Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Olvasd el, mit írnak a modik-adminok a topfoci.hu-ról belinkelt hírekkel kapcsolatban. Annyi a valóságalapja, mint annak a hírnek, hogy engem megválasztottak római pápává.Manomaffia írta:Sziasztok!
Olvastam egy cikket ma a topfoci.hu-n.Arról szólt,hogy már szinte mindenben megegyezetk Kun Agueroval és ha vele megegyeznek akkor Eto'o megy.Sztem ennek nincs nagy valóságlapja(remélem nincs).
Ha Kun érkezik,szerintetek kinek a helyén játszana és a véleményetek kérném a témával kapcsolatban.
Csak azóta már lőtt egy rakás góólt.Lesy írta:McLovin írta:Eto'o eddigi barcelonai pályafutása alatt hány gólt lőtt hány meccsen? Sürgős pls! Aki tudja írj le lécci! Köszi!
Az Eurobarcán nemrég volt erről egy cikk. Keress vissza.
Nehéz kérdés.McLovin írta:Eto'o eddigi barcelonai pályafutása alatt hány gólt lőtt hány meccsen? Sürgős pls! Aki tudja írj le lécci! Köszi!
Annyit tudok h eddig minden hivatalos mérkőzést figyelembe véve 111 gólt lőtt,hogy hány meccsen azt pontosan nemtudom.....McLovin írta:Eto'o eddigi barcelonai pályafutása alatt hány gólt lőtt hány meccsen? Sürgős pls! Aki tudja írj le lécci! Köszi!
Én is emlékszem ilyen hírre, azért is néztem furcsán amikor Samu állt oda...LG írta:Ja, aztán Guardiola leszögezte, h Messi lövi mindet, volt ilyen hir, emlékszem.
Önfejű volt...tuti Guardiola is azért kiabálta,h Leo mert,h neki kellett volna lőni.LG írta:Ja, aztán Guardiola leszögezte, h Messi lövi mindet, volt ilyen hir, emlékszem.
Nem.1et Messi, 1et Eto'o.Felváltva.LG írta:Nem értem, miért ő lőtte a 11-stUgy volt, h le lett szögezve, h Messi lövi őket, nem
![]()
Etoonak büntetőlövés sosem volt erőssége, nem értem, annyi kihagyott 11-s után miért áll még mindig oda, a labda mögé.
Grat a góljához, nagyon fontos volt, de azon kivül ma eléggé gyenge volt.
Ha alapból visszautasíthatatlan akkor hogy tudná visszautasítani?kabekabe írta:Ez így van, ha visszautasíthatatlan ajánlatot tesznek elé(sztem ez lenne a jó megoldás), nem fogja visszautasítani. Samu az 1ik legfontosabb játékosunk, nem szabad elengednünk. Csak Pep nem biztos, h elutasíthatatlan ajánlatot tenne elé.
Mint oly sokszor, most is csak annyit tudok mondani: Dani és Gábor véleményéhez sem hozzátenni, sem elvenni nem tudok és nem is akarok.Rivaldo11 írta:Teljesen igaz, egyetértek Dani.gekkodan írta:Nyilván több az érdeklődő, ha valaki ilyen formában játszik. Azt hiszem a klub nyári viselkedése után abszolut Eto'o fog dönteni mit szeretne, a Barcának itt már sok választása nincs, egyet kivéve: elé kell rakni egy visszautasíthatatlan ajánlatot, amit azonnal aláír.
És meg is érdemli, az elmúlt meccsek igazolják, hogy nincs nála jobb támadó a világon. Legalábbis aki ennyire illik hozzánk, olyat nem tudok rajta kívül még egyet.![]()
Sajnos ahogy mondják, nem a mi térfelünkön pattog a labda Samu szerződéshosszabítási ügyében. De reméljük a legjobbakat.
Azt említette Samu, hogy "már nem olyan robbanékony, mint pár éve". Nos, ez lehet. De aki látta a mostani gólját, ahogy rárobbant a hirtelen elécsorgó labdára, két védőt megelőzve...sok csatár szeretne ilyen "megkopott" robbanékonyságot...Arról már nem is beszélek, ahogy droppból fellőtte a felsőbe...a világ legjobbja posztján.