Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem hinném, hogy leírtam a Barcátpety27 írta:Nem tudom ennyi győzelem,és siker után miért irjátok le a Barcát.Capon írta:Villarrealban a döntetlen is szép eredmény. Komoly meccs lesz és látványosabb is talán mint a Real elleni. Győzelmet várok ez a csapat most minden bizalmat megérdemel. Ha ott is kihúzzuk kapott gól nélkül az már a csoda kategóriába lesz sorolható. Mindenesetre ismét egy 2 gólos győzelmet várok.![]()
Láttátok pl a Valladolid elleni meccsüket???Mert én igen,semmi védelem nem volt.Meg lesznek ők verve simán.Tegnap is mient 1 picit is kinyilt a real Messi rögtön gólt lőtt,ha nem fognak 10 emberrel védekezni,simán hozzuk fiúk!!
mekkora hulladék ez az oldal... :S nem tudok normálisan nézegetni a képeket, mert kb. 6 mp -ként frissíti az oldalt, ami nagyon idegesítő...Varga Tamás írta:További képek a klasszikusról:
http://sport.es/galerias.asp?idioma=CAS&idgaleria=1099
Nem tudom ennyi győzelem,és siker után miért irjátok le a Barcát.Capon írta:Villarrealban a döntetlen is szép eredmény. Komoly meccs lesz és látványosabb is talán mint a Real elleni. Győzelmet várok ez a csapat most minden bizalmat megérdemel. Ha ott is kihúzzuk kapott gól nélkül az már a csoda kategóriába lesz sorolható. Mindenesetre ismét egy 2 gólos győzelmet várok.
"catalonia is not spain"Varga Tamás írta:További képek a klasszikusról:
Ó,persze hogy aláírnám!szajko írta:Én már most aláírnám azt, hogy 1-0-ra verjük a Villarealt.
Andrisveres írta: A mi sztem probléma volt , az a kevés átlövés! messi rendszerint még egy cselt , xavi még egy passzt iktatott be lövőhelyzetben. El kell vállalni srácok!
Amikor Touré párszor bekattant és végigszlalomozott a védőkön, kár volt passzolnia 14 méterre a kaputól. Jól alá kellett volna gyújtania a labdának, Casillas pedig röpülhetett volna, úgysem fogja meg.Andrisveres írta:A gólnál mit keresett Henry jobbszélen Messi meg baloldalt?![]()
amugy pl ha henry kapja ott a labdát úgy ,mint messi baloldalt mivel henry jobb lábas tuti nem vállalta volna be h ballal átemelje... és fordítva , ha mi kontrázunk ez is megoldás lehet , a szél csere , akkor , henrynak se kéne mindig kifelé cseleznie.
A mi sztem probléma volt , az a kevés átlövés! messi rendszerint még egy cselt , xavi még egy passzt iktatott be lövőhelyzetben. El kell vállalni srácok!
Nem hinném.Sok gólos meccset várok, ahol egyszer balra aztán rögtön jobbra billen a pálya.1-2 a tippem arra a meccsre,esetleg 1-3.McLovin írta:Ha jól számolom, most 1:0-ra fogunk nyerni a Villareal ellen!pety27 írta:Már csak a Villareal maradt,és vissza a régi kerékvágásba.![]()
Azért nem semmi,Sevilla-Barca 0:3, Barca-Valencia 4:0,Barca-Real 2:0,
három ilyen óriási rangadó és 9 lőtt gól,0 kapott.![]()
Badarság, rohamra!!
Élőképről nem tud valaki linkelni? Sajnos sehol sem találok, és szeretnék photoshoppal valami háttért csinálni belőle magamnak.Varga Tamás írta:További képek a klasszikusról:
Ha jól számolom, most 1:0-ra fogunk nyerni a Villareal ellen!pety27 írta:Már csak a Villareal maradt,és vissza a régi kerékvágásba.![]()
Azért nem semmi,Sevilla-Barca 0:3, Barca-Valencia 4:0,Barca-Real 2:0,
három ilyen óriási rangadó és 9 lőtt gól,0 kapott.![]()
Hát az NFL jobb?Varga Tamás írta:Mert ez a szabály. Hülye szabály, nem értem meg. Mi ebben a gond? Miért tiltják a szabályok? Miért gátolják a féktelen örömet? Marhaság!McLovin írta:Mikor láttam, hogy mennyien vannak kint a stadionba, kicsit tátottam a számat!![]()
Különben minek kell sárga lapot adni arra, hogy vki leveszi a mezét?
![]()
Persze, hogy marhaság. Az UEFA azért találhatta ki, hogy a mezen lévő szponzorok biztosan látszódjanak, mikor valaki gólt szerez, és 1 percen keresztül közelről mutassák, a gólöröm lassításáról és az összefoglalókban lévő "újramutogatásról" nem is beszélve.Varga Tamás írta:Mert ez a szabály. Hülye szabály, nem értem meg. Mi ebben a gond? Miért tiltják a szabályok? Miért gátolják a féktelen örömet? Marhaság!McLovin írta:Mikor láttam, hogy mennyien vannak kint a stadionba, kicsit tátottam a számat!![]()
Különben minek kell sárga lapot adni arra, hogy vki leveszi a mezét?
![]()