2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem több van..Drenthe játéka is kérdéses például.MessiFan írta:Pepe,Diarra,De la Red, van Nistelrooy. asszem ennyi..MichaaBee írta:valaki értelmes madridista (vagy barcás, ha tudja), leírná, h a realból kik sérültek mostanság, illetve, kik nem játszhatnak a Barca ellen? köszönöm.
speciel úgyis csak januártól játszhat hunti, addig meg meggyógyul. Azért remélem nem a madridi orvosok vették kezelésbe, mert akkor még februáraba se lép pályára!Hogy lehet egy sérült játékost megvenni,amikor a Realnak gyorssegélyre van szüksége,nem egy csatára,aki itt kezeli magát?!Érthetetlen,amit Calderonék művelnek...
Olyan nincs!valaki értelmes madridista
MEG NEM JÁTSZHAT : robben, marceloMessiFan írta:Pepe,Diarra,De la Red, van Nistelrooy. asszem ennyi..MichaaBee írta:valaki értelmes madridista (vagy barcás, ha tudja), leírná, h a realból kik sérültek mostanság, illetve, kik nem játszhatnak a Barca ellen? köszönöm.
Pepe,Diarra,De la Red, van Nistelrooy. asszem ennyi..MichaaBee írta:valaki értelmes madridista (vagy barcás, ha tudja), leírná, h a realból kik sérültek mostanság, illetve, kik nem játszhatnak a Barca ellen? köszönöm.
Hát,ez így nagyon sajnálatos!Mindenki lesérül,ezt senkinek nem kívánom!CS0ki írta:
Na, Diarrának is annyi az idei szezonra!Igazolni kell egy vkp-t is télen...
Elfogultságot érzek a levegőben!Nekünk tavalyi ősszi meccsen Messi hiányzott. 1 ember, de sztem nagyobb érvágás, mint a Realnak az összes sérültje 1ütt.
inkább maradtál volna csendbenmezeibela írta:7-0.
csak ennyit mondok.
Amíg a Real a legjobb kezdőjével játszhatott addig jó volt sztemLG írta:Nekünk tavalyi ősszi meccsen Messi hiányzott. 1 ember, de sztem nagyobb érvágás, mint a Realnak az összes sérültje 1ütt. Én is nagyon sajnálom, h ilyen helyzetben vannak, mert biztos vagyok benne, h akármilyen csapattal állnának ki, mi győznénk. Igy meg nem lesz akkora dicsőség legyőzni a Madridot.
Bárcsak így lenne. Ha tényleg így lesz küldök neked egy rekesz sört.mademan írta:Hogy szerintem mi lesz a hétvégén:
- sérülésekkel tizedelt real megérkezik barcelonába
- a meccs előtt jimmy jump meztelenül berohan a pályára és megtalálja magának saviolát aki figo után szabadon egy disznófej büszke tulajdonosa lesz.
-a meccset idegesen kapkodva kezdi a barca, majd a 20. perc környékén egy messi szólót követően a lecsorgó labdát eto'o bevágja, aki ezt követően élénken gesztikulálva integet "LAPORTÁNAK"
-az egész félidőt jellemző barca nyomás még a 40 perc környékén újra beérik. Egy szabadrúgást követően márquez bólint a kapuba.
- a szünet után szépít a real!!! pontrúgásból.... raul fejelte.
- a barca fokozza a nyomást a megfáradt real védelmet először a meccsen több a labdát a kapus kezébe belsőző henry mattolja. 3:1
- az igazi fiesztáról pedig messi gondoskodik. 2szer.
beállítva az 5:1-es végeredményt!!!
igen, ez engem is érdekelne...sleepy.69 írta:Üdv,
Lehet, hogy már volt szó róla, de nem tudja valaki, hogy most akkor hol a toszba fogják nekünk közvetíteni a klasszikust??? Se a Sport1-2 se pedig a Sportklub weboldalán nem látom műsoron..... Nem létezik, hogy nem közvetíti senki...
Előre is köszönöm
Mondhat akármit, valszeg a háttérben azon dolgozik, h ne igy legyen. A Real sztem ezen a meccsen nagyon fog küzdeni, mert nekik nagyon sok múlik rajta. Ha kikapnak, akkor már most kiszállnak a bajnoki cimért folyó harból, elvesztik az edzőjüket. Sztem megpróbálnak meglepetést okozni, de ha mi az csináljuk amit eddig, akkor max a tisztes helytállás tudják majd elérni vele.Varatrix írta:Igaza van szegénynek!!!tegnap, 23:53 - Bernd Schuster: "Azt hiszem nem tudunk nyerni a Nou Campban."![]()
De ien hozzá állással bármelyik klubbnak el kéne küldeni a p**ába!!!
Pontosítok a kérdéseden és rá fogsz jönni!!!Onodi14 írta:Mi benne a baromság?