Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
és még hol van az idény vége.. :?Varga Tamás írta:Gyerekek, sok a HA...
A Villarreal még nem kapott ki, a Realt nem vertük meg, és a Villarrealt sem. A VAlenciáról meg nem is beszélve.
De a Villareal 7 pontra lesz így is tőlünk!La Pulga írta:Ha kikap a Real , és mi nyerünk akkor már 9 pont a különbség.szajko írta: Csak kapjon ki a Real, mi meg verjük a Valenciát(remélem) és megyünk 7 Ponttal.
Engem viszont egyáltalán nem lepnek meg. Schuster óta masszív középcsapat, kiváló védekezéssel, és jól megszervezett csapattal. Mindig is tetszett a hozzáállásuk, és mindig is tisztelettel néztem rájuk. Schuster egy kiváló csapat alapjait rakta le Madrid déli részén, amit utódai folytattak. Ha jól megnézzük, ugyanaz a taktika, ugyanaz a szervezettség, ugyanaz a küzdés jellemzi a Getafe játékát. És emellett még szimpatikusak is.lionelmessi19 írta:A Getafe nagyon meglep engem... állati erősen játszanak a rangadókon eddig. Azért egy Barca-RM-Villar. hármasból kijönni 7 pontal (remélem..) nem semmi.
De mégis milyen jól megállják a helyüket.
Ja-ja, én is olastam az NSO-n is fenn van, elég kemény.gekkodan írta:Most olvasom, hogy az El Mundonak adott egy interjút Jesuli, a Tenerife játékosa, hogy vereségük esetén 6 ezer eurot kaptak fejenként és ezzel a Malaga feljutott az élvonalba. A Numancia biztosan feljutott már az utolsó fordulóra, mellette még a Malaga, a Sociedad és a Gijon pályázott a 2-3. feljutó helyre.
A Malaga állítólag 6 ezer eurot fizetett fejenként a Tenerife játékosainak, akik elveszítették a Malaga elleni utolsó fordulós meccsüket. A Gijon szintén nyert, így a Sociedad nem jutott fel.
Érdekes, hogy az érlelődő bundabotrány még az egykori Madrid elnököt is érintheti, hiszen a Malaga csapatának elnöke Fernando Sanz, aki Lorenzo Sanz volt Madrid-elnök fia.
Az érintettek persze tagadnak, a botrány úgy robbant ki, hogy egy interjúban a Tenerife egykori játékosa vallott a Sociadad elnökének kérdésére, mi szerint: "mennyit kell fizetnem majd? nem vagyok gyakorlott az ilyesmiben".