Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eletet mentettel..koszidanko94 írta:December 13 Szombat 22:00. A hivatalos honlapot még nem frissítették, mert ma derült ki a pontos időpont.Monti írta:Hali!
A hivatalos honlapont az van hogy 14.en lesz a clasico,itt pedig 13.at irtok.
Tudnom kene hogy mikor lesz,nagyon fontots lenne hogy valaki gyorsan valszoljon.
Elore is koszi!!!
http://translate.google.com/translate?u ... l=es&tl=enMonti írta:Hali!
Tudnom kene hogy mikor lesz,nagyon fontots lenne hogy valaki gyorsan valszoljon.
Elore is koszi!!!
December 13 Szombat 22:00. A hivatalos honlapot még nem frissítették, mert ma derült ki a pontos időpont.Monti írta:Hali!
Elore is koszi!!!
Álljatok már le!!!!!!!McLovin írta:Sajnálom, de kivégzés lesz a Classicon...
Arra gondoltam, h azért tűnik olyan rossznak a helyzetetek, mert az ellenfelek jobban teljesítenek.CS0ki írta: De se veletek, se a valenciával nem játszottunk még!Szóval ez nincs nagy kihatással a jelenlegi helyzetünkre.
Semmi gond!Nem szándékoztam
De se veletek, se a valenciával nem játszottunk még!Ha nekünk és a Valenciának is jobban megy, akkor mégiscsak jobbak lettek az ellenfelek
Mi is kb. így álltunk tavaly, aztán mi sem voltunk boldogok. Na meg a mutatott játék elmarad az elvártaktól, de nagyon.Barcaforever írta:Ezt már én is írni akartam, h nem igazán értem ezt a krízis állapotot a reálnál.Alig vannak lemaradva tőlünk, a Bl-ben továbbjutottak.![]()
Ebből még bármi lehet.
Nem szándékoztamCS0ki írta: Nem párhuzamba írtad, csak összefüggésbe hoztad a két dolgot a mondatszerkesztés alapján.
Ha nekünk és a Valenciának is jobban megy, akkor mégiscsak jobbak lettek az ellenfelekCS0ki írta: erről is írtam már korábban. Nem hinném, hogy jobbak lettek az ellenfelek. Nektek megy jobban, meg a Valencia jött ki a gödörből.
Akkor olvass vissza pajti, tölem nem találsz olyan hsz-t amiben azt irtam volna, hogy a Margit szerencsével nyert volna.Alessandro írta:Most akkor tavaly "SZERENCSE"-vel nyertünk, vagy "MEGÉRDEMELTÜK a győzelmet??!!
Te komolyan tudod hogy menne a játék nekünk, ha mindenki egészséges lenne?:D
Jaj, Burrullt én is nagyon nem csípem. Egy meccset sem tudott szerintem pártatlanul levezényelni velünk. Általában mindig az ő általa vezetett meccseken jött elő a "Tizenkét ember ellen már nem bírtunk"-szindrómaVarga Tamás írta:A lehető legs z a r a b b. Nála gyengébb képességűt a Liga játékvezetői karából csak egyet ismerek, Pérez Burrull-t.McLovin írta:Luis Medina Cantalejo milyen bíró?
Én Iturralde Gonzálezre vagy Mejuto Gonzálezre, esetleg Daudén Ibánezre bíztam volna.
Meg a Villareal is tapasztaltabb lett az ezüst után lássd Bl-ben veretlenek. Meg Sevilla is kijött a gödörből+még az említett Valencia. Na meg a BarcaCS0ki írta:Nem párhuzamba írtad, csak összefüggésbe hoztad a két dolgot a mondatszerkesztés alapján.Sehol nem vontam ilyen párhuzamot.
erről is írtam már korábban. Nem hinném, hogy jobbak lettek az ellenfelek. Nektek megy jobban, meg a Valencia jött ki a gödörből.Csak azt írtam, h annyival nem vagytok gyengébbek a tavalyinál, mint amennyire mindenhol ezt hangoztatjátok. Az ellenfelek lettek jobbak és ennyi.
Nem párhuzamba írtad, csak összefüggésbe hoztad a két dolgot a mondatszerkesztés alapján.Sehol nem vontam ilyen párhuzamot.
erről is írtam már korábban. Nem hinném, hogy jobbak lettek az ellenfelek. Nektek megy jobban, meg a Valencia jött ki a gödörből.Csak azt írtam, h annyival nem vagytok gyengébbek a tavalyinál, mint amennyire mindenhol ezt hangoztatjátok. Az ellenfelek lettek jobbak és ennyi.
