Mosquito írta:
CS0ki
Áruld már el légy oly kedves, honnan van a madridistáknak ez az állandó önbizalma és magabiztossága, ami pl. a következő bajnoki meccsel kapcsolatban is megnyilvánul a Liga-s topikotokban!
Itt nálunk 1-2 gyengébb meccs után -még ha az győztes is volt és akár közben a tabellát is vezethetjük- temetik az egész csapatot és szezont(az előző 2 szezonban ez volt már ősszel is), nálatok meg 12 pont hátrány, sérülések, új edző, sorban elveszített mérkőzések sem elég ahhoz, hogy ne tartaná a legtöbb madridista "világverőnek" a csapatot.
Persze van amikor kap a csapat hideget-meleget, de aztán elég egy mondat a sajtóból vagy egy vezérfórumozó pozitívabb hsze és minden karikacsapásra megváltozik és újból mindenkit gólokkal vertek.
Itt bezzeg még mindig többen óva intik a másikat 1-1, a realitástól nem is annyira elrugaszkodott hsz után és állítom a szurkolók többségének még mindig remeg a gyomra és elgondolkozik: ugyan idén nyerünk e valamit vagy egyáltalán a következő meccseket hozzuk e?
Bocs,h én is reakciózom,pedig nem nekem szólt...(Ráadásul nem szokásom ellenzéki oldalakon barangolni

)
Sztem az elmúlt évek tapasztalatai alapján ilyen pozitívak ők,és vagyunk ilyen hmm.... visszafogottak mi.Nemrég volt,h millió pontos előnyt és naon jó idénybeli teljesítményt tudtunk eldobni a végén,az ő javukra.Plusz,h ezzel a ... véleményes játékukkal tavaly toronymagasan nyerték a La Ligát.Valahol azt hihetik ott páran,h minden papsajt,így idén is csoda történik.Nálunk pedig pont az elmúlt évek vergődése után szintén csoda kategória ez a szezon,nehéz feldolgozni,elhinni,h ez nem álom.Bízom benne,h nem lépünk bele még egyszer ugyanabba a folyóba
Jah,és még a kincstári optimizmusukat pont a mi playáink,vezetőink megnyilvánulásai is erősítheti,miszerint:hiába a 12 pont előny,még sok meccs van,akármi lehet,nem szabad leírni a riválist,stb..
Én a magam részéről naon örülök ennek a jelenlegi helyzetnek,amit levezettél.Annak is,h a mieink higgadtan,visszafogottan kezelik a csapat szárnyalását,de azért érthető magabiztossággal.
De annak leginkább,h odaát egy raklap kakit is aranynak néznek