Nah nem sokára BL-sorsolás
Én szívem szerint az Arsenallal játszanék, szerintem velük tudnánk 2 látványos, jó meccset játszani, meg aztán verhetőbbnek tartom őket az Internél és a Chelseanél.
Viszont ahogy olvasgattam a madridistát, hát tényleg nagyon nagy az önbizalmuk..

(Múltkor volt róla épp szó hogy a madridistáknak micsoda kincstári optimizmusuk van

)Számomra meglepően sokan vannak azok akik a Man.Utd. ellen szeretnének játszani, mondván majd ők kiverik a tavalyi győztest

Hát áldásom rájuk! Nemzetközi szinten természetesen a spanyol csapatoknak szurkolok, főleg ha angol csapat ellen játszanak, de hát azért most reálisan nézve a dolgokat szerintem nem sok esélye lenne a Madridnak a United ellen..
Viszont a legjobban ők is a Liverpooltól tartanak..vajon miért?!
Szerintem 2 csapat ellen nem lenne sok esélyük, ez a United és a 'Pool, 2 csapatot szerintem tutira kivernének, a Portot és a Pana-t, 2 csapat ellen pedig eégsz izgalmas ki-ki meccset tudnának játszani (Roma, Bayern)
Nah hát fél óra múlva kiderül, szerintem Barcelona-Arsenal és Real Madrid-Bayern München párosítások lesznek! Aztán majd kiderül