Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tényleg Lenyűgöző, de sajnos a piros lap és a sérülés lehetősége is benne van a játékában.Messi199 írta:Szó Szerint a Posztja legjobbja
Ami pedig a Barcelona edzéseit illeti, a jó hangulat továbbra is fennáll, idegességnek nyomát sem látni a felkészülésben, s erre utal az is, hogy Daniel Alves csütörtökön torreádornak képzelve magát a taktikai gyakorlatokhoz szükséges póznákkal ijesztgette a játékostársait…
Azért meg kell hagyni, hogy mekkora arc.Ami pedig a Barcelona edzéseit illeti, a jó hangulat továbbra is fennáll, idegességnek nyomát sem látni a felkészülésben, s erre utal az is, hogy Daniel Alves csütörtökön torreádornak képzelve magát a taktikai gyakorlatokhoz szükséges póznákkal ijesztgette a játékostársait…
az bizony emlékezetes pillanat volt.G-Jay írta:Nem gyenge volt amikor CR-t kikapcsolta nullára a játékból...
Jah,csak Zambi nem játszott minden meccset, örült ha néha olegert ki tudta szoritani......chi omega írta:ja, aztán adott egy gólpasszt scholesnak. nem volt rossz zambrotta, de alves sokkal jobban illeszkedik ebbe a csapatbaG-Jay írta:Már ha felhoztátok Zambrottátmeglátszik, hogy Dani eddig is a spanyol élvonalban volt, egy-két hónap alatt beleszokott a csapatba, míg az olasznak ehhez minimum kellett egy fél év. Viszont én Zambival is elégedett voltam. Nem gyenge volt amikor CR-t kikapcsolta nullára a játékból...
ja, aztán adott egy gólpasszt scholesnak. nem volt rossz zambrotta, de alves sokkal jobban illeszkedik ebbe a csapatbaG-Jay írta:Már ha felhoztátok Zambrottátmeglátszik, hogy Dani eddig is a spanyol élvonalban volt, egy-két hónap alatt beleszokott a csapatba, míg az olasznak ehhez minimum kellett egy fél év. Viszont én Zambival is elégedett voltam. Nem gyenge volt amikor CR-t kikapcsolta nullára a játékból...
Isten csak 1 van, Dani és Leo "csak" titánok!!!Ilúvatar írta:2 isten van jobb oldalon.Messa írta:Tegnap meccs közben eltöprengtem rajt, hogy mi lenne, ha még Zambrotta lenne a jobbszélsőnk...
Nagyon örülök, hogy megvettük Alvést. 1 Isten a jobb oldalon.
Én is ezt néztem. Kettő Dani Alves van, vagy ennyire gyors és fáradhatatlan( mindezt tökéletes technikai tudás kiséri...)?bali 15 írta:Mindig csodálkoztam az egész meccs alatt hogy hogy a francba került ilyen gyorsan legelőre.
Hehe, tényleg. Nem a Valencia játszik a Reallal jövőhéten, hanem mi.mindorokke_barca írta:hogy kiszorjak miatta villat a real meccs elott? nekunk nem mind1 a real ellen hogy villa hianyzik e a kovetkezo forduloban v sem?:))