belül SportsGiuly írta:Sziasztok! Hol tudom a neten keresztűl nézni a meccset? Segítséget előre is köszönöm üdv!
Nekem pont ez a bajom.Mert ugy a meccs igazából 22:00-kor kezdődik és én élőben akartam nézni a TV-ben.De ebből netes meccsnézés lesz.hortobagyikrisz írta:hali!!!!
Közvetitik ma a meccset!!! 22:45- től a Sport-1-en!!!!
Ha jól számoltam akkor 87 rúgott gólunk van és 24 kapott gólunk van mindent belevéve. 18 mérkőzés óta vagyunk veretlenek.Rivaldinho írta:Tudja valaki, hogy mióta vagyunk veretlenek ? És mennyi kell még a rekordhoz ?
Ezt ki tudja előre pajti?duffs56 írta:VKi segítsen!!!!
holnap tuti h nyerünk?
merjek sok pénzt rakni a Barcára?