Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyet értek. Senkinek nem kell az önzőzése és a nagyképűsége. Maradjon csak a MU-ban, ott nem okoz nekünk sok kárt.rszergej írta: Én személy szerint nagyon, de nagyon nem örülnék neki ha itt játszana!!!
Én is elismerem a játéktudását, de Isten ments, hogy itt játszon.
A másik, meg azért nem vagyunk rászorulva, hogy ide jöjjön.
Még a gondolattól is rosszul vagyok, ha elképzelem barca mezben.![]()
![]()
![]()
Én személy szerint nagyon, de nagyon nem örülnék neki ha itt játszana!!!Léfe írta:Nem az számit, hogy most ki a legjobb hanem az egész idei esztendő. És vitathatalanul ez az C.Ronaldoé lett. Ha nálunk játszana mindenki örülne neki - de igy illik szidni. Tul sokan szavaztak rá, nem lehet vitatni.
KI lőtt 42 gólt?cris119 írta:A BL döntőre emléxel ki fejelte a gólt? Meg azért 42 gólt lőni a világ legerősebb bajnokságában nem könnyű.Szóval egyértelmű volt hogy kié lesz.vale írta:Nálam az aki csak a Derby meg többi hullajelölt angol csapat ellen tud mit mutatni , rughat nekik akármennyi gólt , ha a cselzi vagy a barca vagy akármilyen más normális csapat ellen már olyan mintha ott se lenne, nem érdemli meg az aranylabdát.
A BL döntőre emléxel ki fejelte a gólt? Meg azért 42 gólt lőni a világ legerősebb bajnokságában nem könnyű.Szóval egyértelmű volt hogy kié lesz.vale írta:Nálam az aki csak a Derby meg többi hullajelölt angol csapat ellen tud mit mutatni , rughat nekik akármennyi gólt , ha a cselzi vagy a barca vagy akármilyen más normális csapat ellen már olyan mintha ott se lenne, nem érdemli meg az aranylabdát.
10közül aki legjobban kilóg az Kaká és Parasztimovics. Kaká nagyon gyengén futballozott egész évben főleg a képességeihez mérten plussz csak uefa kupás hely meg a blből is ugy zúgtak ki mint a szél. Gerrard pedig vezére volt meg vezére is a a Bl elődöntős meg a Pl -t jelenleg vezető Poolnak. Kaká nálam a tavalyi teljesítményer alapján bőven nem fér bele a top 10-be.Rivaldo11 írta:Hellyel-közzel reális eredmény született. Megérdemelte a buzzancs az aranylabdát, na. De ezzel vége is. Világosan látszik, és immáron csaknem az egész világ így gondolja, hogy Leo a földkerekség legjobbja. Ez a 2. hely neki csak "bemelegítés". Torres, Casilllas, Xavi helyezése is reális, bár a 3-5 helyen ők hárman bármilyen sorrendben végezhettek volna. Az első 10-ből nálam csak Dzserrárd lóg ki. Mit keres ott?
Biztos az Eb-on nyújtott teljesítményével érdemelte ki.Rivaldo11 írta: Dzserrárd lóg ki. Mit keres ott?
Kedves G-Jay!G-Jay írta:Torres 3 Xavi meg csak ötödik??? Nálam végleg elvesztette minden tekintetben a tiszteletet ez a cím. Barom újságírók akik azthiszsik tudnak valamit. Fujj utálom mindet.
Ennyi.Ha az első helyet EB,BL,Bajnoki címért osztják,akkor elég érdekes,hogy a harmadik a "sok gólt rúgott" arcoknak jár. [Hozzáteszem,hogy tisztában vagyok vele,hogy ő is EB győztes,mielőtt valaki beosztana.]redmiller írta: Talán azért, mert a Premier Ligában és nemzetközileg is elég sok gólt rúgott...
Amúgy nagyon nem tetszik, hogy egy hisztis sarkonálló néni nyerte az aránylabdát... Jó játékos, de borzalmas személy.
Talán azért, mert a Premier Ligában és nemzetközileg is elég sok gólt rúgott...Saviola írta:Mondjuk azt én sem értem,hogy Torres mire fel lett 3. ?