Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt
Úúúúú.így,h fel lett hozva,már én sem.(Pedig lassan kéne,mert most értem haza melóból...)Nem attól félek,h ne gubancolná össze DH lábait Kicsi Leo,hanem h az a csicskov oda ne pakoljon egy-két olyan szépségeset a fiunknak,mint anno BL-ben,Cselszkisként...barca99 írta:Egy újabb Del Horno - Messi párharc? Gondolom nem fog nyugodtan aludni Asier...
Én azt mondom,hogy 2vel megyünk majd. Messi x2 ,Xavi/Alves szabiból 1xozsimiki írta:Szerintem 1 góllal nyerünk, tulajdonképpen egy ilyen sorozat közepén, most annyira nem várom el,h nemtom mennyire fantasztikusan játszunk a Valencia ellen, persze üditő lenne, ha ismét közönségszórakoztatóan játszanánk, és nyernénk.
3 pont meg lesz, ill meg kell lennie! Messi, Henry szerez egyet-egyet, és Villa szépít.

Én nem örülök, nekem nem szimpatikusak azok akik közvetíti a sportklubbon a spanyol meccseket. De ez van, legalább közvetítikhady írta:A Barca-Reált a Sportklub adja!!!!
A csatornák között egyesség van, majd a Real-Barcát a sport tv adja.
Egyébként a sportklub már reklámozza...
A szombat 22 órai, a vasárnap 17 és 19 órai meccseket mindig a sport1 vagy sport 2 közvetíti. A szombati 20 órás és vasárnapi 21 órást pedig a sportklub. Mindig, minden esetben.Csoka írta:Kösz de ezt hol nézed meg ? Honnan tudod?

www.sport1tv.huCsoka írta:Kösz de ezt hol nézed meg ? Honnan tudod?
Sport1, 22 óra.Csoka írta:Nem tudnátok megmondani hogy a Barca-Real-t melyik sportadó közvetíti majd dec. 13-án