Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem többet ilyet ne írj, mert ez egy nagy baromság...Onodi14 írta:Ha Barca le akarja győzni a Madridot akkor csak most lehet!
Szép kis Real fog kiállni ...Kb. 6-8 sérült.
a Barcánál meg mindenki jó formában van és mindenkire lehet számítani.
Külön örömöt szerez Pedrito aki egyértelműen nagy sztár lesz.
figyeljétek meg berúgja az első gólját, sorban jönnek a gólok neki is.
Hajrá Barca![]()
![]()
Igaza van szegénynek!!!tegnap, 23:53 - Bernd Schuster: "Azt hiszem nem tudunk nyerni a Nou Campban."
Logika azért odaver...7:40 - González Vázquez jegyzőkönyve szerint "miután felmutattam a piros lapot a Real Madrid 11-esének, utána azt kiabálta nekem, hogy "f**k you", majd kifelé menet a negyedik bírónak odaszólt, hogy "ez büntető volt". Robbent tehát minden bizonnyal nem a bíróhoz intézett káromkodás miatt állították ki.
Bírnám ha most Messi megcsinálná azt amit R10 csinált meg 3 éve!mademan írta:Hogy szerintem mi lesz a hétvégén:
- sérülésekkel tizedelt real megérkezik barcelonába
- a meccs előtt jimmy jump meztelenül berohan a pályára és megtalálja magának saviolát aki figo után szabadon egy disznófej büszke tulajdonosa lesz.
-a meccset idegesen kapkodva kezdi a barca, majd a 20. perc környékén egy messi szólót követően a lecsorgó labdát eto'o bevágja, aki ezt követően élénken gesztikulálva integet "LAPORTÁNAK"
-az egész félidőt jellemző barca nyomás még a 40 perc környékén újra beérik. Egy szabadrúgást követően márquez bólint a kapuba.
- a szünet után szépít a real!!! pontrúgásból.... raul fejelte.
- a barca fokozza a nyomást a megfáradt real védelmet először a meccsen több a labdát a kapus kezébe belsőző henry mattolja. 3:1
- az igazi fiesztáról pedig messi gondoskodik. 2szer.
beállítva az 5:1-es végeredményt!!!
Varatrix írta:Újra él a sablonszöbeg hogy a Classicón egyformák az esélyek!!!
Ez egy BAROMSÁG!!!
Ahogy Madridban az előző szezonbannem volt esélyünk, úgy idén a Madridnak is csak papiron van esélye!!!
Nem állítok merész dolgokat, hogy 5-0 nyerünk!!!
Egy 3-1 vagy 2-0 simán elképzelhető!!!
Másik sablon szöveget is kímélni kell, hogy nem kell nekünk ekkora pofával hozzá állni!!! Sajnálom!!!
Mi is tudjuk ők is tudják!!!
A birodalom vissza vág!!!
Még ha esetleg nem is lesz esélyük a bajnoki címre, akkor sem vehetik fél vállról a bajnokságot, mert akkor a BL induló helyeket is simán bukhatják. A BL más tiszta, nagy szerencsével 4-ig eljuthatnak, de egy MUFC, Chelsea, Inter, Barca kaliberű csapat ellen szerintem teljesen esélytelenek.miihii írta:Hümm...fir3bird írta:
hát, lassan tényleg csak a BL-re kéne koncetrálni ?:ez a bajnokság már elúszott sztem, bár ez a BL-ben is édeskevés !
Tény:
-ha bukjátok a KLASSZIKUST,végképp elúszott a bajnokság,
-a BL továbbjutás megvan,idén ezzel már legalább nem lesz gondotok,
-a Cipészt úgy elhajtják rövid úton jövő hétvégén,mint a pinty (SZVSZ).
Tehát:
Új edző,vele a téli alapozás,a Hód már a zsebben.Még egy-két (?) erősítés,plusz összedrótozzátok a maródiakat és jövőre valszeg ütősebb lehet a team.Bajnokságban esetleg tisztes helytállás (annyira tetszik ez a kifejezés),2. hely meglehet.BL-ben,hááát az más tészta.De mivel jóformán tényleg cs erre a sorozatra kell komolyan koncentrálnotok,még akármi lehet.Bár véleményem szerint ebben a szezonban (is) ez kevés az üdvösséghez.Nyolcaddöntő kinéz,többet nem tartok valószínűnek,max egy szerencsés sorsolás esetén.(Bár ennél a fázisnál már nincs kimondottan jó sorsolás...
)
Ez megint a sajtóban volt, nem lehet tudni mi volt pontossan a háttérben. Robinho úgy érezte, nem számolnak vele nagyon, ezért el akart lépni. Mijáékat is hibásnak érzem, mert amikor jól ment a szekér, beígérték a mesés szerződést Robinhonak, tavasszal meg le se szarták a sérülése után... De Robinho is maradhatott volna a seggén, hogy akkor ő majd megmutatja, és 3szor keményebben dolgozik! Ha úgy tetszik a könyebb utat választotta...Robinho-sztori:
Pontosan nem ismerem a témát DE gondolj bele gyakorlatilag csereként ajánlotta fel a Real a legjobbját Cé ellenében.
