2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
CSak épp utóbbiak szinte elenyésző kisebbségben vannak.Victor_Valdes írta: Ezek többnyire a kis semmirekello*k, és a divatszurkerek. A régebbi, értelmesebb drukkerek belátják szvsz...
Ezek többnyire a kis semmirekello*k, és a divatszurkerek. A régebbi, értelmesebb drukkerek belátják szvsz...noname írta:A baj az h büszkék is.Én is beleolvastam a madridistára és sokan valósággal szurkoltak h rúgják le Messit!socio66 írta:Ez a Real,amely az első félidőben a pályán volt,egy utolsó,szánalmas, nagycsapat névre nem méltó nagy nulla volt! Messit szétrúgják,a játékunkat megölik,de legalább nem kaptak gólt..gratulálok Real Madrid..erre büszkék lehettek
elképzelhetetlen, h az FC Barcelona valaha lesüllyedjen olyan mélyre, mint a real madrid. soha nem lesz olyan, h a Barca elsődleges szándéka az ellenfél lesérítése lesz!pety27 írta:Madridista.hu/forum
"Messit meg így kell faragni a második félidőben is."
"Messit az elején, jól elkezdtük szétvágni, kár, hogy a sárgák miatt ezzel fel kellet hagyni."
"messi kezd olyan rinyagép lenni, mint céronaldo... futballozni kell, nem balettozni!!!"
Kérdem én,ezek normálisak???!!!Ha a mi csapatunk vágná mondjuk Rault,biztos halálra szidnák az aktuális játékosokat,de ők meg még örülnek neki,Istenem!
A baj az h büszkék is.Én is beleolvastam a madridistára és sokan valósággal szurkoltak h rúgják le Messit!socio66 írta:Ez a Real,amely az első félidőben a pályán volt,egy utolsó,szánalmas, nagycsapat névre nem méltó nagy nulla volt! Messit szétrúgják,a játékunkat megölik,de legalább nem kaptak gólt..gratulálok Real Madrid..erre büszkék lehettek