2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én meg remélem nemlesz szoros meccs, és egy sima 4-0 lesz nekünkEl Clásico írta:FORCA barca mindörökké!!!remélem szoros meccs lesz és izgalmas és gyer a barca!
És egyre kevésbé tellnek a percek, órákVictorValdes19 írta:Huuuhh.Ez a nap is elérkezett. Mostanába úgy vok a nagymeccsekkel (ezzel is),hogy 1-2 nappal a meccs előtt nem naon izgulok semmi,ilyesmi viszont,ahogy egyre jobban közeledik a meccs,kummára elkezdek izgulni
.
Tippem:4-2
VISCA EL BARCA![]()
hah ez jó:Dsadudetam írta:Én is eszméletlenül várom már a meccset. Mindjárt jönnek a haverok is.
Elkezdjük az alapozást 10-ig.![]()
Jön egy Reklám Margitos srác is azt mondta, hogy 2:0-nál megy haza.![]()
Kár, hogy csak 10 percig marad.![]()
![]()
Nem leszel ezzel egyedülG-Jay írta:Ordítani fogok végig az tuti!
Dettó, ez egyszerűen kibírhatatlan, miközben nekem is kellene bőven tanulnom már vizsgáraG-Jay írta:Nem bírok tanulni annyira várom már ezt az meccset!
Olyan mindegy hogy ki az esélyesebb, mindig izgulok nagyon. Egy újabb Klasszikus amikor láthatjuk a srácokat mindent beleadni mindkét oldalon. Ez a futball csúcsa! Ilyen rangadó nem létezik még egy a Földön! Mindent megadnék ha ma nyerhetnénk! Ordítani fogok végig az tuti!
Talán egy góllal.Danka00792 írta:Remélem igaz, tele lennénk saját nevelésekkel a pályán, plusz kiváncsi vagyok, mit tud produkálni Busquets egy El Clasico-n.Replay írta:Mundo szerint Yaya és Xavi mellett Busquets kezdhet.
(közben főoldalon is).
Remélem igaz, tele lennénk saját nevelésekkel a pályán, plusz kiváncsi vagyok, mit tud produkálni Busquets egy El Clasico-n.Replay írta:Mundo szerint Yaya és Xavi mellett Busquets kezdhet.
(közben főoldalon is).
oké,pontosítok:Bányász írta:Bakonyszombathelyen van a Körte vagy mi...lehet én is ott nézem...azon a környéken szinte mindenki Barcás..skadi írta:tényleg, nincs valahol egy "barcás" söröző?
Bakonyszombathelyen van a Körte vagy mi...lehet én is ott nézem...azon a környéken szinte mindenki Barcás..skadi írta:tényleg, nincs valahol egy "barcás" söröző?
köszi,de csak a link hiányzikMihu írta:Íme:Sanama írta: Belinkelnéd azt a videót légyszi?
2:06-nál van az a jelenet, amikor hátulról mutatják az esetet. A zenéről inkább nem beszélnék![]()
Íme:Sanama írta: Belinkelnéd azt a videót légyszi?
Egy dolog furcsa nekem,hogy a Szurkoló nevű,madridista fórumozó nem említette meg Messi nevét,mint veszélyforrásKöszönjük Boixos a korrekt és szívhez szóló interjút a madridistán!
Aki nem olvasta, annak meleg szívvel ajánlom:
http://www.madridista.hu/eumadridista/h ... as&id=5943
Talán nem törlik a modik. Wink
Szvsz ma megint nagyot alkot majd Henry!Az elmúlt hetek történései szerintem megadták neki a kellő önbizalmat,hogy az arsenalos évei után ismét főszerep háruljon rá egy nagy rangadónÉs Henryt pedig lehoznám abban a pillanatban (Hlebért), ahogy látszani kezd, hogy nem hozza azt a játékot amit az előző mérkőzésen. (itt nem a gólok számára gondolok)
Kicsit pesszimista vagyok vele kapcsolatban.