nem feltétlenül szándékom előre "sírni" és vitát nyitni, de megintcsak régi jó barátunk Medina Cantalejo vezeti a meccset...
Az a **** mindenkinek a "jó" barátja...
Simon Tibor mondta azt egyszer, hogy játszhatsz bármilyen rosszul, ha a szurkoló látja rajtad hogy felszántottad a pályát, hogy küzdöttél, megpróbáltál mindent, akkor bármit meg fog bocsájtani.
Valahogy így!
Jó játék, küzés, mgtesz mindent a csapat +győzelem: az igen!!!jeee, ünneplés, stb!
[auto_cenzúra] játék, de valahogy összehozott győzelem: ok, gratula! A győzelmet nem kell magyarázni! De nem fogom elővenni a meccset fél év múlva...
Küzdés, hajtás, az elveszett labdák után is rohanás, de vesztés: Nem baj srácok!Sajnos nem jött össze, van ilyen, de mellettetek állok, csak így tovább, és jönni fognak az eredmények is!
[auto_cenzúra] játék, szenvedés, "áááh, ez nem jön össze..." : Megérdemeltétek csezdmeg, remélem kifütyülnek titeket a legközelebbi meccs elején!
Valahogy így!

Az első 3-mal én elégedett leszek, csak az utolsó esetben lesznek bajok!
13:27 - A spanyol sajtó egyetért abban, hogy a Real Madrid a következő felállásban lép pályára: Casillas; Salgado, Cannavaro, Metzelder, Sergio Ramos; Gago, Guti, Sneijder, Drenthe; Higuaín és Raúl.
Sneijder visszatérés után nem tudom mennyit fog bírni...Érdekes felállás, kiváncsi vagyok Ramos mit tud majd a bal oldalon, pláne Messi ellen. De tetszik alapvetően, támadóbb felállás, ugyanakkor a középpályán vannak védekezni is tudó játékosok! Jó is kisülhet a dologból! Ha Messit meg tudja állítani Ramos, és gagoék valahogy kikpacsolják Xavit a szervezésből, akkor van esélyünk! Persze Henry is vezsélyes lehet a bal oldalon, Salgadot papuiron simán lefutja, de az öreg fel szokta szívni magát, ő biztos hozni fogja a maximumot, amit tud, aztán majd kiderül ez mire lesz elég!