2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem eddig se nagyon próbálták..johnnie84 írta:Köszönjük, végre vki aki nem próbálja kimagyarázni.karika880616 írta:Sziasztok!
Én Real szurkoló vagyok. Csak szeretnék gratulálni a győzelemhez, egyértelműen megérdemelt.
Köszönjük, végre vki aki nem próbálja kimagyarázni.karika880616 írta:Sziasztok!
Én Real szurkoló vagyok. Csak szeretnék gratulálni a győzelemhez, egyértelműen megérdemelt.
Ez nem defenzív játék sejj.khtomka írta: "A Barcelona talán az őszi idényben először igazán komoly ellenféllel találta magát szemben, a Real Madrid ugyanis rendkívüli taktikai fegyelmezettséggel 83 percig eredményesen védekezett vele szemben. A végig támadó felfogásban játszó Barca akcióból valószínűleg nem tudott volna győztes gólt szerezni a Real jó defenzív játéka miatt,"
Ez már hiteles számodra? Erről írtam hajnalban, ezt nem értették néhányan.
Tegnap jobbak voltatok!!!! Nem vitattam egyetlen hsz-ben sem.
A bajnokság egészére,természetesen.sergi1989 írta:mert mikor még ha az ellenünk játszott meccskre gondolsz?
mer az 3 éve volt kb utoljára meg tegnap este!
ha bajnokságra egészére akko jogos!
mert mikor még ha az ellenünk játszott meccskre gondolsz?Saviola írta:Ha az tizivel nyerünk akkor sem szólhattak volna egy szót sem.![]()
A madrid tegnap eljött védekezni,inkább szégyelljék magukat,hogy ezt focinak nevezik.Mint valami angol vagy olasz csapat,szánalom antifoci.A meccs elején meg a fél madrid kaphatott volna sárgát,mert lerugdostak mindenkit,de mivel a kedves spori is nektek fújt,ez sem történt meg.Szóval én a helyetekben inkább a saját csapatommal foglalkoznék,s elismerném,hogy tegnap is jobbak voltunk.
Többet kaptak mint bármelyik kieső együttesjohnnie84 írta:Most nézem, hogy a Real kapta a 3. legtöbb gólt a 15 forduló alatt (bár még nem teljes)
"A Barcelona nem gálázott, azonban egyértelműen jobban játszott ellenfelénél az „el clásicón”, megérdemelten nyerte meg a rangadót, és növelte előnyét a pontvadászatban."khtomka írta:"a Barcelona pedig megtapasztalhatta, mi vár rá, ha a Bajnokok Ligájában olasz csapatot sodor az útjába a sorsolás."
"Egyik csapat sem játszott jól, de míg a Madrid a mérkőzés nagy részében teljesítette a tervét, a katalánok semmit nem tudtak kezdeni a fővárosiak szervezett játékával."
Néhány újságcikk. sehol nem olvasom, hogy féreg,mocskos ocsmány volt a Madrid játéka
Nálunk 95000-en tapsoltak végig. És sztem amikor Puyol is szólóba kezd, mert viszi a szive akkor nem lehet gond a lelkesedéssel.jelwaz írta:Nagyon szépen megkérek mindenkit, hogy próbálja meg nem ráhúzni a meccsre az alázó jelzőt! Komolyan mondom! Alázás az, amikor egy meccsen simán vág 5-6 gólt úgy, hogy 4-5 ziccer mellé megy, mert elszórakozzák, vihorásznak, pacsizgatnak. Kérdem én mi jött ebből be? Ki.aszottul küzdelmes meccs volt, s a jelenlegi helyzetben nem is egy klasszikus El Clásico, most ez tényleg csak egy meccs volt, a soronkövetkező. Nem is feltétlenül kell foglakozni a Reallal, egyes helyzetekben kiállították a maguk szegénységi bizonyátványát, ezt mi tudjuk, a madridisták meg nem. És a Real tegnap sajnos valamiben jobb volt; lelkesedésben. És ne haragudjatok, de ezt nem vitathatjuk el tőlük. Drenthe helyzeténél, talán Gago tapsolt és spanolta a többieket, nálunk sajnos egy ilyen jelenet sem volt, és ez megijeszt, hogy mi lesz, ha a csapat hullámvölgybe jut. És azért két Realos megmozdulást kiemelnék: Henry 100%os ziccer, egy láb még odaér. Nem nagy cucc, de lelkesedés nélkül nem ért volna oda. Illetve Cannavaro Messi emelésénél, nem mérlegelt, csak azt tudta, hogy ki kell szednie a labdát...
Persze ettől még nem szeretem a Real-t, de sokan vizet prédikálnak és bort isznak az objektívitást illetően...
Ezt nem is vitatom.Barcaforever írta:khtomka
A Racing ellen xeltünk itthon.Ők is kb 9-10 emberrel védekeztek.A többiek szerettek volna 3 pontot szerezni és végig jöttek támadni.
Szal ez a győzelem maximálisan jó.
A palanca gyerek sztem csere volt, Higu meg amikor 4-et lőtt pár hete még olyan klasszis volt mint Eto. Most meg már nagyon gyenge. Egyébként ott volt a padon van der vaart is.Az hogy miért nem hozták be korábban már edzői döntés. Kitettek magukért, nem is a védekezés a gond, hanem hogy rugdosás volt Messi irányába főképp. És az hogy próbáljátok itt a szerencsére fogni a gólt. Ha nem lettek volna 10-es mindig a 16-on belül lettek volna szebb gólok is. Mint pl a 2.kakaszilajos írta:ezt azért ti sem gondoljátok komolyan, hogy majd ramos odamegy barszelónába feltartott kézzel és mondjuk 3 emberrel védekezik, a többivel támad?és ugye azt sem gondoltátok komolyan hogy egy palanca, drenthe, higuain támadósor a madrid első számú támadó alakzata
ezt lehetett csak játszani amit játszottak. lehet magyarázni itt, győzött a barca, örüljetek ennek és ne abba a madridba rúgjatok mégegyet, ami a földön fekszik, mert elég keményen kitettek magukért a játékosok és a 83. percben egy talált góllal győztetek, hozzáteszem a játék képe alapján megérdemelten.
Akkor viszont mi sem gondoljuk komolyan,hogy a Real a nagy vetélytársunk,mert ezt,amit ti tegnap csináltatok,Palancával vagy nélküle...kakaszilajos írta:ezt azért ti sem gondoljátok komolyan, hogy majd ramos odamegy barszelónába feltartott kézzel és mondjuk 3 emberrel védekezik, a többivel támad?
"A Barcelona talán az őszi idényben először igazán komoly ellenféllel találta magát szemben, a Real Madrid ugyanis rendkívüli taktikai fegyelmezettséggel 83 percig eredményesen védekezett vele szemben. A végig támadó felfogásban játszó Barca akcióból valószínűleg nem tudott volna győztes gólt szerezni a Real jó defenzív játéka miatt,"Varga Tamás írta:Értem Tamás!khtomka írta:"a Barcelona pedig megtapasztalhatta, mi vár rá, ha a Bajnokok Ligájában olasz csapatot sodor az útjába a sorsolás."
"Egyik csapat sem játszott jól, de míg a Madrid a mérkőzés nagy részében teljesítette a tervét, a katalánok semmit nem tudtak kezdeni a fővárosiak szervezett játékával."
Néhány újságcikk. sehol nem olvasom, hogy féreg,mocskos ocsmány volt a Madrid játéka
És ki nyerte a tegnapi meccset?
Melyik csapat van 12 pontos hátrányban?
Melyik csapat játszott bunkerfocit?
Hagyd, ne válaszolj rá!
És nem érdekelnek az újságok. Engem az eurabarca és a saját véleményem érdekel. Mert tudod, szólás- és véleményszabadság van.
Ne kezdd el már megint a siketek párbeszédét.