Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Kösz!Badi írta:megvolt
Jó, áldásom ráredlions írta:cantera belement!redlions írta:Majdnem 3 hét telt el az eset óta. Javaslom visszaállítani a hibázók jogait, külön megfigyeléssel.
Badi kapja vissza moderátori jogkörét!
U.i. Elképzelhető, hogy lesz olyan a következő 2-2,5 hétben, hogy 5 napig nem jövök fel az oldalra...
cantera belement!redlions írta:Majdnem 3 hét telt el az eset óta. Javaslom visszaállítani a hibázók jogait, külön megfigyeléssel.
Badi kapja vissza moderátori jogkörét!
U.i. Elképzelhető, hogy lesz olyan a következő 2-2,5 hétben, hogy 5 napig nem jövök fel az oldalra...
Hát félnék a cikkeitöl, ha ilyeneket ír, mint EdmílsonrólEnrique írta:Majd átküldöm MSNen, ha gondolod.Z. Iván írta:Te az edmílson gólt nem tudom leszednié. Neked lejön?![]()
Csak kiszenvedem még gyors a tegnapi cikkem, nehogy szégyenben maradjak.![]()
1ébként a Riváldinnyó még emléxem fel is ajánlotta vhol h segít fordítani, mert intenzíven elkezd spanyolt tanulni...![]()
![]()
Persze-persze...![]()
![]()
Majd átküldöm MSNen, ha gondolod.Z. Iván írta:Te az edmílson gólt nem tudom leszednié. Neked lejön?
Jó fej lehetEnrique írta:Hihetetlen... De ahogy a kémiatanárom szokta' volt' mondani: Aki hülye, az az is marad...Z. Iván írta:Nagyon kemény, hogy beszivattákEnrique írta:Atyaéég, micsoda sötét egy ember ez a Rivaldinho...![]()
![]()
![]()
De jót röhögtem
Hihetetlen... De ahogy a kémiatanárom szokta' volt' mondani: Aki hülye, az az is marad...Z. Iván írta:Nagyon kemény, hogy beszivattákEnrique írta:Atyaéég, micsoda sötét egy ember ez a Rivaldinho...![]()
![]()
![]()
De jót röhögtem
Nagyon kemény, hogy beszivattákEnrique írta:Atyaéég, micsoda sötét egy ember ez a Rivaldinho...![]()
![]()
rhynn-t kérdezétek. Amúgy csak olyat töröltem, amiben 1-2 hozzászólás volt, vagy amibe szinte csak én írtam.(1-2hozzászólás volt más.)Z. Iván írta:Erre egyébként én is kiváncsi lennékEnrique írta:??????Enrique írta:Háj srácok, most jöttem meg - mi ez a nagy törlésláz?
Erre egyébként én is kiváncsi lennékEnrique írta:??????Enrique írta:Háj srácok, most jöttem meg - mi ez a nagy törlésláz?
Kösz!Z. Iván írta:Eddig úgy tudtam van, de mindjárt kiveszem az avatarát.redlions írta:gejzy10 Avatara túl nagy! Nincs szabályozva?