Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
amugy má lehet tudni h kié az aranylabda!!croni kapta. az újságírók már anglában voltak elkészíteni vele az interjút!!! ez biztos hír!!sajna...DaveN írta:Én szinte biztos vagyok benne h Kaká van a képen, már első ránézésre beugrott h tök olyan minnt Kaká, az öltöny, az ujjai + még a dátum is de én azt nem vettem észre. Ennék ellenére sajnos nagyon félek attól h Roni kapja meg... Nagyon szurkolok Messinek. HAJRÁ!!! Egyébként díjkiosztó nem tudom mikor van, de a hivatalos végeredmény a France Football holnapi, tehát keddi számában lesz olvasható. Remélem a címlapon ez lesz: Messié az aranylabda!!!![]()
![]()
A poén az lenne ha egyikük sem kapná hanem vki olyan akire nem is gondolnak, pl: XAVI...
![]()
![]()
ÁÁ szerintem Yaya Touré vagy Keita de lehet hogy Essiengergo9 írta:Tudom már ki ezEgyértelmű hogy Eto'o. Vagy Drogba. Ha egyik sem akkor Marcos Senna lesz az.
Persze, h Kaka, látszik a fru-fruja is.kulcsar.l írta:Kamu az egész kép... Tuti, hogy Kaka van rajta, mert az aranylabdát élőben adják oda... A másik meg, hogy a dátum pont nem látszik (2008), csak annyi, hogy 200.Titinho írta:Ekkora bakit...![]()
A France Football a hivatalos honlapján már feltette a győztes fényképét, persze nyaktól derékig látszik csak a győztes. DEArra nem gondoltak, hogy az ARANYlabdáról visszatükröződik majd a győztes arca. És mivel felreppentek olyan hírek az utóbbi két napban, hogy Ronaldo már el is utazott a hivatalos fotózásra...hát...mindenki döntse el maga...de amire számítani is lehetett, Ronaldoé az idei aranylabda.
ITT A KÉP A HIVATALOS OLDALRÓL
De ha Messi így folytatja akkor 2009-ben nem lesz ellenfele az Aranylabdáért és a FIFA díjért.
Kamu az egész kép... Tuti, hogy Kaka van rajta, mert az aranylabdát élőben adják oda... A másik meg, hogy a dátum pont nem látszik (2008), csak annyi, hogy 200.Titinho írta:Ekkora bakit...![]()
A France Football a hivatalos honlapján már feltette a győztes fényképét, persze nyaktól derékig látszik csak a győztes. DEArra nem gondoltak, hogy az ARANYlabdáról visszatükröződik majd a győztes arca. És mivel felreppentek olyan hírek az utóbbi két napban, hogy Ronaldo már el is utazott a hivatalos fotózásra...hát...mindenki döntse el maga...de amire számítani is lehetett, Ronaldoé az idei aranylabda.
De ha Messi így folytatja akkor 2009-ben nem lesz ellenfele az Aranylabdáért és a FIFA díjért.
Hoppsz...gekkodan írta:Szerintem is Kaka, nem Ronaldo-s feje van a srácnak. Ettől még nyilván ő fogja kapni. Csak ez szerintem a tavalyi bevágás.
De ha megnéztek egy tavalyi képet, akkor az öltöny is ugyanaz. a nyakkendő a bizonyíték:
http://i13.servimg.com/u/f13/11/49/79/39/78206910.jpg
Az lehet hogy az aranylabda az övé, de a Fifa és játékosa díjban én nem lennék olyan biztos.
akkor ez bizony kakágekkodan írta:Szerintem is Kaka, nem Ronaldo-s feje van a srácnak. Ettől még nyilván ő fogja kapni. Csak ez szerintem a tavalyi bevágás.
De ha megnéztek egy tavalyi képet, akkor az öltöny is ugyanaz. a nyakkendő a bizonyíték:
Nah akkor lehet h van esélye még Leonak.....ha kicsi is.....Sok SIkert Messi........am valóban feltünóen hasonló sok dolog.....gekkodan írta:Szerintem is Kaka, nem Ronaldo-s feje van a srácnak. Ettől még nyilván ő fogja kapni. Csak ez szerintem a tavalyi bevágás.
De ha megnéztek egy tavalyi képet, akkor az öltöny is ugyanaz:
Titinho írta:Ekkora bakit...![]()
Szerintem iskovinho írta:Szerintem az Kaka és a tavalyi fotó alja. De lehet tévedek...
IstenemTitinho írta:Ekkora bakit...![]()
Ebben szerintem igazad van....a labadán ott a France Football felirat felett baloldalt mintha Ronaldo mosolyogna....de lehet h tévedekTitinho írta:Ekkora bakit...![]()
Valóban!!!Titinho írta:Ekkora bakit...![]()
A France Football a hivatalos honlapján már feltette a győztes fényképét, persze nyaktól derékig látszik csak a győztes. DEArra nem gondoltak, hogy az ARANYlabdáról visszatükröződik majd a győztes arca.
Katalán88 írta:Viszlát Ferguson mivel:
"A Bajnokok Ligája címvédő Manchester United menedzsere a Sky Italiának azt mondta, hogy ha nem Cristiano Ronaldo nyeri 2008-ban az Aranylabdát, ő visszavonul az edzősködéstől."