Erről beszéltem, ez kellett volna a nyáron. De a csapatnak nem fog ártani egy sztár továbbra se. Azért ne felejtsük el, normál esetben azért lesz valakiből sztár, mert k@rva jól focizik.Először le kell rakni a betonbiztos alapjait a csapatnak utána kell egy két poszton megtüzdelni sztárokkal a keretet. Sztem
Nálam se feltétlenül ő lenne...Ha már sztár kell akkor sztem nem Ronaldo az ideális választás. Nagyon nem.
teljesen egyetértek. egy jól működő csapatban Vdv többre lenne képes. mellesleg a listádat kiegészíteném Benzemával! mert azért a Lyon nem egy olyan hűű de nagy csapat, max a hazájában.Marci írta:Belegondolva tényleg nem lehet mondani, hogy annyira a nevekre mentek volna azoknál az igazolásoknál akiket meg is tudtak szerezni.
VdV, Sneijder, Drenthe, Pepe, most Huntelaar
Egyik sem akkora klasszis, mint Zidane, Figo, Ronaldo volt.
Az más kérdés, hogy alapvetően nagyobb neveket szerettek volna, de mostanában ez nem sikerült (C. Ronaldo, Kaka stb)
VdV-t pedig akárhogy szidják most, azért elég sok csapat sorbanállt érte annak idején. Azt is el tudnám képzelni, hogy egy jobban összerakott csapatban klasszis teljesítményt is tudna nyújtani, ahogyan nálunk is egész jól megy most még Guddynak is.
Erősítés:
szerintem csak olyan játékosra van igazán esélyük most, aki gyengébb csapatban játszik. Ebbe a VdV-s, Sneijderes sorba tökéletesen beleillik az említett Diego, Arshavin..
Nekik is kell a pofon, hogy meg tudjanak újulni. A Barcával ugyanez volt tavaly. Az a különbség mondjuk, hogy itt Laportának hívják az elnököt, ott meg Calderónnak. Mondjuk egy látványos bukás a Barca ellen, és ha tavasszal esetleg messze kerülnek a BL induló helyektől, akkor Calderón is könnyebben távozhat.
ki gondolta volnamiihii írta:(Bár személy szerint én azért annyira nem szurkolok ennek![]()
)
Kivétel erősíti a szabálytCS0ki írta:tavaly Nektek mégis az volt!Bár ennél a fázisnál már nincs kimondottan jó sorsolás... Wink )![]()
![]()
Ok, nem így jött le. Azért nem hiszem, hogy egész európának nincs jobb dolga, mint ezen röhögni!Nem az AS főcímére gondoltam. Nem erre az esetre hanem úgy az őszi produkció Suszter vereség utáni "kiválóan" játszottunk" nyilatkozataira stb.
A Madridban kellenek sztárok! már néhéány Barcelona drukker is kényelmetlenül érzi magát, amikor végigolvassa a kezdőnket, hogy ők lennének a nagy ellenfél?!Itt meg a szándékra gondoltam amit Calderón papa említgetett tehát a 2009-es nyári témára. "2nagy sztár érkezik hozzánk" Szóba került Benzema,Kaká,Ronaldo satöbbi nem fér ki.
Hümm...fir3bird írta:
hát, lassan tényleg csak a BL-re kéne koncetrálni ?:ez a bajnokság már elúszott sztem, bár ez a BL-ben is édeskevés !
Nem az AS főcímére gondoltam. Nem erre az esetre hanem úgy az őszi produkcióra. Suszter sima vereség utáni "kiválóan" játszottunk" nyilatkozataira stb.CS0ki írta:
Már megint keverik a sajtót a klubbal!![]()
Itt meg a szándékra gondoltam amit Calderón papa említgetett tehát a 2009-es nyári témára. "2nagy sztár érkezik hozzánk" Szóba került Benzema,Kaká,Ronaldo satöbbi nem fér ki.
?? Hány sztárt vettünk az utóbbi 2 évben??? Egyet adtunk el, kb ennyi közünk volt a sztárokhoz!(na jó, persze, ki mit nevez sztárnak...)
hát, lassan tényleg csak a BL-re kéne koncetrálni ?:miihii írta:Ezt hívják fordított pszichológiának?![]()
Am akármennyire is sanszos,h igaza lesz a cipésznek,ilyen nyilvánosan akkor sem szabad kimondani!Inkább beszéljen másról...Pölö,h "sajna megint nem nyertünk,de nem szabad ezen rágódni,következik a BL,oda kell koncentrálni...",ilyesmi blablablát