2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
1-1gianni írta:Getafe-Margit mit tippeltek?
A Madrid mérközések számomra megtippelhetetlenek.gianni írta:Getafe-Margit mit tippeltek?
Realista24 írta:A real sose lesz akkora, mint a Barca
A real sose lesz akkora, mint a Barca
Ha igaz lenne, akkor Dani Alves is nálunk játszana, Fabreagas, Kaká és CR mellett....Szánalmas, hogy amit ír, igaz!!
Hogyne lenne...Mivel RvN lesérült az évre, mindenki tudja, hogy a Madrid csatárt keres. A Barcelona nem keres senkit, mert nincs rá szüksége! Most komolyan, ez ennyire bonyolult?lehet, h a 24-nek a három negyede kitalált, de érdekes, h a reallal mindenkit szóba hoznak, míg a Barcával most max 2-t. csak van valami oka, h ennyire sok név merül fel.
Tudod, véleménye mindenkinek van, pont mint...tudod mije!akik nem a saját utánpótlásukból merítik a legtöbb klasszisukat, azokra van egy véleményen. Sőt, nem nekem, hanem az itt jelen levők nagy többsége.
Ez így van!A real sose lesz akkora, mint a Barca
Na, látod fiam, ez a nagy REAL MADRID!!Katalán88 írta:Sziasztok találtam egy cikket a Reálról, hogy kivel szeretnék pótolni Van Nistelrooyt amíg sérült. Íme a lista, kommentár nélkül...
Hernan Crespo, Andrej Sevcsenko, Andrej Arsavin, Klaas-Jan Huntelaar, Diego Milito, Ricardo Oliveira, Didier Drogba, Mauro Zarate, Mario Balotelli, Carlos Tevez, Emmanuel Adebayor, Wagner Love, Mirco Vucinic, Miroslav Klose, Mario Gomez, David Suazo, Lukas Podolski, Ryan Babel, Bastian Schweinsteiger, Douglas Costa (18 éves, Gremio), Dentinho (19 éves, Corinthians), Guilherme (20 éves, Almeria) et Alex Mineiro (33 éves, Palmeiras). Egy másik forrásról olvastam, hogy Pato is szóba jött. Ez összesen így 24 játékos.
Vélemények?
Katalán88 írta:Sziasztok találtam egy cikket a Reálról, hogy kivel szeretnék pótolni Van Nistelrooyt amíg sérült. Íme a lista, kommentár nélkül...
Hernan Crespo, Andrej Sevcsenko, Andrej Arsavin, Klaas-Jan Huntelaar, Diego Milito, Ricardo Oliveira, Didier Drogba, Mauro Zarate, Mario Balotelli, Carlos Tevez, Emmanuel Adebayor, Wagner Love, Mirco Vucinic, Miroslav Klose, Mario Gomez, David Suazo, Lukas Podolski, Ryan Babel, Bastian Schweinsteiger, Douglas Costa (18 éves, Gremio), Dentinho (19 éves, Corinthians), Guilherme (20 éves, Almeria) et Alex Mineiro (33 éves, Palmeiras). Egy másik forrásról olvastam, hogy Pato is szóba jött. Ez összesen így 24 játékos.
Vélemények?
Szánalmas, hogy amit ír, igaz!!CS0ki írta:Szánalmas, hogy minden újsághírt elhiszel!Szánalmas hogy aki már 2értelmeset rug a labdába a Real egyből át akarja igazolni.![]()
Szánalmas, hogy minden újsághírt elhiszel!Szánalmas hogy aki már 2értelmeset rug a labdába a Real egyből át akarja igazolni.
Speciel nekem nincs bajom a zsoldosokkal. Teljesen hidegen hagy, ki miért focizik. Tőlem adhatja a vérét a játékos a csapat mezéért, meg lehet a klub Isten , haza család előtt is, de nekem az is megfelel, ha minden hónapban csak a bankszámla kivonatát várja. Engem csak az érdekel, hogy mit nyőjt a pályán!Nem zsoldosokból kéne megint csapatot építeni mint az már párszor megtettétek.