Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem hát, remélem vagy Lyon, vagy Arsenal jön, ők a leggyengébbek...Inter is jöhet abban az esetben ha Ibrát vhogy kikapcsoljuk,mert nélküle sz..t sem érnek.salas9 írta:Így is marad a Chelsea,Arsenal,Inter,Lyon négyesNem gyengék azért ők sem...
Szerintem az egymás ellen játszott eredmény számít, így a Juve az első.salas9 írta:Csoportmásodikok:
Sporting, Villareal, Atl. Madrid, Chelsea, Inter, Juventus, Arsenal, Lyon.
A Sportingot, Villarealt és az Atl.Madridot nem kaphatjuk elvileg ugye![]()
Így marad az Arsenal,Lyon,Chelsea,Inter,JuventusNincs igazam
Vagy rosszul tudom,de akkor bocs
jah rosszul tudod, Madrid is csoportmásodik jelenleg, de őt se kaphatjuk, csak egy Juvéval kevesebb a kínálatbansalas9 írta:Csoportmásodikok:
Sporting, Villareal, Atl. Madrid, Chelsea, Inter, Juventus, Arsenal, Lyon.
A Sportingot, Villarealt és az Atl.Madridot nem kaphatjuk elvileg ugye![]()
Így marad az Arsenal,Lyon,Chelsea,Inter,JuventusNincs igazam
Vagy rosszul tudom,de akkor bocs
Köszönöm!Varga Tamás írta:December 19-én, 12 órakor.ultrasur írta:Mikor lesz a sorsolás ?
December 19-én, 12 órakor.ultrasur írta:Mikor lesz a sorsolás ?
Miki!ozsimiki írta:Nem írtam,h mikor kaptuk.
de tény,h nem mind a 3 meccsünk volt nagyon nehéz a döntőigemlékszem rég eldönthettük volna idegenben is a meccset, otthon meg is lett 2-0al.
chelsea,és a milan elleni meccsek nehezebbek voltak, és szntem az ilyen nehézségű meccsek ráérnek a legjobb 8 után.
szerk: tavaly nem azért kaptunk ki a M.U.-tól,mert előtte a gyér Schalke-t kaptuk.
Előtte azért egy Chelsea is bejátszott ha jól emlékszem...ozsimiki írta:2éve is kaptunk egy húdenagyon jó benficát...kb olyan szint mint a lyon, v porto, elég lesz a negyed, és elődöntőben a nagy falatok, szntem. de persze ha nagyot kapunk, azt is meg kell verni egy végső sikerre alapozó csapatnakgekkodan írta:Én az Intert szeretném, vagy a Chelsea-t, vagy az Arsenalt.
Idejében el kell kapni az erős csapatokat, mert ha olyan mázli ágon megyünk előre, mint tavaly, csak rászívunk. Esélyünk nem volt a Manchester ellen, de egy Schalke után nem is csodáltam
A menekülés úgysem a stílusom. 2 éve sem a Schalke után nyertünk BL-t.
2éve is kaptunk egy húdenagyon jó benficát...kb olyan szint mint a lyon, v porto, elég lesz a negyed, és elődöntőben a nagy falatok, szntem. de persze ha nagyot kapunk, azt is meg kell verni egy végső sikerre alapozó csapatnakgekkodan írta:Én az Intert szeretném, vagy a Chelsea-t, vagy az Arsenalt.
Idejében el kell kapni az erős csapatokat, mert ha olyan mázli ágon megyünk előre, mint tavaly, csak rászívunk. Esélyünk nem volt a Manchester ellen, de egy Schalke után nem is csodáltam
A menekülés úgysem a stílusom. 2 éve sem a Schalke után nyertünk BL-t.
Rivaldo11 írta:Nem érdemes foglalkozni kit kapunk, az esélyünk meglesz mindenki ellen a továbbjutásra. Tavasszal szerencsés volt a sorsolásunk, most nem lesz az, de sebaj.