2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez már le volt fixálva, hogy az első Classicot a SporKlub adja, egyébkén a többire érvényes a beosztás.socio66 írta:Ezt nem értem..Danka00792 írta:
A Sport Klub-on kezdödik a meccs 22:00-kor szombaton.
Nemrég Tamás is leírta,hogy a meccseket egy megadott "séma" alapján közvetítik,tehát minden időpontra be van osztva a csatorna..és ugye a szombat 10óra a Sport2-é. Ahogy most is az övé volt..akkor ez hogy van?
Ezt nem értem..Danka00792 írta:
A Sport Klub-on kezdödik a meccs 22:00-kor szombaton.
Igen azért kellett sorfalat állni, mert már bajnok volt a Madrid. Idén ez máshogy lesz.Logan001 írta:bocsi én tudatlan vagyok és nem láttam a tavalyi meccet de most megnéztem a videót és megkérdezem miért kellet a barca játékosoknak tavaly ojan sorfalat állni a madrid játékosai előtt? azért mert bajnokok lettek? vagy mért?
A Sport Klub-on kezdödik a meccs 22:00-kor szombaton.dudas93 írta:megtudja valaki mondani melyek csatorna adja az el clasicot
hát, igen-igenCS0ki írta:na, hetek teltek el, mióta újra beírta valaki ezt az okosságot!ui.:nem értem h a madrid szurkolók miért itt osztják az észt...nekem eszembe se fordult h a madrid oldalán mondjam az okosságokat....(kinek nem inge ne vegye magára)
Fejlődünk, fejlődünk!
Calderon a tv2-ön!híres lett!
szerintem te vagy a nevetésgesboixosnoisbarca írta:Nagyon gáz ahogy kimegy és nem kezel senkivel.Aztán ahogy lenézi Messit...
Mire veri magát,nem értem...nevetséges az a Gago
Remélem sírni fog!!!
gratulálok!Messi199 írta:Van egy Álmom a Bernbaút ÉGNI látom .....
Remélem hamarosan beteljesül .........
"Nem baj csoki...azért kemény voltál!"nem baj csoki....azért jó vagy (Y)
v.D.Vaart nincs eltiltvamatyi02 írta: Vaart eltiltva![]()
Hiquain, Sneijder nem sérültek vagy már felépültek ?
Cassilas bizonytalan ...
Vaart eltiltvanorbert55 írta:Max ez lehet a legjobb csapata a Realnak(és még lehetnek sérülések)
--------------------Casillas-------------
Ramos-----Metzelder--------Cannavaro----Salgado
-------------------Gago--------Sneijder-------------------
Guti------------------------------------------------Vaart
--------------------Higuain-------Raul--------------------
kispad:Dudek,Javi Garcia,Saviola,Bueno,Antón.
Nem vmi acélos madrid.
na, hetek teltek el, mióta újra beírta valaki ezt az okosságot!ui.:nem értem h a madrid szurkolók miért itt osztják az észt...nekem eszembe se fordult h a madrid oldalán mondjam az okosságokat....(kinek nem inge ne vegye magára)
nem vágták össze! Csak millió egy oka lehet az ilyen dolgoknak, és ilyen helyzetben jellemzően minden kis apróságot felnagyítanak, és belemagyaráznak. Ha nem Messivel kapcsolatban lenne az egész, akkor még azt mondom ok, de a körülményeket figyelembe véve, nehezen hiszem, hogy "lenézte" volna Messit!nézd csak meg a Videot ..... és én láttam amit müvelt ....
Vagy talán össze vágták a képet ???