Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igaz, agresszivitás van náluk rendesen. Én a bíró helében már 2 pirosat kiosztottam volna. Amit megengednek maguknak a realos játékosok, az felér egy büdös nagy pofonnal! Szerencsétlen argentínt ütik-verik, a pofájukba kéne lépni ezeknek a nyavalyásoknak!Ilúvatar írta:csak óvatosan :S mert ezek nagyon agresszivek.McLovin írta: Kicsit meglepett a meccs, de megnyerjük.Érik a gólunk!
Jólvan szóval az RM cseréi olyanok mintha a pályán sem lennének.IvánC írta:Kivel? Palancával? Szélsovédok nélkul?Kozéppálya nélkul?de 1-2 támadást végigvezethetnétek
Milyen igaz, nagy igazságot mondtál! Párszor rendesen emgijjedtem, mikor nála volt a labda, de mindig elcseszte, hála a Nagyfőnöknek!Victor_Valdes írta:Szerencse, hogy Drenthe csak futásra tudja hassználni a lábait.
A hsz első felével egyet értek, a másodikkal nem, ha nem is kellene olyan sokat támadnotok, de 1-2 támadást végigvezethetnétek.IvánC írta:Álmodozz. Tik alázzátok magatokat. Egész héten 5-0król irogattok, most meg jon a hasfájás.Azért ez rémes, hogy saját magukat alázzák meg a Blancók
Ugy csináltok, mint a meglepodottek,számitani lehettet rá, hogy aprítani fogunk, alig vagyunk meg 11en,alap 5 játékos nincs,mégis mit vártatok???
Ettol fuggetlenul még simán benne van, hogy kikapunk 1-2góllal,ma, de a Camp Nouban ez egyáltalán nem szégyen.
Egy helyesírási szótárt adnék a kezedbe!IvánC írta:Álmodozz. Tik alázzátok magatokat. Egész héten 5-0król irogattok, most meg jon a hasfájás.Azért ez rémes, hogy saját magukat alázzák meg a Blancók
Ugy csináltok, mint a meglepodottek,számitani lehettet rá, hogy aprítani fogunk, alig vagyunk meg 11en,alap 5 játékos nincs,mégis mit vártatok???
Ettol fuggetlenul még simán benne van, hogy kikapunk 1-2góllal,ma, de a Camp Nouban ez egyáltalán nem szégyen.
Álmodozz. Tik alázzátok magatokat. Egész héten 5-0król irogattok, most meg jon a hasfájás.Azért ez rémes, hogy saját magukat alázzák meg a Blancók