Leo Messi
- BarcasKrisz
- Jugador d'estrella
Remélem, a Shaktar elleni itthoni meccsre sem kell betenni, mert addigra már eldől a csoportelsőség.Replay írta:A Sport szerint a Getafe és Sporting elleni meccseket fogja kihagyni, izomsérülés miatt.
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."
/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."
/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Mivel most jön a legnehezebb rész, nem ártana, ha egyszer Messi is itt lenne... Pihenjen csak 2 meccset, ha utána 100%-os lesz a 4 rangadóra.
- McLovin
- Capitá del Barça
Ha csak azokat, akkor örülhetünk!Replay írta:A Sport szerint a Getafe és Sporting elleni meccseket fogja kihagyni, izomsérülés miatt.

HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!!

http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!!

"Magyarnak születtem!" - Kárpátia

A Sport szerint a Getafe és Sporting elleni meccseket fogja kihagyni, izomsérülés miatt.
- McLovin
- Capitá del Barça
Remélem nincs nagy baja és jövőhéten játszhat a Sevilla ellen!! Azért ne sérüljön már le, az egyik legfontosabb tagja a csapatnak, szinte a lehető legnagyobb érvágás, ha ő nem játszik!! 

HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!!

http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!!

"Magyarnak születtem!" - Kárpátia

- Katalán88
- Capitá del Barça

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Ezen pont a múltkor gondolkodtam és fullra nincs igazad.Tavaly megjegyzem mindig 2-3 ember váltott ki rá, de Dani Alves támadószellemű játéka lehetővé teszi, h Messi 1-1ből tudjon befele tőrni.Drukker írta:Egy idő után már úgyis az ellenfelek úgy fognak figyelni Leora, h mozdulni se fog tudni:S:( Ezért kell a mostani játékát is megbecsülni:D
Bár remélem Messi mindig jól fog teljesíteni:D

Remélem semmi gáz. Mert ő pótolhatatlan.
Nagyjából csak a védelembe igazoltunk.
Nagyjából csak a védelembe igazoltunk.
remélem tényleg nem komoly, egy hét pihenés, azért mindenképpen kellene.
Messinek is mint mindenkinek hol jobban megy hol gyengébben, de neki elég 1 villanás is, hogy eldöntse a meccset. Ilyen butaságon vitatkozni, hogy most hogy jáccott!!! NYERTÜNK örüljünk neki!
RIVALDO egy LEGENDA!!!
MESSI egy STAR aki LEGENDA lesz!!!
KRKIC egy kisgyerek amiből STAR lesz majd pedig egy óriási LEGENDA!
MESSI egy STAR aki LEGENDA lesz!!!
KRKIC egy kisgyerek amiből STAR lesz majd pedig egy óriási LEGENDA!
szerintem meg megoldotta a problémát, végig veszélyes volt, gyötörte a védőket. mi az, hogy "ha nincs a gólja". egy meccs 90 percig tart. néha 10 perc is elég, hogy be legyen darálva az ellenfél, néha kell hozzá 50-60, mint most. ez áll messire is. a párharcait nyerte, a labdát nem veszítette el, a passzaiban, lövéseiben megvolt a potenciál.mindorokke_barca írta:bocs h beleszolok, de szemely szerint is ugy lattam h nem nyujtott tul jo teljesitmenyt messi a goljaig, probalkozott... de bedaraltak, ha hozza kerult a labda egybol 4-5en indultak meg ra... persze.. logikus h 1-0nal inkabb megnyilt a huelva... ok-okozati osszefugges a vedekezo es tamado teljesitmeny... az meg h ennyire lezartak az utjat... messi feladata lenne h megoldja ezt a problemat... ez viszont egyertelmuen nem sikerult neki igazan, ma, a golig... es ha nem lotte volna be az a golt... talan 0-0 maradt volna vegig... akkor is azt mondtad volna h milyen jol jatszott? nem az a golja pecsetelte meg a mai mutatvanyat...
pl henry megint kapott tőle egy gólt érő átadást, csak a francia elszúrta.
igen, ha nem lőtte volna a gólt, akkor is ezt mondanám. nagyon kis hiba-s-z-á-z-alékkal (ezen mi a francot moderáltok?) küzdött. megtette, amit kellett.
nem moderálás, autocenzúra, és magadtól is rájössz h melyik része a gáz önmagában.

-
- Entrenador del Barça
bocs h beleszolok, de szemely szerint is ugy lattam h nem nyujtott tul jo teljesitmenyt messi a goljaig, probalkozott... de bedaraltak, ha hozza kerult a labda egybol 4-5en indultak meg ra... persze.. logikus h 1-0nal inkabb megnyilt a huelva... ok-okozati osszefugges a vedekezo es tamado teljesitmeny... az meg h ennyire lezartak az utjat... messi feladata lenne h megoldja ezt a problemat... ez viszont egyertelmuen nem sikerult neki igazan, ma, a golig... es ha nem lotte volna be az a golt... talan 0-0 maradt volna vegig... akkor is azt mondtad volna h milyen jol jatszott? nem az a golja pecsetelte meg a mai mutatvanyat...
1: volt egy ellenfél a pályán
2: azt mondtad GYENGÉN játszott. de az nem GYENGE játék, hogy nincs lehetősége annyit villogni. amit kellett, azt megtette, szétmozgatta a védelmet, jól passzolt, próbált átlövéseket, hasznos volt. ennyi.
3: ha ennyitől moderálsz, akkor csak azt tudom mondani..
Ő, nem, nem moderáltam. Nézd csak meg, még mindig ott van. Hmm. Egyébként ez az 'ennyi' gyakorlatilag minden második hszedben ottvan. És ez elég gáz. L.
2: azt mondtad GYENGÉN játszott. de az nem GYENGE játék, hogy nincs lehetősége annyit villogni. amit kellett, azt megtette, szétmozgatta a védelmet, jól passzolt, próbált átlövéseket, hasznos volt. ennyi.
3: ha ennyitől moderálsz, akkor csak azt tudom mondani..
Ő, nem, nem moderáltam. Nézd csak meg, még mindig ott van. Hmm. Egyébként ez az 'ennyi' gyakorlatilag minden második hszedben ottvan. És ez elég gáz. L.
- Andris
- Adminisztrátor
Ha a vastagított részekből, vagy hasonló társaiból még 1et meglátok, egyszerűen törlöm az egészet, akármit, akárhova, akárkinek is írtál. Nemtudom hányszor kell neked elmondani, hogy ez a stílus nem kultúrált fórumra való.chi omega írta: figyelj.
elárulok egy nagy titkot: ez egy csapatsport.
természetes, hogy 0-0nál sokkal kevesebb területe van játszani, értsd már meg. és az, hogy az állás 0-0, az nem csak az ő hibája, hanem az egész csapaté, sőt, az ellenfél érdeme.
veszélyes volt addig is. de NYILVÁNVALÓ, hogy vezetésnél már jóval többet ficánkolhat. szerinted miért van az, hogy ha a barca gólt lő, utána henger, addig viszont szenvedés?
szó se róla, nyilván vezetésnél jobban ficánkol, mert jobban van rá lehetősége. Mondtam én hogy nem? Csupán annyit feltételeztem(!), hogy egy gól sokat dob a hangulatán és a sikerélmény pedig az önbizalmán is. Aminek szintén következménye a jobb játék.
Amúgy ma nem láttam 1-0 után azt a nyilvánvaló Barca hengert. Ha már itt járunk.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
figyelj.lionelmessi19 írta:Alapvetően jogos volna, de ha már te magad is belátod, hogy ez mekkora ostobaság, egy csöppet gondolkozol, és jön a felismerés...chi omega írta:
addig gyengén játszott???? ez ostobaság, már bocs.
Azthittem már felesleges leírnom, hogy önmagához viszonyítva értékelem minden alkalommal. Természetesen nem a csapathoz vagy az elvárható átlagos teljesítményhez képest volt gyenge.
Ha pedig a gólja előtti, és utáni teljesítménye közt nem érzel különbséget, akkor nincs is miről beszélnünk.
elárulok egy nagy titkot: ez egy csapatsport.
természetes, hogy 0-0nál sokkal kevesebb területe van játszani, értsd már meg. és az, hogy az állás 0-0, az nem csak az ő hibája, hanem az egész csapaté, sőt, az ellenfél érdeme.
veszélyes volt addig is. de NYILVÁNVALÓ, hogy vezetésnél már jóval többet ficánkolhat. szerinted miért van az, hogy ha a barca gólt lő, utána henger, addig viszont szenvedés?
- Andris
- Adminisztrátor
Alapvetően jogos volna, de ha már te magad is belátod, hogy ez mekkora ostobaság, egy csöppet gondolkozol, és jön a felismerés...chi omega írta:
addig gyengén játszott???? ez ostobaság, már bocs.
Azthittem már felesleges leírnom, hogy önmagához viszonyítva értékelem minden alkalommal. Természetesen nem a csapathoz vagy az elvárható átlagos teljesítményhez képest volt gyenge.
Ha pedig a gólja előtti, és utáni teljesítménye közt nem érzel különbséget, akkor nincs is miről beszélnünk.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Deus
- Boixos Nois
lionelmessi19 írta:Maradjunk annyiban hogy Xavi nem biztos hogy helyzetfelismeréssel tűnt ki. Vagy legalábbis fogalmazzunk úgy, hogy az edzésen már látta, és beugrott neki a dolog.![]()
Én is erre szavazok...

