Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó kis videók.Perrero írta:Újabb 3 videó blogomon
a 3ik +18as!
Ja igen ezt ma néztem. Nagyon nagykudu írta:http://www.napiszar.com/wp-content/uplo ... 35_xl1.jpg
ajánlom mindenki figyelmébe a játékot![]()
Hát, ez hatalmas!kovinho írta:http://eatliver.com/bmw-audi-subaru-bentley/
Ez mondjuk a rosszpcjatekok.blog.hu -nyereményjátékára készült borító.McLovin írta:http://www.napiszar.com/wp-content/uplo ... 35_xl1.jpg
![]()
![]()
![]()
MEG KELL VENNI!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ki az a nyomorék, aki iylen játékot talál ki?![]()
![]()
lol...jaja szegények...egy kozmetikus,meg egy manikűrözés között ráér ilyeneken gondolkodni..nemhogy mosogatna,meg gyereket nevelne...na jó..vicc volt...Ticsi 23 írta:Nem tudom mi a bajotok, én olvastam már rosszabb viccet is.
Mondjuk kicsit erőltettet, de ha meg nő volt a kitaláló, akkor ennyi boldogsága had legyen.
Ezt én sem értem v csak nagyon rossz.McLovin írta:Hát gyerekek, ha jól sszűröm le, akkor Isten nő? Na, ez kb akkora f*szság, mint a hangtompítós riasztópisztoly... Vagy velem van a hiba, vagy a vicc [auto_cenzúra], de én nem tok rajta röhögni!Bogika87 írta:Egy napon így szólt Éva az Úrhoz:
- Uram, gondban vagyok....
- Mi a hézag, Éva?
- Uram, tudom, hogy teremtetted és nekem adtad e gyönyörű kertet, eme csodás állatseregletet, meg azt a mocskos kígyót is, de ennek ellenére nem vagyok boldog.
- Miért Éva? – szól a hang fentről.
- Uram, egyedül vagyok és elegem van az almából.
- Ebben az esetben Éva, tudok egy megoldást. Megteremtem Neked a Férfit.
- Mi az a Férfi?
- E teremtmény tökéletlen lesz, sok hibával. Hazudni fog és csalni, hiú és dicsekvő. De azért nagyobb lesz, erősebb, örömmel fog vadászni és ölni. Viccesen fog kinézni, ha izgalomba jön, na de mivel panaszkodsz, úgy fogom megalkotni, hogy kielégítse testi szükségleteidet. Igaz, kissé bolondos lesz és olyan felesleges dolgokkal fog foglalkozni, mint a birkózás és különböző labdajátékok. Nem lesz egy briliáns elme, úgyhogy szüksége lesz a tanácsaidra, hogy helyes irányba tereld gondolatait.
- Szuper!!! - mondta Éva és ironikusan felhúzta szemöldökét. - És hol itt a gubanc, Uram?
- Egy feltétellel kapod csak meg!!
- Éspedig?
- Ahogy mondtam, beképzelt lesz, arrogáns és léha. Tehát el kell hitetned vele, hogy Őt teremtettem először.
Ne feledd, hogy ez a mi titkunk lesz:
Tudod, köztünk, nők között...
Khm khm![]()
![]()
![]()
![]()
Bocsi Bogi!
![]()
Én se...azt hittem a végén lesz valami poéntos:DMcLovin írta:Hát gyerekek, ha jól sszűröm le, akkor Isten nő? Na, ez kb akkora f*szság, mint a hangtompítós riasztópisztoly... Vagy velem van a hiba, vagy a vicc [auto_cenzúra], de én nem tok rajta röhögni!Bogika87 írta:Egy napon így szólt Éva az Úrhoz:
- Mi a hézag, Éva?
- Uram, tudom, hogy teremtetted és nekem adtad e gyönyörű kertet, eme csodás állatseregletet, meg azt a mocskos kígyót is, de ennek ellenére nem vagyok boldog.
- Mi az a Férfi?
- E teremtmény tökéletlen lesz, sok hibával. Hazudni fog és csalni, hiú és dicsekvő. De azért nagyobb lesz, erősebb, örömmel fog vadászni és ölni. Viccesen fog kinézni, ha izgalomba jön, na de mivel panaszkodsz, úgy fogom megalkotni, hogy kielégítse testi szükségleteidet. Igaz, kissé bolondos lesz és olyan felesleges dolgokkal fog foglalkozni, mint a birkózás és különböző labdajátékok. Nem lesz egy briliáns elme, úgyhogy szüksége lesz a tanácsaidra, hogy helyes irányba tereld gondolatait.
- Szuper!!! - mondta Éva és ironikusan felhúzta szemöldökét. - És hol itt a gubanc, Uram?
- Éspedig?
- Ahogy mondtam, beképzelt lesz, arrogáns és léha. Tehát el kell hitetned vele, hogy Őt teremtettem először.
Khm khm![]()
![]()
![]()
![]()
Bocsi Bogi!
![]()
Hát gyerekek, ha jól sszűröm le, akkor Isten nő? Na, ez kb akkora f*szság, mint a hangtompítós riasztópisztoly... Vagy velem van a hiba, vagy a vicc [auto_cenzúra], de én nem tok rajta röhögni!Bogika87 írta:Egy napon így szólt Éva az Úrhoz:
- Mi a hézag, Éva?
- Mi az a Férfi?
- Éspedig?
Khm khm![]()
![]()
![]()
![]()
I saw that episode in englishMessiFan írta:Idézek a Simpson családbol
-Rendőrség! A férjem meg akar ölni minket! Vége.
-Uhh. Szerencsére vége. Egy pillanatra pedig aggódtam
![]()
Itt a rész amúgy. http://www.videoplayer.hu/videos/play/229137