2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
2003-ban, a megnyert bajnoki cím után küldték el.Bányász írta:Hát nem tudom,h az mikor volt de sztem igazán a bajok akkor kezdődtek amikor Del Bosquet elküldték.Nyerhettek akármit azóta de akárki akármit mond sztem azóta nem az igazi a Real.Nagyon nagy hiba volt.Szvsz.gekkodan írta: A Real Madrid 3 dolgot tolt el nagyon az elmúlt kb 10 évben:
Hát nem tudom,h az mikor volt de sztem igazán a bajok akkor kezdődtek amikor Del Bosquet elküldték.Nyerhettek akármit azóta de akárki akármit mond sztem azóta nem az igazi a Real.Nagyon nagy hiba volt.Szvsz.gekkodan írta: A Real Madrid 3 dolgot tolt el nagyon az elmúlt kb 10 évben:
Tavaly meg azt nyilatkozta, hogy szeretne a Barcelonában futballozni.La Pulga írta:Sikerült csontig benyalni.19:13 - Benzema: "Szeretem a Real Madridot, a klubot, a hófehér mezüket és mindent, amit képviselnek."
Sok értelme nem volt.Mostmár 3 középcsatáruk lesz,és egyiket se fogják eladni,szóal a realhoz egyhamar tuti nem kerül.19:13 - Benzema: "Szeretem a Real Madridot, a klubot, a hófehér mezüket és mindent, amit képviselnek."
Énse tudo ksok ilyet mondani mostanság.ozsimiki írta:Sztenm Eto'o-t megközelítőleg se tudná a jelenlegi keretből senki sem pótolni ha pl lesérülne egy időre...szóval a kispad egyáltalán nem erős szntem, így egy Larsson típusú és tudású playa-t elnéznék még a padon.
ha nincs komolyabb sérülés, elég lehet ez a keret mindenre, viszont előfordulhat bármikor, arról nem is beszélve,h némely meccsen pihentetni is lehetne egy jó igazolással, Eto'ot is akár.
Nem is fog, ha marad Eto'o, szerencsére. Nem birom a srácot, ez a nyilatkozat most csak megerösitett ebben.CFirpo3 írta:Ha valóban ilyet mondott, akkor ide már ne jöjjön!
Benzema minden nagycsapatról pozitívan nyilatkozik, amelyikről megkérdezik! Szóval ennyire kell csak komolyan venni ezt...Ha valóban ilyet mondott, akkor ide már ne jöjjön!
Ha valóban ilyet mondott, akkor ide már ne jöjjön!La Pulga írta:Sikerült csontig benyalni.19:13 - Benzema: "Szeretem a Real Madridot, a klubot, a hófehér mezüket és mindent, amit képviselnek."
Igen, de a padra igazolás nem könnyű. Oda egy kiöregedőfélben lévő, de gólveszélyes emberke kell, aki elfogadja hogy már nem róla szól elsősorban a történet, de beállva bármikor gólt tud szerezni. Ha belegondolok, Crespo pl. ilyen, de rajta kívül mást hirtelen nem tudnék mondani. Ha meg topjátékost igazolunk, aki egyértelműen riválisa lenne pl. Eto'o nak, az felboríthatná a keret egyensúlyát.ozsimiki írta:Sztenm Eto'o-t megközelítőleg se tudná a jelenlegi keretből senki sem pótolni ha pl lesérülne egy időre...szóval a kispad egyáltalán nem erős szntem, így egy Larsson típusú és tudású playa-t elnéznék még a padon.
ha nincs komolyabb sérülés, elég lehet ez a keret mindenre, viszont előfordulhat bármikor, arról nem is beszélve,h némely meccsen pihentetni is lehetne egy jó igazolással, Eto'ot is akár.
OkVizes87 írta:Most ki a realpárti?? Mert én tuti nem... Még az ovodában is Nou Camp volt a jelem...
Tényleg csak megzavart, hogy a saját játékfelfogásunkról beszélt, nem is gondoltam hogy Madrid párti.mademan írta:szerintem a real madridra gondolt.....johnnie84 írta:Én csatárt nem igazolnék semmiképp. Bojan így is kevés lehetőséget kap. Inkább bal oldalon látnám szívesen Silva-t.