Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ne durváskodjunk testvérem.Mr. Master írta:És az FC Bazdelőre nem vett akkor rész a tornán?Boixos írta:nekem a margit jön be a legjobban. egyébként régebben a kispályás bajnokságokon indult egy ilyen csapat, reál margit, tőlük hallottam először. volt még a.c. párna és atletikó hintaló is
És az FC Bazdelőre nem vett akkor rész a tornán?Boixos írta:nekem a margit jön be a legjobban. egyébként régebben a kispályás bajnokságokon indult egy ilyen csapat, reál margit, tőlük hallottam először. volt még a.c. párna és atletikó hintaló is
bernabudi, rinyál, margit, reklám, csalókHAnonymus írta:Nekem a bárka tetszik..., a reálos öcsémnek meg a reklám jön be... Mit ad isten, még szerinte is találó!
![]()
![]()
Nekünk meg a Rinyál megszokott és a Bárka sértő(nekem legalábbis,de bízok benne h nem vagyok egyedül!)Colin írta:De az sztem nem olyan sértő... mert a 'rinyál' az durva de a bárka az olyan... hmm... megszokottMaxi írta:Téged zavar ha a rált Rinyálnak vagy reklámnak vagy stb-nek írják/hívják?
De az sztem nem olyan sértő... mert a 'rinyál' az durva de a bárka az olyan... hmm... megszokottMaxi írta:Téged zavar ha a rált Rinyálnak vagy reklámnak vagy stb-nek írják/hívják?Colin írta:Zavar benneteket ha barcát bárkának írják?
Szerintem Z. Iván nem a zidanosra gondolt hanem arra az ide nem illő mondatra hogy:Colin írta:Deeee Nem azért van ez a topic h lehessen beszélgetni a reálról és a barcáról? pro és kontra érveket felhozni? Mert sztem ez a mi kis Zidanes ügyünk ide illik... De vszinűá én nem látom át h mire is jó ez a topic valójában...