Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt nem is tagadom,csupán arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy Henry sokkal gólérzékenyebb, és Ini eggyel hátrébbról is remekül tud osztogatni,mint ahogy azt már számtalanszor megmutatta.Így lenne egy gólérzékeny Henrynk és támadásépítésben fantasztikus képességekkel megáldott Inink egyszerre a pályán!lionelmessi19 írta:A feltételes mondatoknak most sincs sok értelmük... ha Henry nem lett volna, és nem rúgunk gólt abból a beadásból, akkor Ini lett volna, és az még plusz 10 helyzetet jelentett volna nagyjából, amiből legalább 1 nyilván be is ment volna. És ezt nem érzem túlzásnak, Iniesta támadásépítésben szvsz még most is ennyivel hasznosabb, ennél a Henrynél is.
Az igaz, hogy Henry meg sem közelíti Ini formáját a baloldalon még így sem,de amíg a francia így játszik, azt ki kell használni, mert szerintem ,igaz,hogy tényleg nincs nagy különbség Busguets és Ini kp teljesítménye között,de Ini akkor is jobb még a kp-n,mint Busquets!lionelmessi19 írta:...
Nem feltűnőbben, feltűnően jobban. Henry meg se bírja közelíteni támadásépítésben, még így sem, hogy mostanság jól játszik.Mikaos írta: Iniesta vs. Henry: Iniesta valóban feltűnőbben játszik, de valahogy naon le van maradva az eredményességi stat-okban. (mármint addig, amíg nem volt sérült).
Ha Iniesta gólerős lenne végre, akkor kirobbanthatatlan lenne a balszélről, de most ilyet állítani, hogyha visszajön, akkor Henry padra ülhet???...hát ez elég merész elképzelés, és nélkülöz minden valóságot.
Ráadásul ne feledjük, h Iniesta inkább középpályás, mint balszélső. Csupán egy rossz formában lévő Henry helyetteseként kénytelen volt balszélen játszani.
Hm igaz, de azért nézd meg hogy ki lett a franciák házi gólkirály 98-ban.Lampiao írta:bali 15 írta:Azt azért ne feledjétek hogy Henry-nak egy vb ezüst és arany érme. És hát lássuk be Eto-nak sosem lesz. Henry ezen kétszer kapott aranycipőt. És volt már aranylabda 2. és 3. helyezett. Szóval én nem mondanám hogy az elmúlt 5 év legjobb csatára Eto. Viszont jogosan méltatjátok Eto-t is mert Henry nem képes megközelíteni régi önmagát mostani csapatában.
Henry nagyon alázatos és hasznos játékos lett de tényleg ku......a rosszul lő.
Csak hogy Andrisveres szavaival éljek.
Ezt nézzétek jó kis vidi:
http://www.youtube.com/watch?v=rIexokxl ... re=related
A VB arany és ezüst nem Hanry érdeme... Eto'o- nak azért nem lesz sohasem, mert nem hívnak úgy egyetlen kameruni focistát, hogy Zidane...![]()
Egyébként ezt már elmondták páran, hogy míg Eto'o mindig fontos játékos volt, nekünk nem ő volt a vezérünk, az Arsenalnak meg Henry igenis a vezére volt... Így lehetett ő aranylabda 2. és 3. helyezet...
Engemsem érdekel az hogy mitt ért el eddig ha itt a csapatnál, nem azt a szintett képviseli, amit elvárnak tőle.Igaz hogy most jó passzban van de az én számomra ő már lejárt lemeznek számit,és ha Ini teljesen egészséges lesz akkor azt nemtudom majd elképzelni hogy Henry kiszoritsa a kezdőből.Igazság szerint én nem hullajtnák könyekettsem Henry és sem Abidal távozásáért.gekkodan írta:Andrisnál meg egy hatalmas pont van ismétBrávó
![]()
Egyétként pedig baromira nem érdekel, hogy ki az elmúlt 5 év legjobb csatára. Egy dolog érdekel: feküdjön neki a játékrendszerünk és legyen a Barca legjobb támadója. Ezekre a feltételekre pedig ennyi a válasz: Samuel Eto'o.
