2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem mindegy hogy besárgul-e,úgyis érkezik az óvás...és játszhat majdRivaldo11 írta:A mi szempontunkból a döntetlen lenne a legjobb eredmény. Erre van is esély. Ramosnak óvatosan kell játszania, mert ha besárgul, csak a lelátón csücsülhet a jövő héten.
ohohó jó lesz remélemmiihii írta:Így,a tegnapi győzelemmel a tarsolyban,nyugodtan nézhetem a Real-Sevilla csörtét.![]()
Naon jó meccsre számítok,lesz keménykedés is sztem.![]()
Egy 3:3-at úgy megnéznék...
Azt én is mondjuk egy olyan jellegűt mint a Villareal meccs hogy null háromról 3-3miihii írta:Így,a tegnapi győzelemmel a tarsolyban,nyugodtan nézhetem a Real-Sevilla csörtét.![]()
Naon jó meccsre számítok,lesz keménykedés is sztem.![]()
Egy 3:3-at úgy megnéznék...
16:46 - Érdekesség, hogy a Barcelona három csatára: Henry, Messi és Eto'o rúgtak ugyanannyi gólt a bajnokságban (szám szerint 30-at), mint a Real Madrid teljes csapata eddig.
És ezt te honnét tudod?A nagyobb hitelezők felé 199 millió és még durván 300 körül a kisebb hitelezők irányába.
A nagyobb hitelezők felé 199 millió és még durván 300 körül a kisebb hitelezők irányába.mezeibela írta:199 millió.épp ma hangzott el.gekkodan írta:500 millió euro körüli tartozásuk van, szerintem ezért sem igazoltak nyáron.
199 millió.épp ma hangzott el.gekkodan írta:500 millió euro körüli tartozásuk van, szerintem ezért sem igazoltak nyáron.