2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez így van, ez csak is az én véleményem, nem az össze madridista hozzáaszólása vagy ilyesmi! Az én hozzászólásaimat csak rajtam kell számonkérni! És egyáltalán nem biztos, hogy igazam van, egy csomó kérdésben!Nálatok az egyetlen realista Madrid szurkoló mézes nyállal szokta nyalogatni a ...
Fogadjátok el ha van más vélemény is,
khtomka írta:Nálatok az egyetlen realista Madrid szurkoló mézes nyállal szokta nyalogatni a ...
Ha élvezitek, akkor tegyétek. Csak egyszer el fogtok oda jutni, hogy ez baromira nem fog érdekelni senkit. Legalábbis az értelmesebb embereket nem. Bár mindig fogtok találni olyat, akit fel lehet piszkálni pár élelmes kis odabökéssel.khtomka írta:Nálatok az egyetlen realista Madrid szurkoló mézes nyállal szokta nyalogatni a ...
Fogadjátok el ha van más vélemény is, lehet,hogy nem értetek vele egyet, nem tetszik de ez van. Amíg nem leszünk kitiltva addig le fogjuk írni mit gondolunk az adott témáról.
Na jó éjszakát mindenkinek!
Én ezt meg is értem...Én se örültem, amikor pár meccsel ezelőtt gago-t kb 5ször rúgták fel durván...(nem azt mondom, hogy Messi-Gago egyszint, nem kell belekötni!Mindazonáltal persze,h jobban megmarad az emberben,ha törik a legértékesebb playánkat!
én nem mondtam, h véletlen volt mind (bár a Sneijderé mindenképpen), én azt mondtam, h nem kapott olyan veszélyeseket, amitől megsérüljön. Kaptunk 3 sárgát. Ja, és egyet vissza is adott a 2. félidőben, de az büntetlen maradtnézd meg azokat a "véletlen",kellemetlen letaposásokat
Egyetértekgekkodan írta:Van egy értelmes ötletem és ebben Andris, Gábor, Tamás és a többiek segítségét kérem![]()
![]()
Álljunk az élére annak a kezdeményezésnek, hogy lezárjuk ezt a Reallal kapcsolatos vitát. Teljesen haszontalan. Ha nem nyernek, mi vagyunk a bénák, meg cseresorral jönnek, ha nyernek akkor amatőrök vagyunk stb.
Nekik csak akkor a legjobb csapat a világon a Madrid, ha megy a szekér, egyébként "C" csapat és csalások, stb.
A Barca az én csapatom, akár megy, akár nem. Tavaly is kitartottam, mindig ki fogok.
Mindenki ott söpörjön, ahol söpörhet. És tisztességgel tessék elismerni a bénaságot, meg a vereséget. Részemről ezt a primitív vitát befejeztem. Szubjektív, érzelmi alapú és leragadt, korlátolt gondolkodással találkozom a fórumon madridista részről, kivéve CSoki. A többiek mind egy kaptafa.
Én is szeretném lezárni a témát, aki megértette, hogy mire gondolok, az ha nem is ért egyet, akkor sem így reagál.khtomka írta:Penge hozzászólás! Gratulálok. Szerintem még nem is éltél amikor beleszerettem a Real Madridba. Voltak rossz időszakok és jók is.torrestoni írta:Azért azt ne felejtse senki, vagy aki igen, az olvasson utána, hogy a gondolatmenet amibe belekezdtem a Madrid mai játékával kapcsolatban, az onnan ered, hogy néhány gyengeelméjű madridista ELÉGEDETT volt kedvenceik mai játékával, hozzáállásával...
Tartom magam a véleményemhez.
A mai napon nem lehetett volna kihozni többet a meccsből.
Sokadszor van igazad,CSOki.CS0ki írta:Azért 1-2szer igen! Pl gagonak volt 1 vagy 2 tiszta szerelése messi ellen.Messit szabályosan ma nem szerelték.
