Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gratulálok faithnomorenak,az első meccsen bevallom meglepett a játéka,olyan dolgokat csinált,amiket és eddig nem láttam..plusz beakadtak a lövései is,úgyhogy nem volt esélyem. A második meccsre feljavultam, vezettem is,de végül itt is kikaptam..Nem szégyellem,jobb volt az ellenfelem, és összességében semmi esélyem nem volt ellene..faithnomore írta:At.Madrid- Real Madrid 2-1
Real Madrid- At. Madrid 2-5
Senki nem tolja Xboxon a FIFA 09-cet?Messa írta:Üdv!
Szeretném kérdezni, - mivel biztos, hogy van itt olyan emberke/személy, aki jártas ilyesmiben, - Xboxra mik a tapasztalatok a FIFA 09-cel kapcsolatban?
Néztem róla videókat, nagyon tetszett, de azért élőben gondolom sokkal másabb, ezért kérdzlek Titeket.
Köszi a válaszokat!
Játszani a direkt ip-vel? Hmm, mondjuk futtatás - cmd - ipconfig, és ezt megcsinálod vagy tízszer, az szerintem jó játék. Vagy próbáld meg megváltoztatni, nah az egy nehéz küldetés lesz, de biztos lehet. Végigjátszást nemtok adni hozzá, gugliban keresgélj.MichaaBee írta: valaki elmondaná röviden, h h lehet direkt ip-vel játszani?![]()
?MichaaBee írta: valaki elmondaná röviden, h h lehet direkt ip-vel játszani?![]()
Szerintem ja, határidőt kell szabni, és akkor lehet gyorsabban haladnagekkodan írta:Mivel nem jelentkeznek az érintettek, ha ma este 9 óráig nem kerül elő a hátralévő két meccs tulajdonosa, sorsolással kéne dönteni a továbbjutó sorsáról.
Kérdezem az érintett továbbjutókat, hogy átvehetem-e a szervezést, ha nincs előrelépés?
szerintem mindannyiunk érdeke, hogy történjen végre valami.
Titinho írta: Egy hülye kérdés még a végére: 1 megás net elég hozzá?
akkor ezek vannak most:G-Jay írta:Az ellenem feladta. SevillaIN.
Rájöttem h én béna vagyok ebben a játékban. A régebbi fifákkal simán vertem mindenkit, sőt most is megnyertem 7 meccset sorban, de azóta tizenakárhányon nem tudtam nyerni. Felkummantotta az agyam rendesen.