2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem ismerek senkit a fórumon, szóval mégcsak a pártját se foghatom, de az h drenthe helyzetére vagy Palanca helyzetére vered a mellkados kevés! 45perc játék utána 75:25 volt a labda birtoklás, mi ez ha nem csicska játék a madrid részéről??? Még ha jól emlékszem a Gijon 6:1es veresége ellenére többet birtokolta a labdát! Fogad el h a jobb csapat nyert mégha 80perc után is mivel 90percből áll a meccs!!!! És most a bírót le.... h nem küldöt ki négyán fehér mezest... (Messit nem gyengén próbálták kivenni a játékból, nem súlyos de GERINCTELEN szabálytalansággal!)khtomka írta:Nyugodj meg emberke, ha nem emlékszel Drenthe és Palanca helyzetére arról nem tehetek. Te elégedett vagy a Barca játékával? Szerinted ez szép foci volt?
Vesztettünk Jóska, de nem úgy ahogy ti elképzeltétek. Ez nem volt alázás ellentétben a Madridi 4-1-es sorfalas El Classicoval.
Szerinted milyen taktikával kellett volna játszani?
Hogy lett volna 5-1 ? Nem volt 5 tiszta zicceretek se. A 80. percben keseregtetek,hogy milyen sz...k vagytok ma. Most már minden el van felejtve?
Én nem kötöttem bele senkibe, lehet egyet nem érteni, de normálisan.
A mai játékotok alapján írtam, hogy ez a meccs megmutatta, hogy nem vagytok verhetetlenek. Tavaly a MU ugyanilyen védekezó játékkal vert ki titeket a BL-ből.gekkodan írta:khtomkakhtomka írta:...![]()
Attól, hogy ostobaságokat állítasz, én meg javítok, még nem kötözködöm.
Ad 2. Ha te egy csapatról, aki éppen nyert azt a következtetést vonod le, hogy nem verhetetlen, akkor a logikai képzavar síkjára léptél.
Ad 3. Felhozhatnám, hogy 1940-ben a Barca 3-0-ra nyert a Real Madrid ellen Sospedra, Valle és Mas góljával, de szerintem egy 2008-as meccs utáni este ez senkit nem érdekel. Szóval ki beszél itt a 4-1-ről?
Ad 4. Senki nem mondta, hogy tetszett, de a 3 pont mégis itt van, nem máshol.
Ad 5. A Madrid csak akkor a világ legjobb csapata, ha nyer? Vagy mi van? (ez nem rád utaló megállapítás). A Real Madrid mindig Real Madrid.
Vagy csak akkor a világ legjobb csapata (AHOGY A MADRIDISTA IS ÍRJA A FŐCÍMÉBEN), amikor a csilliárdos palánták szaladgálnak a pályán? Vagy ha győznek?
Mi van most srácok? Ezt nagyon nem értem.
És még lehet, hogy mindig nem értesz.
Erről annyit,h mi legalább próbáltunk volna játszani egy kicsit,pedig sansztalan volt.Ha beállunk bunkerbe -ami a BARCAtól KIZÁRT!- olcsóbban megússzuk AKKOR és nincs az "alázás"...khtomka írta: Ez nem volt alázás ellentétben a Madridi 4-1-es sorfalas El Classicoval.
Tudod van amit szeretsz, meg van az igazi világ. Nem lehet mindig felvállalni a támadó foci.csupán a mai, szégyenteljes, ultradeffenzív, undorítóan gyenge Madridot, amivel egy klasszikust kis híján meggyaláztak... Ennyi...
Sztem nincs olyan edző aki 5 nap alatt eredményt tud felmutatni, legyen az akármilyen sztár edző. Elmondta, hogy védekezzetek, aztán ha kaptok kettőt védekezzetek tovább.fir3bird írta:szerintem meg lehetünk büszkék, azok után ahogy játszott a csapatRivaldo11 írta:Ha a Real Madrid szurkolói büszkék, akkor ott nagyon nagy bajok vannak.
szeptembertől egészen múlt hétig. ma végre SZERVEZETT volt a csapat, a védekezés is, ha Schusterrel jöttünk volna, lehet hogy 4-0ig meg sem álltok. abszolut látszik már Ramos keze. Casillas, Cannavaro és újfent Gago nagyon magasfokon játszottak, nem úgy mint az elmúlt hónapokban!
khtomkakhtomka írta:...