Tényleg volt egy két tiszta szerelés. Biztos nem volt ott a taktikai eligazításon, amikor Messi felrugásáról esett szó.CS0ki írta:Azért 1-2szer igen! Pl gagonak volt 1 vagy 2 tiszta szerelése messi ellen.Messit szabályosan ma nem szerelték.
Személy szerint én nem szeretem mondjuk a taktikai szabálytalanságokat se. Sajnos ez is hozzátartozik a mai focihoz.
Azért majd vmi összefoglalóban nézd meg azokat a "véletlen",kellemetlen letaposásokat,mennyire elkerülhetőek lettek volna...Buitre írta:Messit egyszer találta el igazán S Ramos, mert lekésett a becsúszással (ami azért nem meglepő), ezenkívül 2x ráléptek a sarkára (elhiszem h kellemetlen, de nem volt az annyira súlyos), meg Drenthe buktatta. Ezekre mind rá is játszott rendesen, én őszintén nem ezt vártam, h a kiállításra játszottok.
Örüljetek vazze a 3 pontnak, az zavar benneteket, h nekünk mi a jó?Én is ezt az "elégedettséget" furcsállom madridi oldalról...
AMEN!gekkodan írta:Van egy értelmes ötletem és ebben Andris, Gábor, Tamás és a többiek segítségét kérem![]()
![]()
Álljunk az élére annak a kezdeményezésnek, hogy lezárjuk ezt a Reallal kapcsolatos vitát. Teljesen haszontalan. Ha nem nyernek, mi vagyunk a bénák, meg cseresorral jönnek, ha nyernek akkor amatőrök vagyunk stb.
Nekik csak akkor a legjobb csapat a világon a Madrid, ha megy a szekér, egyébként "C" csapat és csalások, stb.
A Barca az én csapatom, akár megy, akár nem. Tavaly is kitartottam, mindig ki fogok.
Mindenki ott söpörjön, ahol söpörhet. És tisztességgel tessék elismerni a bénaságot, meg a vereséget. Részemről ezt a primitív vitát befejeztem. Szubjektív, érzelmi alapú és leragadt, korlátolt gondolkodással találkozom a fórumon madridista részről, kivéve CSoki. A többiek mind egy kaptafa.
Azért 1-2szer igen! Pl gagonak volt 1 vagy 2 tiszta szerelése messi ellen.Messit szabályosan ma nem szerelték.
Csak az mondja, hogy nem súlyos a sarokra lépés aki még nem tapasztalta. Jó érzés amikor "élessel" taposnak 5 pecenként.Buitre írta:Messit egyszer találta el igazán S Ramos, mert lekésett a becsúszással (ami azért nem meglepő), ezenkívül 2x ráléptek a sarkára (elhiszem h kellemetlen, de nem volt az annyira súlyos), meg Drenthe buktatta. Ezekre mind rá is játszott rendesen, én őszintén nem ezt vártam, h a kiállításra játszottok.
Ne haragudj, de Te melyik meccset nézted?Buitre írta:Messit egyszer találta el igazán S Ramos, mert lekésett a becsúszással (ami azért nem meglepő), ezenkívül 2x ráléptek a sarkára (elhiszem h kellemetlen, de nem volt az annyira súlyos), meg Drenthe buktatta. Ezekre mind rá is játszott rendesen, én őszintén nem ezt vártam, h a kiállításra játszottok.
Penge hozzászólás! Gratulálok. Szerintem még nem is éltél amikor beleszerettem a Real Madridba. Voltak rossz időszakok és jók is.torrestoni írta:Azért azt ne felejtse senki, vagy aki igen, az olvasson utána, hogy a gondolatmenet amibe belekezdtem a Madrid mai játékával kapcsolatban, az onnan ered, hogy néhány gyengeelméjű madridista ELÉGEDETT volt kedvenceik mai játékával, hozzáállásával...