2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
vanlluisllach89 írta:Van vkinek kedve játszani 1-2 barátságosat most?
Bocs, csak a játék felvitte bennem a pumpát. Ettől még elolvashatod mondjuk a listát, és kiderül h az atma foglalt e.faithnomore írta:nem értem az embereket.miért ilyen türelmetlenek? már rég átszerkesztettem....
nem értem az embereket.miért ilyen türelmetlenek? már rég átszerkesztettem....G-Jay írta:De most komolyan nagyon nehéz elolvasni a listát, hogy mely csapatok foglaltak??? Ha meg van hely akkor mégis miért ne lehetne jelentkezni? Nem értem az embereket...faithnomore írta:lehet még jelentkezni a kimaradt 2 helyre az online fifához?
Én is szívesen beneveznék az atletico madriddal
faithnomore írta:lehet még jelentkezni a kimaradt 2 helyre az online fifához?
De most komolyan nagyon nehéz elolvasni a listát, hogy mely csapatok foglaltak??? Ha meg van hely akkor mégis miért ne lehetne jelentkezni? Nem értem az embereket...faithnomore írta:lehet még jelentkezni a kimaradt 2 helyre az online fifához?
lapozz lejjebb és láthatod, hogy melyek foglaltak, van egy lista...írd fel magad,és válasz csapatot, még lehet jelentkezni.faithnomore írta:lehet még jelentkezni a kimaradt 2 helyre az online fifához?
melyik csapatok foglaltak már?
Én is szívesen beneveznék
Okés, püben küld msn címed...amúgy nem hamachi, csak sima direkt ipé.G-Jay írta:Ozsi valami próba meccs, hogy meglássuk műkszik e a dolog nálam?
1. Betöltés/ExportálásKatalán88 írta:Lenne pár kérdésem a Fifa-hoz. 1. Hogy lehet megjeleníteni a lementett videókat a mérkőzésről. 2. Van- e már magyar bajnokság a 09-hez. 3. Lehet két billentyűzettel játszani egy gépen a fifában, ha igen, akkor, hogy? Előre is köszi!!