Mindenesetre nagyon tetszett ez a trükk

addig gyengén játszott???? ez ostobaság, már bocs.lionelmessi19 írta:Maradjunk annyiban hogy Xavi nem biztos hogy helyzetfelismeréssel tűnt ki. Vagy legalábbis fogalmazzunk úgy, hogy az edzésen már látta, és beugrott neki a dolog.![]()
Messi nagyon bevarta, ígykell ezt csinálni.
Amúgy egészen odáig elég gyengén játszott, talán egy cselsorozattól eltekintve. Kell neki a pillanatnyi önbizalom(sikerélmény), meg a kedv.
Utánna viszont remekül játszott.
Az az egyetlen gond, hogy mindig imádkozni kell. Kaparja ki maga alól a srác a gyepet, és csak annyit látni hogy jobbról-balról szállnak be a lábak az útjába, hátha valamelyik elüti. Remélem egyszer se lesz ebből súlyosabb probléma.
összesen kb egyszer veszített labdát, a párharcait megnyerte, a passzai jók voltak. az egy dolog, hogy a recre baromi jól zárta a területet, és nehéz volt érvényesülni közöttük, de ez nem csak messire állt. amit kellett, azt addig is jól oldotta meg. ha nem villant valami zseniálisat, akkor egyből gyenge? tökéletes mezőnyjátékot folytatott..
ha ő gyenge volt addig, akkor henry vagy eto'o?
messi volt a MoM, kiegyensúlyozottan, okosan focizott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára chi omega 2008.11.16. 23:39:13-kor.
- FCBarca88
- Capitá del Barça
A helyzet felismerés szerintem nem egyenlő azzal hogy edzésen nem gyakorolhatják be... mindegy, legyen ott a pont 
Szerintem abban mindenki egyetért hogy a kivitelezés tökéletes volt.

Szerintem abban mindenki egyetért hogy a kivitelezés tökéletes volt.
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
- Andris
- Adminisztrátor
Maradjunk annyiban hogy Xavi nem biztos hogy helyzetfelismeréssel tűnt ki. Vagy legalábbis fogalmazzunk úgy, hogy az edzésen már látta, és beugrott neki a dolog.
Amúgy egészen odáig elég gyengén játszott, talán egy cselsorozattól eltekintve. Kell neki a pillanatnyi önbizalom(sikerélmény), meg a kedv.
Az az egyetlen gond, hogy mindig imádkozni kell. Kaparja ki maga alól a srác a gyepet, és csak annyit látni hogy jobbról-balról szállnak be a lábak az útjába, hátha valamelyik elüti. Remélem egyszer se lesz ebből súlyosabb probléma.

- József Attila
- József Attila
- FCBarca88
- Capitá del Barça
Ez a gól... az év egyik legnagyobb beetetése 
Dani Alves ahogy neki készült -> Xavi ahogy felismerte a helyzetet, és ahogy oda is passzolta -> Messi ahogy bevágta... ZSENIÁLIS!

Dani Alves ahogy neki készült -> Xavi ahogy felismerte a helyzetet, és ahogy oda is passzolta -> Messi ahogy bevágta... ZSENIÁLIS!
I am a Runner![...]