2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mondjuk azért ha lenne egy olyan sérüléshullámunk, mint tavaly vagy mint a Realnak van, sztem másként látnánk a keretet és az igazolásokat.Rivaldo11 írta:Szerintem most vétek ebbe a keretbe igazolni bárkit is. Megy a szekér, minden posztra vannak játékosaink. Max. nyáron lehet elkezdeni gondolkodni azon, ki oldhatná meg a balszélt, a lassan lassan kiöregedő Henry helyett...Már ha Iniestával alapból nem ott számol Pep.Cáceres14 írta:a barca egyébként valakit le fog igazolni a télen?
Szerintem most vétek ebbe a keretbe igazolni bárkit is. Megy a szekér, minden posztra vannak játékosaink. Max. nyáron lehet elkezdeni gondolkodni azon, ki oldhatná meg a balszélt, a lassan lassan kiöregedő Henry helyett...Már ha Iniestával alapból nem ott számol Pep.Cáceres14 írta:a barca egyébként valakit le fog igazolni a télen?
szerintem a real madridra gondolt.....johnnie84 írta:Én csatárt nem igazolnék semmiképp. Bojan így is kevés lehetőséget kap. Inkább bal oldalon látnám szívesen Silva-t.
Vizes87 írta:Ebbe a csapatba minek igazolni most?? Esetleg nyáron jöhet egy vagy kettő játékos!Persze olyan aki beleillik a játékfelfogásunkba...csatárnak:Zarate,Aguero középpályára: Nasri...
Ez az én elgondolásom:D
Én csatárt nem igazolnék semmiképp. Bojan így is kevés lehetőséget kap. Inkább bal oldalon látnám szívesen Silva-t.Vizes87 írta:Ebbe a csapatba minek igazolni most?? Esetleg nyáron jöhet egy vagy kettő játékos!Persze olyan aki beleillik a játékfelfogásunkba...csatárnak:Zarate,Aguero középpályára: Nasri...
Ez az én elgondolásom:D
Igen. Szükségük is lesz ré!csababarca írta:Huntelaarszerintem nem rossz vétel...Csak így kérdés mi lesz Higuaínnal vagyy RvN-nel...
Amúgy BL-ben játszhat?
Ha vkinek ismerős Kezman neve, hogy termelte ő is hollandiában a PSV-ben a gólokat több szezonon át. Aztán az ATMA-ban semmit sem tudott kezdeni.Sanama írta:De azért azt ne felejtsd el,hogy a számokat a holland ligában szerezte, nem a spanyolban. Számos ilyen péld volt már játékosokra,hogy egy ligában istenek voltak, átjöttek ide és meghanyatlottak. (Henry)fir3bird írta:sztem jó vásárt csináltunk Huntelaarral. ennyi cashért simán megérte. ha eddig így rúgdosta a gólokat, nem hiszem hogy most állna le a gyerek! a számok pedig önmagukért beszélnek!
Szerintem meg új Saviola féle igazolás.MichaaBee írta: szerintem új vN van a riválsunknál.
Olyan mértékben nem lesz eredményes a hód, mint hollandiában, ez 99%! A kérdés, hogy mennyire esik vissza. Az Ajaxban azért eléggé rá voltak játszva az akciók, ezért is lőtt ennyi gólt. Itt ez nem lesz!jogos a felvetés! de hamár holland liga: Ronaldo: anno PSVben is szórta a gólokat rendesen, Van Nistelrooyról ne is beszéljünk! és ugy ismerjük mindkét játékos történetét! Wink
Persze. Én azt mondom,várjuk ki a végét. Tehetséges a srác, meglátjuk mit tud nyújtani egy új környezetben.fir3bird írta:jogos a felvetés! de hamár holland liga: Ronaldo: anno PSVben is szórta a gólokat rendesen, Van Nistelrooyról ne is beszéljünk! és ugy ismerjük mindkét játékos történetét!
De azért azt ne felejtsd el,hogy a számokat a holland ligában szerezte, nem a spanyolban. Számos ilyen péld volt már játékosokra,hogy egy ligában istenek voltak, átjöttek ide és meghanyatlottak. (Henry)fir3bird írta:sztem jó vásárt csináltunk Huntelaarral. ennyi cashért simán megérte. ha eddig így rúgdosta a gólokat, nem hiszem hogy most állna le a gyerek! a számok pedig önmagukért beszélnek!