Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Victor 0:0-nál két esetben is bravúrral hárított. Nem kell Casillas.ozsimiki írta:Iker elképesztő, formán kivül játszott ő is eddig, és amikor kell odateszi magát....egyedüli játékosa a madridnak, akit jópár éve sajnálom,h az övék, na meg amikor nem ment nekik, csak őt tudtam sajnálni...Sharky írta:Casillast azt kell mondjam, sajnálom. Mindent megtett, ez is kevés volt. Nagyon örülök, h küzdöttek a fiúk, megérdemelt győzelem
Casillasnál elkerülte a figyelmeteket,hogy bemutatott??? hah?Ilúvatar írta:Casillast bűn lekicsinyiteni. ő az egyetlen fénypont az egész paraszt madrid csapatban. Zseniálisan tette a dolgát, a 2 gólról meg nem tehet róla. az első gól mákos volt, a második meg ugyebár messi... Messi trükkje.noname írta:Felőlem lehet az egész csapatuk a Castillával együtt sérült!Még egy 3adosztályú spanyol csapat se engedné meg magának h arra játsszon h szándékosan lesérítsen vkit!
Casillast bűn lekicsinyiteni. ő az egyetlen fénypont az egész paraszt madrid csapatban. Zseniálisan tette a dolgát, a 2 gólról meg nem tehet róla. az első gól mákos volt, a második meg ugyebár messi... Messi trükkje.noname írta:Felőlem lehet az egész csapatuk a Castillával együtt sérült!Még egy 3adosztályú spanyol csapat se engedné meg magának h arra játsszon h szándékosan lesérítsen vkit!
Ilúvatar írta:
Nálam a meccs embere EGYÉRTELMŰEN CASILLAS!
Már bocs, de én meg Messiért...és nem mi játszottuk az antifocit, netán tévedek?Ilúvatar írta: Könyörgöm, ne süllyedj le a madridisták szintjére...
Én kifejezetten aggódom Cannavaro -ért, remélem nincs komoly baja.
pety27 írta:ADRENALIN BARÁTUNK MERRE VAGY ????![]()
![]()
![]()
![]()
Iker elképesztő, formán kivül játszott ő is eddig, és amikor kell odateszi magát....egyedüli játékosa a madridnak, akit jópár éve sajnálom,h az övék, na meg amikor nem ment nekik, csak őt tudtam sajnálni...Sharky írta:Casillast azt kell mondjam, sajnálom. Mindent megtett, ez is kevés volt. Nagyon örülök, h küzdöttek a fiúk, megérdemelt győzelem
egyébként 12.McLovin írta:Tetszik ez a 9 pontos előny!!!![]()
ezt jó hallani egy barca szurkolótól.Nálam a meccs embere EGYÉRTELMŰEN CASILLAS!