Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
hú de nem lennék most a helyedben...bár még meglehet.barcamessi írta:EAZAZZNyert a Fiorentina!! Plusz még tegnap bejött az Atletico meg az Inter is
![]()
Ha este győz a Sevilla akkor 34 ropi a zsebben![]()
HAJRÁ SEVILLA!!!!!!!
persze h lehet. mindenholronalmartin írta:online fogadásnál lehet olyat csinálni hogy két esélyre teszem a meccset?? mert sok fórumon olvasom hogy így raknak meccset
gratÁkocka írta:Megosztanám az örömömet:
http://kepfeltoltes.hu/view/081207/foga ... es.hu_.jpg
??McLovin írta:Ez nem ment már el neked? Hosszabbításban lőtték a győztes gólt, nem??? Ha igen, akkor asszem ezt benézted...MR.Barca írta:EZT TETTEM MEG
Denizlisp-Fener Vendég
Bayern-Hoffenheim Hazai
Bolton-Chelsea Vendég
Lazio-Inter Vendég
Nantes-Lyon Vendég
Villarreal-Getafe Hazai
Barca-Valencia Hazai
Hibernian-Celtic Vendég
Schalke nagyon esélyes, kötelező hozni nekik a 3 pontot, nagyon leszakadnak, ha most bakiznak. Hét közbe megszívták ugye az UEFA Kupában a Twente ellen, szerintem most már ideje lenni nekik hozni egy meccset..ronalmartin írta:köszi hogy vmit válaszoltál ráés szted a Schalke - Hertha H? Newcastle - Stoke city H , Lazio - Inter az sztem X2
ronalmartin írta:Barca - Valencia H
Sporting Gijon - Atl.Madrid V
Napoli - Siena H
Hull City - Middlesbrough H
Vélemény??Hull city??
McLovin írta:Ez nem ment már el neked? Hosszabbításban lőtték a győztes gólt, nem??? Ha igen, akkor asszem ezt benézted...MR.Barca írta:...
Ez nem ment már el neked? Hosszabbításban lőtték a győztes gólt, nem??? Ha igen, akkor asszem ezt benézted...MR.Barca írta:EZT TETTEM MEG
Denizlisp-Fener Vendég
Bayern-Hoffenheim Hazai
Bolton-Chelsea Vendég
Lazio-Inter Vendég
Nantes-Lyon Vendég
Villarreal-Getafe Hazai
Barca-Valencia Hazai
Hibernian-Celtic Vendég