Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez az iskola miatt van!kezd szétsülni az agya a diákoknak!egyébként szarvas Pesttől 170kilóméterre van,ha tudni szeretnéd!HAnonymus írta:Mintha ebben a holtszezonban ugrásszerűen megnőtt volna az idióta témák száma... De legalább nagyobb poén fórumozni.Szerintem ne nagyon vitatkozzatok ezen a Szarvas Szolnok dolgon, legegyszerűbb lenne ha feljönétek Pestre és mindenkinek igaza lenne.
Az volt a poén, h nekem nem volt tesztkönyvem, mondjuk ahogy a példa mutatja anélkül is át lehet mennibalboa7 írta:GratÉn meg hétfőn megyek! Most töltöm a kressz könyvet
De sztem elsőre bukta lesz....
Lóógnii ÉÉÉNN?! Á, dehogyEnrique írta:Ahh, akkor azért lógótt az ifiúr' a suliból...
Grat érte 1ébként!
Jah, és Pepe, holnapra viszek zsetont a CHAMPIONS pólóra.
GratPetI írta:Önfényezés, de nem állhatom meg, hogy ne osszam meg veletek: Átmentem a KRESZ-vizsgán (elméletin) Elsőre!![]()
![]()
![]()
Úgyhogy reszkess Egerszeg!!!
Ahh, akkor azért lógótt az ifiúr' a suliból...PetI írta:Önfényezés, de nem állhatom meg, hogy ne osszam meg veletek: Átmentem a KRESZ-vizsgán (elméletin) Elsőre!![]()
![]()
![]()
Gratulálok!Lassan akkor kocsival is mehetünk Barca meccsre!PetI írta:Önfényezés, de nem állhatom meg, hogy ne osszam meg veletek: Átmentem a KRESZ-vizsgán (elméletin) Elsőre!![]()
![]()
![]()