Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem eddig tetszik a játéka.....az időt,amit kap,azt nagyon jol kihasználja......tegnap is micsoda gólpaszt adott MessinekMcLovin írta:Nekem is voltak aggályaim eleinte, mondjuk én még mindig nem értem, hogy 15 millióba mi olyan hű de sok!![]()
Viszont az a legkellemesebb, hogy néhány ember /nem nevezek meg senkit/, pár meccs után már a litoszféra alá ásták. Új csapat, plusz sérült is volt, de ez egyeseknek semmit nem számít annak érdekében, hogy legyen kin köszörülni a nyelvüket... Szeretem az ilyet...
És a negatív emberekhez még egy keveset: mivel nem csatár, nem kell egyből Henryra gondolni, jó játékos lesz belőle. Egy rekesz sört arra, hogy nagyon hasznos lesz!!
off: hogyne élnéd meg?matyi02 írta:Boldogat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Remélem a 150.-et megélem
Etooka írta: MichaaBee!
Te tudsz spanyolul![]()
ON:Remélem,a 110 éves jubileumra megint lesz vmi nagy alkotás mez terén!a 99-2000-es szerintem az nagyot szakított
MichaaBee!MichaaBee írta:MichaaBee írta:Feliz cumpleaños 109a, el Barça! Vamos a celebrar por golpear a Sevilla!
Akkor magyarulMa 109 éve, hogy Joan Gamper megalapította a Klubot!
salas9 írta:Ma 20 éve, hogy "meglettem" én isMichaaBee írta: Akkor magyarulMa 109 éve, hogy Joan Gamper megalapította a Klubot!
Ma este pedig, Barcelona győzelemmel teli boldog szülinapot nekem
![]()
MichaaBee írta:Feliz cumpleaños 109a, el Barça! Vamos a celebrar por golpear a Sevilla!