2008.12.14. 01:07:25
Akkor most a véleményem dióhéjban..
Jó kis clasico volt, sok szempontból hasonlóra számítottam.
A Barcáról: Azt hiszem, közel a maximumot kihozták a mérkőzésből, nagyon nehéz ilyen felállás ellen futbalozni. Főleg ha figyelembe vesszük, hogy sokaknak messze nem a legjobb napjuk volt, gondolok itt Messire vagy Xavira, de Eto'o is ide tartozik. Játékosokra lebontva talán később.
A Madridról: először is némileg kijárNA a tisztelet, mivel ilyen keretből, ezt hozták ki, akár még jól is kijöhettek volna az egész mérkőzésből. Valahol undorító ez a játék, de valamelyest meg lehet érteni. Nyilvánvaló volt, hogy máshogyan teljesen esélytelenek. Nem véletlen jött a második gól rögtön, ahogy kicsit ki kellett nyílniuk.
Amiért én mégsem birom tisztelni őket, de még csak egy pozitív észrevételt sem vagyok hajlandó elejteni velük kapcsolatban, az az, ahogyan Messivel bántak. Leplezetlenül faragták ahol érték, undorító, gusztustalan. Az embernek olyan érzése támad az első fél óra után, mintha Juande Ramos kiadta volna parancsba Leo ledarálását. (róla mondjuk nem feltételezném, némely madridi játékosról viszont egészen simán). Kifordul a gyomrom, de tényleg. Egy ideig várhatják tőlem a barátságos hangvételű hozzászólásokat a madriddal kapcsolatban, nem lesznek.
A meccsről általában: Egyértelműen a jobb csapat nyert, teljesen megérdemelten. Jó kis hajtós mérkőzés volt, lehetett élvezni. Néha meghűlt bennem a vér, de minden szempontból az igazságos végeredmény született.
Eto'o és Messi voltak a meccs előtt azok, akiktől mindenki a nagyot várta. Hát ha nem is játszottak jól, azért csak megrúgták a magukét.
Henryt is illetné némi dicséret, majd holnap a topicjában.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila