Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ronaldinho a Levante ellen lefejelte egyik ellenfelét.Mr. Master írta:Hány kegyetlen, és brutális belépőt láttál Giulytől? ányat Puyoltól? HÁnyat ETo'otól? Hányat Ronaldinhotól? Láttál már egyáltalán?
Pedig te voltál a kiválasztott!Colin írta:Ha nemlennék madridos nem lenne kit szidni.. aztán meg süllyesztő várna a topicra amit senki nem akarMaxi írta:
De igen is van vele probléma az hogy madridos!![]()
![]()
![]()
![]()
De akkor is átállsz hozzánk ifjú padawan!![]()
![]()
Én maradok a Sithek oldalán!!!
Ha nemlennék madridos nem lenne kit szidni.. aztán meg süllyesztő várna a topicra amit senki nem akarMaxi írta:De igen is van vele probléma az hogy madridos!Ordog írta:Semmi probléma nincs vele... Ő a mi kis udvari bolondunk![]()
![]()
Ne vedd komolyan Colin, tudod, hogy nem úgy értettem...![]()
![]()
![]()
![]()
De akkor is átállsz hozzánk ifjú padawan!
De igen is van vele probléma az hogy madridos!Ordog írta:Semmi probléma nincs vele... Ő a mi kis udvari bolondunk![]()
![]()
Ne vedd komolyan Colin, tudod, hogy nem úgy értettem...
Ordog írta:Semmi probléma nincs vele... Ő a mi kis udvari bolondunk![]()
![]()
Ne vedd komolyan Colin, tudod, hogy nem úgy értettem...
Hmm... na még1x leírom: Egyszerre OTT is vagyok.. másrészt pedig: Nem vagyok senkinek sem a szolgája sem a csicskája, oda megyekm ahova akarok és akkor amikor akarokOrdog írta:Amúgy mit szólnak odaát az emberkék, hogy te itt tartózkodol minden nap
Ennyire nem bírsz elviselni? AKkor megnyugtatlak nem vagy egyedül : )... Én nem szoktam a csapatoknak más nevet adni, csak a rinyál margitot és a bárkát ismerem... És ezek nem is érdekelnek igazábol annyira... Ja! NEM véletlen itt vagyok és nem a valenciás oldalon... a Barca a legkomolyabb ellenfelünkOrdog írta:Na elég volt az offból...Beszéljünk inkább arról, hogy Colint mikor küldjük át a Valencia fórumra...
Olyan is volt, hogy deportívó nyakonrúglakMr. Master írta:Oké, oké. Bocsi. De nekem az ilyen kispályás csapatnevek közül ez nagyon bejön. (de azért az atletikó hintaló is nagyon ott van)