2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Perrero írta:Boixos odaáti interjújába beletudnék azért kötni kicsit, de azért vicces amiket odaát írnak a népek
Nem volt pontos a leírásom. A videó és a meccsek is többségében régebbiek. Még Luis Enrique is ott virít benne rengetegszer, elég nagy időszakból csemegézik.Danka00792 írta:
Ez a leírás pont illik erre, ami elöbb volt belinkelve.
http://www.youtube.com/watch?v=47mhT-07 ... re=related
Vagy nem olvastál visszább, vagy ez az igénytelenebbik?
Ez a leírás pont illik erre, ami elöbb volt belinkelve.Cooltiszo írta:Most már egy ideje keresem, de sajnos nem találtam meg a számomra legjobb El Classico előzetest. Ez egy régebbi videó, requiem for a dream zene, igényes, és középtájon vannak a durva szabálytalanságok, indulatok is. Találtam egy hasonlót, de az sokkal igénytelenebb volt mint az amire gondolok. Ha valaki megtalálná nagyon hálás lennék, és az illető se csalódna, de nem látok rá sok esélyt, kerestem youtube-tól kezdve a google videókban is(azt hiszem anno itt volt megtekinthető), de nem leltem rá
gondolom poénnak szántaddanko94 írta:Mindenki akkora meccset vár, hogy a végén egy unalmas 0:0 v 1:0 lesz a vége...(Bár az utóbbinak örülnék
)
Unalmas 0-0? Ilyen egy Classicon nem létezik, ha nincs sok gól az indulatok, maga a hangulat még tévén keresztül is felülmúlhatatlan.danko94 írta:Mindenki akkora meccset vár, hogy a végén egy unalmas 0:0 v 1:0 lesz a vége...(Bár az utóbbinak örülnék
)
Mindjárt, csak előtte elmegyek a tesómékhoz kajáértSanama írta:
Belinkelnéd azt a videót légyszi?
Belinkelnéd azt a videót légyszi?Mihu írta:Meg remélem, hogy nem rúgja fel úgy Messit, mint ahogy tette azt R10-el.Bányász írta: Egyébként remélem nem fejeli le Ramos ma Puyolt úgy mint a vidibe.
Ez lehet kb az egyetlen fegyverük...a pontrúgásaik.![]()
![]()
Egy másik videóban kicsit tovább mutatják az esetet, és hátulról. Ott látszik hogy mikor Dinho elesik, Ramos széttárja a karjait, és csodálkozva néz le R10-re hogy most ugyan mit színészkedik, mikor nem is csinált vele semmit. Jah...csak majdnem eltörte a lábszárát. Messi is egyből felkapja a labdát, és fut oda elborult fejjel, a nézők is abban a pillanatban felpattannak, és erősen gesztikulálnak
Meg remélem, hogy nem rúgja fel úgy Messit, mint ahogy tette azt R10-el.Bányász írta: Egyébként remélem nem fejeli le Ramos ma Puyolt úgy mint a vidibe.
Ez lehet kb az egyetlen fegyverük...a pontrúgásaik.
Jó videó nagyon, a zene nagyon el van találva, csak nekem olyan kéne, ami általánosságban mutatja be az El Clásico-t a népnek. Ugyanez a zene, Barca-, real gólok, szép akciók keverten, és a végén ki lenne írva, hogy El Clasico. Jó lenne egy iylen vidi, tudnám mutogatni az ismerőseimnek!!!
Igen!!!Kösz!! én real madrid-dal kerestem, valószínűleg ezért nem találtam!
Xavi-t valahogy meg kell fognunk, nem kérdés. Legalább annyira tartok tőle, mint Messitől!Azért irányító poszton lehet némi gond, persze nem Xavival, de ha Guddy az alkotja amit az Atlético elleni meccsen semmi gond.
Ez így igaz.Szvsz nem is az igazolásokon múlt a jó szereplés(persze fontosak)hanem inkább a távozók miatt javult a légkör+Pep.MichaaBee írta:Az én kezdőmet a főoldalon olvashatjátok
Egy ilyen kiélezett meccsen, ami talán az eddigi legfontosabb is, célszerű a legtapasztaltabb védősort pályára küldeni.
Tehát Rafa, Puyí, Abi.
A Titi-Sam-Leo támadósor is teljesen logikus. Henrynak jót tenne, ha betalálna meg különbenis többre vinné, mint Hleb (szvsz).
Xavi, Yayá ugye megint nem kérdés. Aztán ott van az "Ini poszt."
Szerintem Guddy fog ott játszani. Szerintem az előző meccsen azért pihent, hogy most formában legyen. Úgy látom ő is elkapta a fonalat 2 év után. Jót tett neki is és a csapatnak is az edzőváltás és az esetleges "fekete bárányok" távozása is.
VISCA EL BARCA! VAMOS A GANAR EL CLÁSICO!
Eleve a zene már akármilyen videóból királyat csinál. Hát még egy ilyen meccs gólösszefoglalójából... Ha ezeket a jeleneteket csak simán kommentátorhanggal rakták volna be, akkor is hihetetlen érzés kerítené hatalmába az embert miközben nézi. Az elmúlt 1 hétben sokszor megnéztem ezt a videót, de egyszer sem bírtam ki, hogy Messi harmadik góljánál ne mosolyogjak. Az az érzés amit akkor átéltem...és szerintem minden Barca drukker átélt...leírhatatlan. Ugyan így vagyok a BL döntő összefoglalóval. Belletti góljálnál mindig megjelenik a mosoly a szám szélébenDanka00792 írta:
Basszus, ezt az érzést, miközben a videót néztem, leirhatatlan, ezért érdemes egy csapatnak drukkolni.
FORCA BARCAAA!!!!
Mondjuk a kommentátor nem gyenge....megszerzem valahogy a telómra csengőhangnakszajko írta:Így van! Majdnem sírtam Messi 3 gólja után szabályosan libabőrös lettem, és az-az érzés ami átfut rajtam...fúúúBányász írta:
A zene alatta.....nagyon durva videó
HAJRÁ BARCA! ÖRÖKKÉ!
Énis!!! Alig bírom már kivárni,hogy kezdődjön!!!Bányász írta:Nagyon rég vártam ennyire klasszikust mint a mait.
Így van! Majdnem sírtam Messi 3 gólja után szabályosan libabőrös lettem, és az-az érzés ami átfut rajtam...fúúúBányász írta:
A zene alatta.....nagyon durva videó
A zene alatta.....nagyon durva videó.Nagyon eltalálják ezeket a beharangozókat!!!Danka00792 írta:Basszus, ezt az érzést, miközben a videót néztem, leirhatatlan, ezért érdemes egy csapatnak drukkolni.
FORCA BARCAAA!!!!
Basszus, ezt az érzést, miközben a videót néztem, leirhatatlan, ezért érdemes egy csapatnak drukkolni.
Az is szabálytalanság volt, amikor Carvalho lefogta Valdes-t a 4-3-as Chelsea meccsen a 4. gólnálszajko írta:De az büntető is volt nem?:DMihu írta:Hát ezzel azért nem értek egyet. Ha mi lennénk akit legjobban nem kedvel, akkor nem adta volna meg a 11-est az Espanyol ellen.
Mindegy ne nyissunk vitát, fújja rendesen a mérkőzést és semmi gond.
Azért irányító poszton lehet némi gond, persze nem Xavival, de ha Guddy az alkotja amit az Atlético elleni meccsen semmi gond.Busquetset szerintem kockázatos lenne betenni most.barca99 írta: Valdes is fel tud pörögni, ha .....