2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
JA és ha így folytatják a szezon végére ez a védelem kapja a legtöbb góltfir3bird írta:a védelmet fikázzátok? hááátt... Cannavaro VB győztes szinten játszott, Metzelder ahhoz képest eddig mennyit nyomta, nagyon jó volt. Ramos már érdekes, és Salgado a tizin kivül is jól kente.
Így igaz Dani! És amit lentebb írtál: Ez nem helytállás, amire büszkének lehet lenni. A Numancia, meg a Real Union lehet büszke egy efféle teljesítményre. Ha a Real Madrid szurkolói büszkék, akkor ott nagyon nagy bajok vannak.gekkodan írta:Szerintem immár legalább ketten vagyunk Gáborral (Rivaldo11), akik izgalommal várják khtomka barátunk válaszait elhangzott, lentebb olvasható kérdéseinkre.
Hárman is akár, én is kifejtettem a véleményemet,de aki csak egy irányba lát sose fog leszűrni értelmes következtetést.gekkodan írta:Szerintem immár legalább ketten vagyunk Gáborral (Rivaldo11), akik izgalommal várják khtomka barátunk válaszait elhangzott, lentebb olvasható kérdéseinkre.
BRUHAHHAAAkhtomka írta: Ez a meccs megmutatta, hogy a Barca se verhetetlen.
Akkor kérlek mondj meg nekem valamit...IvánC írta: 4. Már ne hasonlits minket a Numanciához, évek óta nem tudtatok nyerni ellenünk, de a madridistán nem neveztük Cádiznak titeket.
ebben mi a meglepő?Az,hogy Gago is a védelemben volt jópárszor sokat elmond a taktikáról.
4/4lui1698 írta:A rangadók eddig: 3/3
Jövőhéten a Villareal is kemény ellenfél lesz, de én bízok a fiúkban.
Azért ez egy esetben is naon durva ám!IvánC írta:1 eset volt......és megy az általánositás, néhányan nőjetek már fel.a legdurvább a madridistán hogy még a modik is szarcigányozzák a barca-t.
Elégedett? Ennek a védelemnek ha nem segít +6 ember, megint sehol nincs. Bár tény, hogy most legalább koncentráltak rendesen.Buitre írta:grat a 3 ponthoz, ennek ellenére meg vagyok elégedve a csapatom teljesítményével viszont csalódtam a Barcaban, a 2. félidőben sehol sem voltatok![]()
fura, h egyesek azt gondolták, majd statisztálni fogunk a Barca gálaelőadásához, és eljátsszuk az áldozati bárány szerepét...
PÍSZ
Sztem minden Madridista úgy látja, hogy ezek csak úgy becsúsztak. Persze az véletlen, hogy szinte csak Messi ellen kellő rendszerességgel. Henry,Eto vajon miért nem kapott ennyit? A taktika része, hogy rúgd le Messit, amíg be nem sárgulsz!! Undorító!!miihii írta:Ezt írd meg mijáénak,sztem bevesznek a csapatba!CS0ki írta:Pl én 50ből 50szer a lábát találnám el, hiába a labdát céloznám!![]()
Borzasztó nehéz lehet LEO ellen védekezni,én meg sem próbálnám.Nem akarnék sérülést okozni neki.Márpedig valszeg sosem venném el tőle szabályosan a bőrt,mint ahogy a világ legjobb védői sem igazán tudják...(Most persze nem feltétlenül a reál védelméről regélek
De IS!
)
Benne van a játékában,h megrúgják,de azért úgy rámászni,mint az első félidőben...Egy közép-,illetve alsóbb kategóriás csapattól sajna ez várható.
De "A" madridtól talán azért mégsem.Tévedtem...
Előző szezonban mi sem rúgtuk szét mondjuk robinnyót![]()
Na de ismétlem,ez az egyik lehetséges fegyver MESSI ellen,megpróbálták bevetni.És a lényeg,h nem sérült meg.Sőt,frappáns elégtételt vett a góljával.Inkább,mint h visszarúgjon mondjuk...
MÉS QUE UN CLUB!![]()
IvánC:
....ilyen pakkokat, amit ma Messi kapott, Guti minden meccsen megkapja. Ha szerinted durván játszottunk, akkor ajánlom neked az angol ligát.
A szigetországban ezt elnézik,az ottani mentalitáshoz kötelező.De ITT NEM.Senkitől,senki kárára...
1. Neked nyilvánvalóan értelmezési gondjaid vannak.torrestoni
Szerintem úgy gondolta, hogy a körülményekhez képest. A meccs elott én is elfogadtam volna a kis arányú vereséget.Elégedett vagy a játékkal?
Konkrétan ez még nem, de vannak erre utaló jelek tény és való.khtomka írta:Ez a meccs megmutatta, hogy a Barca se verhetetlen.
Ezt a pár mondatot magyarázd már meg kérlek.khtomka írta:
Én büszke vagyok a helytállásra.
Ez nem balett, oda vissza történtek csúnya dolgok. Nem több mint más meccseken. Ez a meccs megmutatta, hogy a Barca se verhetetlen