Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem láttam a meccset, de szerintem már Kanunak sem ott lenne a helyeBadi írta:A WBA edzője teljesen hülye, Gerát hozta le meg Earnshawot Kanu helyett, akinek már a magyar 3. osztályban lenne a helye
Húú, észre se vettem!redlions írta:Gratula a 400. hozzászólásodhoz!Enrique írta:És a válogatottban is tartani fogja a formáját!Bodi írta:Remélem Király így véd továbbra is,és megtartja a helyét.
Nem láttad a meccset?a Sport1 18.00kor adta. Nagy,erős lövések nem jöttek ki róla. Egyszer akkor zűrzavar volt előtte, hogy szerintem csak megérzésre vetődött el, és megfogta a bombát. Hatalmas vetődéssel egyszer a bal alsó sarokból ütött ki egy bombát. Később egy az egybe vitték rá a labdát, ő kirontott és a 11es pont környékén átakarták emelni, de épp belekapott és utána lekapta a labdát. Nagy jelenet volt!Charlie írta:Király ennyire jó volt?Milyeneket védett?
C.
2004 nov. 06 20:52 - Forrás: sportforum.hu
Tovább tart az Arsenal vesszőfutása. A címvédő annak ellenére csupánegy ponttal tudott távozni a Selhurst Parkból, hogy a Thierry Henry révén - a francia a legutóbbi hat bajnokiból négyen szerezett vezetést - előnybe került. A házigazda Crystal Palace azonban Aki Riihilahti révén két perccel később egyenlített, sőt, ha Lakisz jobban odafigyel,...
... a kiscsapat kerülhetett volna előnybe. A hajrában az Arsenal mindent megpróbált, azonban nem bírtak a bravúrok sorát bemutató Király Gáborral, valamint a jól tömörülő hazai védelemmel. A döntetlen azt jelentette, hogy az Arsenal már nem éllovas többé: az Everton ellen Arjen Robben góljával diadalmaskodó Chelsea átvette a vezetést a bajnoki tabellán.
Crystal Palace-Arsenal 1-1 (0-0)
Hát jah.. Tipikus magyar mentalitás... Sajnos.redlions írta:Torghellének többet kellene játszanija, addig nem meghatározó. Az pedig nem megy, hogy gólt lő kupa-meccsen aztán meg kiállítatja magát.
Azért mégiscsak fejlődik a magyar foci! Kicsit csak de fejlődik... Mert Gera már meghatározója a WBAnak és a CPben is fontos játékosok a mieink! Pár éve még röhögtem volna ha azt mondja vki, h 1 magyar játékos is fog folyamatosan játszani a Premier Leagueben! De így ez elég örömteli sztem!Charlie írta:Gera gólt lőtt a Chelsea-nek.Kikaptak 1-4re mondjuk,de Gerzson gólja 0-2nél érkezettSzépen eltalált átlövés gól volt azt írják.Király&Torghelle csapata nyert idegenben,1-0-ra verték a nem kis nevekből álló Birmingham City-t.
C.
Egyetértek, nem volt korrekt a spori! Dehát ez van...Az első félidőben sztem Ferdinandot ki kellett volna állítani (utoló emberes szabálytalanságért), Van Nistelrooy szándékos talpalását sem vette észre Ashley Cole térdére.... És ott csodálkozott, hogy miért fáj Cole-nak a térde...... idióta