Ez a Real ebben az évben-hacsak valami egetrengő változás nem fog történni-szvsz nem nyer semmit.
Ilyen védelemmel,ahol Michel Salgado,Heinze,Pepe,Cannavaro próbálja megállítani az ellenfeleket,abból sok jó nem sülhet ki.És itt nem arra gondolok,hogy Cannavaro nem képzett játékos,hanem arra,hogy nem megy neki a spanyol bajnokság...Michel Salgado már régi motoros,de ebből a rutinjából én semmit sem látok,nem tudom,mit keres ott,talán azért van a keretben,mert kell egy nem sérült védő...Pepe,az Pepe,kiforratlan védő,aki a kulcspillanatokban elveszíti a fejét.És végül a jó öreg Heinze,aki egy nagy sérülés után jött a Realba,azóta is keresi önmagát és a spanyol bajnokság ritmusát...
Casillas és Sergio Ramos az üde színfolt a Realban,ám mostanában nekik sem megy...Nem értem,Casillas olyan hibákat követ el,amilyeneket szökőévente szokott és akkor is csak akkor,ha már vezetnek 4-gyel.Sergio Ramossal is történt valami,szerintem az a veszekedés több volt,mint egy összeszólalkozás...
Középpályával elvileg semmi gond,nevek alapján rendkívül erős,ám az örök ígéret Guti ebben az évben is ígéret,Rafa még nem illeszkedett be,Sneijder állandóan sérült...
Elől RvN hozná a formáját,de sérült,Robben egy idegbeteg,Higuain pedig nagyon tehetséges,de kevés az üdvösséghez(valahogy úgy,hogy egy fecske nem csinál nyarat...)
És végül,de nem utolsósorban a Cipész,akinek sikerül mindig olyan védősort a pályára küldeni,amely 3 helyzetből összehoz egy gólt minimum,majd a meccs után lenyilatkozza,hogy esélyük sem volt.
Most pedig azt nyilatkozta,hogy ez az év a Barcáé lesz.Hogy lehet ilyen mentalitással dolgozni?

Így semmi értelme,mondjon le,azt jöjjön Barca meccset nézni a Camp Nouba.
A hétvégi meccsről pedig annyit,hogy akármilyen rossz formában is van a Real,nem lehet azt mondani,hogy esélyük sincs.Ez egy Classico,nemhiába Európa egyik legnagyobb rangadója,szóval nem arról híres ez az összecsapás,hogy esélye sincs egyik csapatnak...
Na,ez egy kicsit hosszú lett

.