Ebben a feltételrendszerben Henry sehol sincs, nem releváns, hogy az Arsenalban és a válogatottban mit játszott és hány aranycipője van. Kiteheti az ablakba, ha nem játszik úgy még kb 20 meccsen, mint tette az elmúlt 3-4 hétben.
Ja és még egy gáz van számára: Iniesta visszatér... És ahogy Andris mondta, Andrésnek helye van a balszélen egyellőre, bőven több, mint Henrynak.
És mielőtt újra letámadna valaki: az elmúlt hetekben elégedett vagyok Henryval, de ez a vita, hogy ki a legjobb, stb baromira felesleges szvsz.
Itt Eto'o a legjobb, 5 éve Ő és remélem még legalább 5 évig Ő.
bali 15 írta:Azt azért ne feledjétek hogy Henry-nak egy vb ezüst és arany érme. És hát lássuk be Eto-nak sosem lesz. Henry ezen kétszer kapott aranycipőt. És volt már aranylabda 2. és 3. helyezett. Szóval én nem mondanám hogy az elmúlt 5 év legjobb csatára Eto. Viszont jogosan méltatjátok Eto-t is mert Henry nem képes megközelíteni régi önmagát mostani csapatában.
Henry nagyon alázatos és hasznos játékos lett de tényleg ku......a rosszul lő.
Csak hogy Andrisveres szavaival éljek.
Ezt nézzétek jó kis vidi:
http://www.youtube.com/watch?v=rIexokxl ... re=related
Még amikor legelőször csinálta ezt a gólörömöt, akkor kérdezték meg az Mundo Deportivo munkatársai, hogy mit jelentett ez a gólöröm. Erre ő azt mondta, hogy: "Ez a barátainak szól és ezt csak ők tudják, hogy mit jelent."mr. írta:Ezt nem hiszem el!!!
Végre megtudnám mit jelent ez a fura gólöröm erre lerázza riportert.
Egyébként nagyon szimpatikus nyilatkozat.
dettó...mr. írta:Ezt nem hiszem el!!!
Végre megtudnám mit jelent ez a fura gólöröm erre lerázza riportert.
Gondolom valamelyik szerettének szól,akibe épp szerelmes.mr. írta:Ezt nem hiszem el!!!
Végre megtudnám mit jelent ez a fura gólöröm erre lerázza riportert.![]()
Én eléggé Nike párti vagyok, de ez a Reebok cipő nagyon tetszik.Messa írta:Reebokba tolja már jóideje.danko94 írta:Láttátok h Henry milyen cipőben tolta ma? Elég furcsán néz ki...
Tegnap is az volt rajta, kék alapon fehér, azthiszem.
Szerk.: Ilyen
eto'o, ha a komplett barcás pályafutását nézzük, már van olyan szinten itt, mint henry volt az arsenalban. talán játékban picit gyengébb, kevésbé látványos, de legalább olyan gólerős, bár henryt nem hátráltatták ilyen sérülések.Kasza írta:Van egy dvd-m amit az arsenal adott ki Henry 100góljával,ajánlom mindenkinem mert a futball minden szépségét megmutatja.Zseniális cselek,ritmusváltások,20-30méterről lőtt gólok,csodálatos technikai megoldások sora,amit már valószínüleg nem láthatunk tőle itt a Barcában,bár a mai gólja emlékeztett rá.Egy olyan egyéniség volt akkor a pályán aki minden meccset meghatározott és háttal állva is gólt rúgott(Manchester United ellen).Nem értem h egy ilyen játékos hogy nem kapott soha aranylabdát,aki 6éven keresztül csúcsformában játszott.Messiben látom azt az egyéniséget aki 1-2 éven belül a Barcelona legendájává válhat,és olyan játékkal örvendeztethet bennünket mint Henry tette azt az Arsenalban.
Reebokba tolja már jóideje.danko94 írta:Láttátok h Henry milyen cipőben tolta ma? Elég furcsán néz ki...