Ez annyira semmitmondó, undorító, lapos vélemény mondanivaló nélkjül, mint amit ma a RM mutatott. Igaz, te is kaptatok már hármast a SB-ben, mégis, legalább akkor játszottatok, vagy próbáltatok, s szerintem a normális madridista, mint akkor azok akik r10-et tapsolták, azok ma is megtapsolják, s megtapsolták azt a Barcelonát, amely egy Madridi mércéhez viszonyítva szégyenteljes produkció ellenére ha nehezen is, de amennyire csak lehetett szép játékkal, ellentmondást nem tűrően győzött. A 4-1 kevésbe megalázó, hogy megpróbált futballozni a csapat, mint ez az alibi 2-0, amikor a labdát kétszer láttátok, s arra veritek a nyálatok.khtomka írta:
Nyugodj meg emberke, ha nem emlékszel Drenthe és Palanca helyzetére arról nem tehetek. Te elégedett vagy a Barca játékával? Szerinted ez szép foci volt?
Vesztettünk Jóska, de nem úgy ahogy ti elképzeltétek. Ez nem volt alázás ellentétben a Madridi 4-1-es sorfalas El Classicoval.
Hogy lett volna 5-1 ? Nem volt 5 tiszta zicceretek se. A 80. percben keseregtetek,hogy milyen sz...k vagytok ma. Most már minden el van felejtve?
Én nem kötöttem bele senkibe, lehet egyet nem érteni, de normálisan.
szerintem meg lehetünk büszkék, azok után ahogy játszott a csapatRivaldo11 írta:Ha a Real Madrid szurkolói büszkék, akkor ott nagyon nagy bajok vannak.
Ahha,2 ember elvert titeket,Pajti!olinho írta:ja sé észrevettem megint nyert az FC MESSIETO
na és Cantalejo uraság.
Ha az elmúlt Clasicokat nyertük volna srác akkor most ha jól tudom X lenne az egymás elleniolinho írta:mogyuk megértem h örültök ennyi nyeretlen clásicó után és is repdesnék
Nyugodj meg emberke, ha nem emlékszel Drenthe és Palanca helyzetére arról nem tehetek. Te elégedett vagy a Barca játékával? Szerinted ez szép foci volt?gekkodan írta:Ezt a pár mondatot magyarázd már meg kérlek.khtomka írta:
Én büszke vagyok a helytállásra.
Ez nem balett, oda vissza történtek csúnya dolgok. Nem több mint más meccseken. Ez a meccs megmutatta, hogy a Barca se verhetetlen
1. Mire vagy büszke? Erre az ocsmány, retkes és játékölő taktikára? Amennyiben a spanyol foci szerelmeseként és a támadófutballt képviselő Real Madrid szurkolójaként te elégedett vagy ezzel a mai játékkal, akkor valami komoly gáz lehet.... Kritikán aluli és bicskanyitogató volt a Real mai játéka.
2. Mi az, hogy nem vagyunk verhetetlenek? Nyertetek Jóska? Egy ilyen ocsmány (jegyzem meg helyzetetekben az egyetlen lehetőséget jelentő) mocsok taktikával is kikaptatok 2-0-ra. Ez neked a verhetetlenség megcáfolását jelenti?
A Numancia elvert minket, a Madrid nem.
Én baromira nem ezeket a következtetéseket vonnám le a látottakból. Ezzel a féreg focival sem mentetek semmire, úgy kellett volna hazamennetek 5-1-el mint a szélvész.
A "ma nem játszottak jól" c. mondatodra meg csak ennyi: a nagy csapatok néha kevésbé szépen is hozzák a 3 pontot. Asszem így nyertetek 2 bajnokságot... Cáfolj meg ha tévedek.
Nem azért örülnek, mert régen nyertünk ellenetek, hanem azért, mert a bajnokságban a Bajnokok Ligájában és a kupában is kiválóan teljesít a csapat.olinho írta:mogyuk megértem h örültök ennyi nyeretlen clásicó után és is repdesnék
fir3bird írta:a védelmet fikázzátok? hááátt... Cannavaro VB győztes szinten játszott, Metzelder ahhoz képest eddig mennyit nyomta, nagyon jó volt. Ramos már érdekes, és Salgado a tizin kivül is jól kente.