Sehol nem vontam ilyen párhuzamot.CS0ki írta:Mivel a Barcelona erősebb lett, ezért gyüjtöttünk 3 ponttal kevesebbet, mint tavaly, úgy, hogy nem játszottunk a Barcelonával?Most 26 van, ha a Getafet megverték volna ugyanúgy állnának, mint tavaly. Pedig már a Getafe előtt is ment a vészharang stb. Ez kb. annyit jelent, h a Real egy kicsivel gyengébb lett a tavalyihoz képest, de inkább a Barca erősödött meg.Mi köze van ennek a barcelonához?
![]()
Kedves fórumozók nem értelmesen írtam le a véleményem?Sztem igen.Én már kinőttem a lecke írásból, kicsit elnézted.Alessandro írta:Barcaforever írta:Deportivo-Real 2-1
Real-Numancia 4-3
Real-Espanyol 2-2![]()
![]()
![]()
Almería-Real 1-1
Real-Malága 4-3
Valladolid-Real 1-0
Juventus-Real 2-1
Real-Juventus 0-2
Szóval, ez a rengeteg bekapott gól,x és vereség mind azért volt mert nem lájuk az erdőt a sok sérültttől.
Én kérek elnézést.
Am meg ha értelmes emberekkel akarsz beszélni a Sportról, menj a madridistára diskurálni, Raul mennyire hasonlít Mozarthoz vagy Guti passzai Da Vincihez.
Kérlek menj írd meg a leckét!!! Közelében nem vagy a mondandóm lényegének... Abszolút nem erről beszéltem, nem erre céloztam. Túl nagyok az elvárásaim. Lehet több wazze, meg anyád-dal kéne kompenzálnom.
CFirpo3 írta:Nem kell fűszerezni! Ki kell mondani a lényeget.Alessandro írta:Társalogjon már velem valaki "itt" Sportról, értelmes mögöttes tartalmakkal fűszerezett hozzászólásokkal. Csak ennyit kérek
Tavaly mi nem voltunk formában, Ti nyertetek.
Idén Ti nem vagytok formában, és az majd eldől, hogy ki nyer. Most úgy tűnik mi vagyunk az esélyesebbek.
És itt mindenki a sportról beszél, ha nem vetted volna észre.
Köszi az infót, mindjárt gondoltam... Vhogy mindig a legnagyobb f***ok jutnak nekünk, csak úgy pikánsságnak... Hallod danko, esetleg tudod a lábméretét?...Varga Tamás írta:A lehető legs z a r a b b. Nála gyengébb képességűt a Liga játékvezetői karából csak egyet ismerek, Pérez Burrull-t.McLovin írta:Luis Medina Cantalejo milyen bíró?
Én Iturralde Gonzálezre vagy Mejuto Gonzálezre, esetleg Daudén Ibánezre bíztam volna.
Mivel a Barcelona erősebb lett, ezért gyüjtöttünk 3 ponttal kevesebbet, mint tavaly, úgy, hogy nem játszottunk a Barcelonával?Most 26 van, ha a Getafet megverték volna ugyanúgy állnának, mint tavaly. Pedig már a Getafe előtt is ment a vészharang stb. Ez kb. annyit jelent, h a Real egy kicsivel gyengébb lett a tavalyihoz képest, de inkább a Barca erősödött meg.
Nem kell fűszerezni! Ki kell mondani a lényeget.Alessandro írta:Társalogjon már velem valaki "itt" Sportról, értelmes mögöttes tartalmakkal fűszerezett hozzászólásokkal. Csak ennyit kérek
Barcaforever írta:Deportivo-Real 2-1
Real-Numancia 4-3
Real-Espanyol 2-2
Almería-Real 1-1
Real-Malága 4-3
Valladolid-Real 1-0
Juventus-Real 2-1
Real-Juventus 0-2
Szóval, ez a rengeteg bekapott gól,x és vereség mind azért volt mert nem lájuk az erdőt a sok sérültttől.
Én kérek elnézést.
Am meg ha értelmes emberekkel akarsz beszélni a Sportról, menj a madridistára diskurálni, Raul mennyire hasonlít Mozarthoz vagy Guti passzai Da Vincihez.
Két különböző ember mondta. Ez nem jelenti azt, h össze-vissza beszélnek, hanem csak annyit, h különbözik a véleményük. De komolyan ezt magadtól nem veszed észre?Alessandro írta: Most akkor tavaly "SZERENCSE"-vel nyertünk, vagy "MEGÉRDEMELTÜK a győzelmet??!!
Gyerekek még mindig össze-vissza beszéltek, mondatról mondatra mondtok egymásnakés legfőképp magatoknak ellent.
Te vagy az egyetlen itt, aki nem akar társalogni csak provokálni.Alessandro írta:Társalogjon már velem valaki "itt" Sportról, értelmes mögöttes tartalmakkal fűszerezett hozzászólásokkal. Csak ennyit kérek