Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miért hol volt a 2.?Messi199 írta:Mindegy kit kapunk!!! Az a lényeg verjük őket porráugyis mi vagyunk a Favorit ebbe az évbe 3 dik BL-t akarok Ünnepelni és ez a csapat képes arra hogy megnyerje a sorozatott a szerencse meg tudja hova pártol
![]()
![]()
3RD DREAM TEAM készülőben ??:D
Lyont és az Intert biztosan vernénk, az Ágyúsok meg a kékek ellen már neccesebb lesz, de szerintem onnan is mi jutnánk tovább!Danka00792 írta:Tehát Chelsea, Inter, Arsenal és Lyon a lehetséges ellenfél. Hmm, egyértelmüen az Inter-nek örülnék a legjobban.Bár tök mindegy, jelenleg bármelyik csapat ellen komoly eséllyel birunk.
Jövő pénteken, 12 órakor.converse írta:Mikor sorsolnak?
Csak jelzem "Várható ellenfelek..."!!!! és a meccek előtt lett írva!!!! és a sors máskép rendelte.ozsimiki írta:miért írtok már marhaságokat? nem nehéz utánajárni, és ide is le lett vésve kismilliószor:Messa írta:Én a Bayernnek örülnék legjobban.hady írta:Várható ellenfelek, (talán erő sorrendben):Chelsea, Inter,Bayern, és Porto.
Legalább a tv-és mérkőzés lesz.
Szerintem nagyon simán ütnénk őket, a másik meg, hogy eléggé rühellem azt a tímet...
MI CSAK CSOPORT 2.OKAT KAPHATUNK, KIVÉTEL A SPORTING (mert velük egy csoportban voltunk) és KIVÉTEL A SPANYOL CSAPATOK...
PortoCSOPORT ELSŐ LETT
BayernCSOPORT ELSŐ LETT
helyettük, Arsenal & Lyon a lehetséges ellen...
Én egyedül a Liverpoolt szerettem volna elkerülni, ez sikerült. Ezen a szinten nincs könnyű ellenfél, az Intert viszont nem tartom sokra, a bl-ben rendszeresen elvérzik lélektelen játéka miatt. Lehet, hogy az olasz kiscsapatok ellen ők a legkiegyensúlyozottabbak, a BL viszont nem nekik való. Az angolokkal már más a helyzet.herlius írta:Azért én ebből a négyesből az Intert és a Chelsea-t inkább kihagynám. Bár eddig nem brillíroztak a BL-ben, tavaszig sok idő van még. Nem hiszem h a valós erejét láttuk ennek a két csapatnak. Remek, taktikus edzőik vannak, rengeteg jól képzett, rutinos játékosuk, ráadásul mindkét csapat erőssége a szervezett védekezés. És bár eddig jól megy a Barca-nak, alapvetően a nagyon betömörülő, szervezett védelmek ellen még mindig nehezen tudunk érvényesülni (lásd. Getafe). A Lyon lenne a legjobb, de tartok attól, hogy a tavalyi könnyebb sorsolásunk után az idén nehezebb szériánk lesz. A tippem: Inter.
Én az Arsenalnak. Ebből a 4-esből az a legkönnyebb! Szegény Wenger, 3 évben 2x buknák be a Barcát!Capon írta:Nem valami könnyű a sorsolásunk. Ezek közül a csapatok közül szinte bárkivel a Bl döntőt is játszatnánk nyugodtan. Persze tök mindegy kit kapunk ha tovább akarunk menni nyerni kell bárki ellen. Azért most talán egy Lyon-nak jobban tudnék örülni.robertfcb írta:Inter, Chelsea, Lyon, Arsenal
miért írtok már marhaságokat? nem nehéz utánajárni, és ide is le lett vésve kismilliószor:Messa írta:Én a Bayernnek örülnék legjobban.hady írta:Várható ellenfelek, (talán erő sorrendben):Chelsea, Inter,Bayern, és Porto.
Legalább a tv-és mérkőzés lesz.
Szerintem nagyon simán ütnénk őket, a másik meg, hogy eléggé rühellem azt a tímet...
remélem Inter ellen játszunk, boldog lennékrobertfcb írta:Inter, Chelsea, Lyon, ArsenalBarca Taki írta:jövö hét pénteken sorsolás meik csapatok ellen meccselhetünk?
Nem valami könnyű a sorsolásunk. Ezek közül a csapatok közül szinte bárkivel a Bl döntőt is játszatnánk nyugodtan. Persze tök mindegy kit kapunk ha tovább akarunk menni nyerni kell bárki ellen. Azért most talán egy Lyon-nak jobban tudnék örülni.robertfcb írta:Inter, Chelsea, Lyon, ArsenalBarca Taki írta:jövö hét pénteken sorsolás meik csapatok ellen meccselhetünk?
Inter, Chelsea, Lyon, ArsenalBarca Taki írta:jövö hét pénteken sorsolás meik csapatok ellen meccselhetünk?