Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Varga Tamás írta:LA PULGA!
CSODÁLATOS VOLTÁL MA ESTE IS!
KÖSZÖNJÜK EZT A SOK ÖRÖMET, EZT A SOK SZÉPET, EZT A SOK JÓT, AMIVEL MEGAJÁNDÉKOZOL BENNÜNKET, HÉTRŐL-HÉTRE.
Céroni pedig elbújhat melletted, sosem lesz akkora játékos, mint amekkora Te már most vagy. Te EMBER vagy, ő meg egy piperkőc.
Köszönjük, hogy itt vagy! Légy áldott!
VISCA EL PULGA!
végig barcában lesz, ne aggódjozsimiki írta:remélem mindvégig BARCELONÁBAN.
ÁáámenCFirpo3 írta:Jövőre Ő fogja megnyerni az aranylabdát! Meglesznek a kupák, a gólok és a fantasztikus játék is.
1 ember nagyon kevés....gekkodan írta:SENKI nem jut el messzire, ha nem állít rá egy embert Messire....![]()
A mai nap tökéletes összefoglalója.
Hatalmas mondás imádom!! Iszonytosan tetsziklui1698 írta:Asszem lassan már azt lehet mondani, hogy nem Messi az új Maradona, hanem Maradona volt a régi Messi.
Pont a harmadik, Lyonba rúgja a bőrt[O.o]R324 írta:am mivan Benzemával mert azt hallottam hogy lehet megy a BARCÁBA vagy a k.... madridba???? melyik lett?
NEMTOM, NEMÉRDEKEL.[O.o]R324 írta:am mivan Benzemával mert azt hallottam hogy lehet megy a BARCÁBA vagy a k.... madridba???? melyik lett?
Avinguda Aristides Maillol, s/n, 08028, BarcelonaPhoebe írta:Sziasztok rajongók! Segítségeteket kérném! 1-etlen gyermekem nagy Barca-fan. Autogramokat szeretnék a csapattól begyűjteni. Ajiba, neki. Csak az a gáz, h nem tudom, hol kezdjem. Szeretnék címet kapni.
Előre is köszönöm nektek a segítéget.