Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nyugi Pep úgysem hagyja hogy a fiúk elbízzák magukat.cruyff írta:Nekem is van egy baljós előérzetem. Annyira klappol minden, annyira minden a mi esélyességünket mutatja, hogy az már szinte nyomasztó. Nézzétek hol állunk a tabellán, milyen a gólkülönbségünk, milyen játékot nyújtunk, milyen kerettel rendelkezünk, milyen rossz a madrid, mennyi sérültjük van.....és mégis valami nyomaszt...talán éppen, hogy túl jó minden....nagyon kell vigyázni! Nyerni fogunk, de nem a fent leírtak miatt....nem azért mert jobb csapat vagyunk, hanem azért, mert a Guardiola-csapat CSAPAT, küzd, hajt az első perctől az utolsóig és nem "csak" játszik, ahogy a Rijkkaard-féle tette az uccsó két évben....erre lesz szükség. VISCA EL BARCA, VISCA CATALUNA, Éljen a BARCA! ISTEN SEGÍTSEN MEG MINKET!![]()
és a világ összes BARCA szurkolóját, akik most MIND ott lesznek, akár fizikailag, akár szívben akár lélekben a tv előtt....
Mint a Barcelona pártoló tagját, ezen nem is csodálkozom. Magától értetődő, korrekt lépés. Én szeretem, tisztelem és becsülöm. Nagy játékos volt, a szurkolók kedvence.norbert55 írta:A Barcelona vezérkara a Real Madrid egykori vezetőedzőjét, Bernd Schustert is meghívta az összecsapásra.
azért mert túl egyértelműnek tartja az egész világ,h mi nyerünk, így akarva akaratlanul is belénk tukmálják,h itt csak nekünk van veszíteni valónk...barca99 írta:Nem tudom miért vagyok ideges.... Ez olyan, mintha nem bíznék a csapatban.Hazai pályán mindenki ellen mi vagyunk az esélyesek, és az idei év csak bizakodásra ad okot... Nyerni fogunk.
Azért az álmoskönyvben ezekre választ ne keressetek!maister6000cm3 írta:Én is hasonlóval álmodtam: 92. perc, az állás 5-3 nekünk, Schuster a bíró, amikor hirtelen egy medicin labda száll be a pályára a lelátóról egyenesen a mi kapunkba, de szerencsére a partjelző lesnek ítélte meglionelmessi19 írta:Na, akkor már leírom én is hogy mit álmodtam. Olyan tisztán megmaradt, mint ritkák, mondjuk erősen kétlem hogy ez lenne majd..![]()
5-3 nekünk.. Henry nagyon hasított, a Real pedig rúgott olyan gólt, ami a partjelzőről pattant be.![]()
Én is hasonlóval álmodtam: 92. perc, az állás 5-3 nekünk, Schuster a bíró, amikor hirtelen egy medicin labda száll be a pályára a lelátóról egyenesen a mi kapunkba, de szerencsére a partjelző lesnek ítélte meglionelmessi19 írta:Na, akkor már leírom én is hogy mit álmodtam. Olyan tisztán megmaradt, mint ritkák, mondjuk erősen kétlem hogy ez lenne majd..![]()
5-3 nekünk.. Henry nagyon hasított, a Real pedig rúgott olyan gólt, ami a partjelzőről pattant be.![]()
Az oké h Ramos fogja messit,de nekünk van egy mostanság igen jól játszó Henry-nk is a másik oldalon ő rá kit tesz a mester?? Salgado-t v Metzeldert mert őket úgy fogja szpatni mint a Sevilla ellen Mosquera-tVaratrix írta:Nagy lenne ha Gudjohnsen kezdene!!!
Az viszont jól látom hogy Ramost át tették balra hogy valaki fogja Messit???
Te csak ne aggódjál, mert a fentiek biztos a reallal vannak. Bizonyítja ezt a 2x(bajnokság+bl) annyi címetek is.ultrasur írta:Eljöt a nap ha van Isten akkor a Real nyer hajrá fiuk!
Na a harapásért szerintem sárga járna.socio66 írta:Nem kell ez az Istenes duma..![]()
Ma este kimegyünk a pályára,és lefocizzuk őket! Mindenkinek fel kell pörgetnie magát,és harapni kell az első perctől. Ez a meccs többről szól mint 3pont!
El Clásico!