Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Maradona nem kapott Aranylabdát, mert akkoriban csak európai játékosokra lehetett szavazni, 95-ben hozták be asszem, hogy Európában játszókra lehet, és Weah meg is nyerte. Puskák rejtély nekem is, de szvsz közrejátszott a disszidálása, és a szovjet sportdiplomácia.vale írta:Puskás nem kapott , Maradona nem kapott... nincs miről beszélni. Nem foci tudásra adják , hanem arcra. Nem véletlenül védte anyira a pofikáját a City ellen... a fotózáson nem szabad kéken zölden megjelenni.Nevetséges.
Másrészt ki mondta hogy értenek az újságírók a focihoz?
Az nem lenne gyenge...Zsolti írta:szerintem az öreg Koplárovics az..
1etértek!! ez teljesen igaz bár sztem sheva óta!! 2004-ben ugyanis ronaldinho volt 1értelműen a legjobb!!Perrero írta:utána nem volt jó évekig, sérült volt, számomra Cannavaro után nincs rangja ennek a "díjnak"norbert55 írta:Ronaldo 97-ben nyert aranylabdát(21 évesen) és utána még évekig jó volt.A Realban esett vissza.Én nem tartom veszélyesnek az aranylabdát hisz sokat számít a csapat(Ronaldonak Real,Nedved kiöregedése a Juvénál Shevchenko-Chelsea stb).
Jól beszél. Csak nézzétek meg az utolsó 5 év aranylabda győztesét.Ki van még formában?(költői)Alberto10 írta: sztem örüljünk annak hogy messi minél később kapja meg az aranylabdát mert nehogy az legyen mint ronaldinhoval!!!! ebbe nem gondoltatok bele
látom te is olvasol NSO fórumotMaster19 írta:Mindannyian tévedtek a MI Torghelle Sanyink van a képen!!![]()
És itt a bizonyiték!http://myphotoupload.extra.hu/files/f1i ... dmb5k1.jpg![]()
sztem örüljünk annak hogy messi minél később kapja meg az aranylabdát mert nehogy az legyen mint ronaldinhoval!!!! ebbe nem gondoltatok beleDaveN írta:mi már régóta tudjuk de azér nem bánnán ha ezt a France Football is elismerné, és pl egy aranylabdával jutalmazná... engem is az bíztat h tavaly 3., idén 2., jövőre 1.!! Leo az ász!Kisvandal-Messi10 írta:Kit érdekel h ki kapja az aranyladát úgy is tudjuk h Messi a világ legjobbja!
Master19 írta:Mindannyian tévedtek a MI Torghelle Sanyink van a képen!!![]()
Ez hatalmasMaster19 írta:Mindannyian tévedtek a MI Torghelle Sanyink van a képen!!![]()
mi már régóta tudjuk de azér nem bánnán ha ezt a France Football is elismerné, és pl egy aranylabdával jutalmazná... engem is az bíztat h tavaly 3., idén 2., jövőre 1.!! Leo az ász!Kisvandal-Messi10 írta:Kit érdekel h ki kapja az aranyladát úgy is tudjuk h Messi a világ legjobbja!
Alberto10 írta:amugy má lehet tudni h kié az aranylabda!!croni kapta. az újságírók már anglában voltak elkészíteni vele az interjút!!! ez biztos hír!!sajna...DaveN írta:Én szinte biztos vagyok benne h Kaká van a képen, már első ránézésre beugrott h tök olyan minnt Kaká, az öltöny, az ujjai + még a dátum is de én azt nem vettem észre. Ennék ellenére sajnos nagyon félek attól h Roni kapja meg... Nagyon szurkolok Messinek. HAJRÁ!!! Egyébként díjkiosztó nem tudom mikor van, de a hivatalos végeredmény a France Football holnapi, tehát keddi számában lesz olvasható. Remélem a címlapon ez lesz: Messié az aranylabda!!!![]()
![]()
A poén az lenne ha egyikük sem kapná hanem vki olyan akire nem is gondolnak, pl: XAVI...
![]()
![]()
Szerintem meg az a majom a képeden. Viccet félretéve én is megkérdezném hogym ikor lesz a díjkiosztó?Zsolti írta:szerintem az öreg Koplárovics az..
Mindenképp kettőjük között dől el a dolog. De tuti cr7 nyeriDaveN írta:Én szinte biztos vagyok benne h Kaká van a képen, már első ránézésre beugrott h tök olyan minnt Kaká, az öltöny, az ujjai + még a dátum is de én azt nem vettem észre. Ennék ellenére sajnos nagyon félek attól h Roni kapja meg... Nagyon szurkolok Messinek. HAJRÁ!!! Egyébként díjkiosztó nem tudom mikor van, de a hivatalos végeredmény a France Football holnapi, tehát keddi számában lesz olvasható. Remélem a címlapon ez lesz: Messié az aranylabda!!!![]()
![]()
A poén az lenne ha egyikük sem kapná hanem vki olyan akire nem is gondolnak, pl: XAVI...
![]()
![]()
igaz beszéd!!!!!!!!!!!Kisvandal-Messi10 írta:Kit érdekel h ki kapja az aranyladát úgy is tudjuk h Messi a világ legjobbja!