Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazad van, köszönöm!McLovin írta:Kalap1988 sztem vigyázz a piramisokkal!Béke!
Igazad van...Robben pirosat kapott a Sevilla ellen.depth írta:Robben nem játszhat
én ezt is eltudnám képzelni
Casillas - Metzelder, Ramos, Cannavaro, Salgado - Sneijder/Vdv, Gago, Guti, Drenthe - Raúl, Higuain
Chema Antón.Bányász írta:Ha csak nem a B-ből fog játszani a srác akit itt emlegettek...
Salgado meg lassú....Amúgy nálam a buta futni tudó favágó az robotol kb...szóval Dranthe egyenlő Salgadovaldepth írta:Hát szerintem Salgadoval jobban járnának, mint Drenthével. Drenthe képtelen védekezni, egy buta futni tudó favágó. Salgado meg hiába öreg, azért robotolni még tud.Bányász írta: Remélem,h így állnak fel mert szvsz ez a középpálya elég gyenge védekezés szempontjából....Salgado meg iszonyat kevés Messi ellen....
A középpályás védekezést meg már meccsek óta egyedül oldja meg Gago(több-kevesebb sikerrel), ha kapna maga mellé valakit, akkor már nem lenne az olyan rossz.
Hát szerintem Salgadoval jobban járnának, mint Drenthével. Drenthe képtelen védekezni, egy buta futni tudó favágó. Salgado meg hiába öreg, azért robotolni még tud.Bányász írta: Remélem,h így állnak fel mert szvsz ez a középpálya elég gyenge védekezés szempontjából....Salgado meg iszonyat kevés Messi ellen....
Hát nem tudom...az igaz,h tegnap pár percet játszott szélen is Metzelder de sztem elég nagy bátorság lenne ellenünk is ott játszatni.depth írta:Robben nem játszhatTitinho írta: Talán ez: Dudek/Casillas - Ramos/Salgado, Metzelder, Cannavaro, Drenthe - Robben, Gago, Guti, v.d.Vaart - Raúl, Higuain.
én ezt is eltudnám képzelni
Casillas - Metzelder, Ramos, Cannavaro, Salgado - Sneijder/Vdv, Gago, Guti, Drenthe - Raúl, Higuain
Robben nem játszhatTitinho írta: Talán ez: Dudek/Casillas - Ramos/Salgado, Metzelder, Cannavaro, Drenthe - Robben, Gago, Guti, v.d.Vaart - Raúl, Higuain.
Robben játszhat?Titinho írta:
Azért így már lényegesen másabb az a bizonyos leányzó fekvése...Kíváncsi leszek a madrid kezdő 11-ére.
Talán ez: Dudek/Casillas - Ramos/Salgado, Metzelder, Cannavaro, Drenthe - Robben, Gago, Guti, v.d.Vaart - Raúl, Higuain.
Mivel több egészséges játékosuk nem nagyon van, talán így fognak felállni.
Azért így már lényegesen másabb az a bizonyos leányzó fekvése...Madridista.hu írta:14:42 - Juande Ramos elmondta, hogy Casillas a világ talán legjobb kapusa, míg Dudek tegnap 4-5 fantasztikus védést mutatott be, így a kapusposzttal kapcsolatosan nincsenek aggályai. A Barca ellen szereplő hálóőr kilétéről csak a mérkőzés estjén dönt.
ha nem bánod ezt feljegyzem és én leszek az első aki a szemedre veti majdÁkocka írta: Szóval én egy 3-0, 4-0 közeli eredményt tippelek. Úgy vélem, gólt nem fogunk kapni, Messi pedig legalább kettőt jegyez majd magának a kanadai táblázaton. Aztán ha mégsem ez lesz, nyugodtan vessétek csak a szememre.
A 7esben megegyezhetünk, de hogy 4 gólt kapjunk, ez vicc. Én egyáltalán nem örülnék neki. De amúgy sincs semmi realitása, eddig 14 meccsen 9 gólt kaptunk, a védelem beton. Talán Raúl beköszönöm egyszer, de többet szerintem nem kaphatunk.Aprieto írta:Hali!
Én azt mondom 4-1 lesz ez a meccs is, szal "visszadjuk" a tavalyit nekik
Abban biztos vagyok, hogy minimum 3 gólt fogunk szerezni. Persze legjobban annak örülnék ha 7-4 lenne mondjuk a vége