Annak idején és is hozzánk kívántam Van der Vaartot és sajnáltam h a Realhoz szerződött.Láttam kb 3-4 real meccset, Vdv minden játszott legalább csereként és egyszerűen nem ment neki!Túl sok "dudás van egy csárdában".Guti állandóan játszik, mégha most megint rosszul játszik,Snejder már régebben ott van, benne jobban bíznak, szóal mégegyszer azt fogom leírni amit akkor mondtam, amikor a realhoz ment:Teljesen felesleges volt, legvalószínűbb h csak azért vették meg, h a szurkolók szeme előtt úgy tűnjön h csináltak egy jó üzletet, nem pedig azért mert télleg szükségük volt rá.
Nem, azért lett leigazolva, mert Sneijder komolyan megsérült, és úgy volt, hogy nagyon sokat fog kihagyni, az ő pótlására vették.
Egyébként az az elképesztő VdV-ban, hogy középpályásként úgy el tud tünni egy meccsen, mint Raúl a védők között. Komolyan, leképesztő. Nem az, hogy rosszul játszik, hanem nem is játszik, amikor pályán van. És lassú...nagyon lassú...Egy-két szép mozdulatot bemutat néha, de alapvetően kevés ide. És nem hiszem, hogy nagyon változni fog. Persze lesz ő ennél jobb is, főleg, ha a csapatnak is megy majd, de kötve hiszem, hogy állandó kezdő lesz valaha is.
madridistán azt kérdezik azok a kegyetlen okos fórumozók, hogy mit keres messi a 2. helyen.
Speciel azt én sem nagyon értem...Az aranylabdaszavazásnél nagyon lényeges, hogy milyen kupákat nyert a játékos, amiben Messi nem áll jól. rosszul ment a csapatnak is, sérült is volt párszor, stb. Ráadásul most megy neki igazán jól, ősszel, de aranylabdaszavazásnál ez olyan nagyon nem szokott már számítani, ezt inkább fociszezonra adják, mint naptári évre. Jövőre mindenesetre jó esélye lesz megnyerni, ha így folytatja, és legalább az egyiket megnyeri a Barca a BL/bajnokság kettősből.