Lehet túl későn váltott...Sajnos, mióta onnan eljött sok említésre méltó megmozdulása nem volt. Örök ígéret maradt, akinek nem sikerült túllépnie saját árnyékán.

Lehet túl későn váltott...Sajnos, mióta onnan eljött sok említésre méltó megmozdulása nem volt. Örök ígéret maradt, akinek nem sikerült túllépnie saját árnyékán.
Így van Andris.lionelmessi19 írta:Koeman.
Szörnyen játszik egyébként a srác szvsz. Pedig úgy emlékeztem, nem voltak rossza adottságai, vmi mégsem stimmel.
Köhömm, szerintem te is értetted. Nem ér 30 millió eurót, de még 30 eurót sem! A holland edzőjük, esküszöm nem jut eszembe a neve, mondta mikor kirúgták mert ő sem segített.mr. írta:Hát valószínű hogyha nem ér meg 30-at akkor nem ér meg 30-atG-Jay írta: Nem is olyan rég mondták Joaquinról hogy nem 30 millió eurót, de még 30-at sem ért meg...
természetesen nem írtam komolyan amit.. de ez a rííl m. 10 ember ellen ncozsimiki írta:..
hát szerintem nem volt sanszos meccs előtt a vendég siker, esetleg az x igen.
valencia nem annyira acélos, és a madrid is összeérőben, még a félig cserecsapat is. bár szntem nem vészes a kezdőjük, csak hát nincs kihez nyúlni,ha döcögni kezdenének,és elkezdték a 25.perctől kb..
Otthon a gyerekekkel!Villarrealban ez kevés lesz szerintem. Meglátjuk.
Szerk.: Vagy kövi héten kivel játszanak? Nem értem ezt a sorsolást már. Very Happy
30 millió vs 30(!) tisztánmr. írta: Hát valószínű hogyha nem ér meg 30-at akkor nem ér meg 30-at
Hát valószínű hogyha nem ér meg 30-at akkor nem ér meg 30-atG-Jay írta:Nem is olyan rég mondták Joaquinról hogy nem 30 millió eurót, de még 30-at sem ért meg...depth írta:hihetetlen, h a Valenciánál csak Villa és Joaquin ér valamit jelenleg...
Nem is olyan rég mondták Joaquinról hogy nem 30 millió eurót, de még 30-at sem ért meg...depth írta:hihetetlen, h a Valenciánál csak Villa és Joaquin ér valamit jelenleg...